Cuki Jázmin, ahogy skubizik a kenguruból!
Anna, képzeld, én is megnyalattam Esztivel az almát, kicsit megkapargattam neki,hogy legyen egy pinduri leve és nagyon élvezte, nyalta a száját, és nyávogott, hogy mégmégmég!
Szóval, egy pár napja egyre többet beszélget, általában szopi közben kezd el beszélgetni, néz rám, mosolyog huncutul, majd elkezd gagyogni a cicimnek. Olyan cuki! Eszembe is jutott az az iromány, amit egyszer Fanni vágott be ide az LLL honlapjáról.
2 naponta pótolok tápit, egyszer egy kaját kiváltok vele, és akkor teljesen lefejem magam. Bár ma örülök, mert egész jól szopizott, nem kellett neki sem délután, sem most este cumisüveg. Igaz, kezdetben akadékoskodott, de később megtört és bevette a cicit a szájába.
Fanni, lassan sztem is jó lenne a tali, remélem, én is el tudok majd jutni!
Marcsi, én sem gondolom, hogy a széltől is óvni kell a babókat, csak én még amiatt gondolom korainak a kinti fürcsit, mert még nem tud manóka ülni, így inkább macerásnak ítélem, mint veszélyesnek bármilyen szempontból. Te tartod Pankucit, vagy szivacsra teszed vagy arra a műanyag fürdető macira?
Eszti, sajnálom, hogy megint kivagy, biztos nem jön 3aska, ne parázz rá, ha meg igen, akkor annak is oka van és meg fog oldódni szép lassan minden!
Andi, nem semmi a babakocsis sztori, én a múltkor a sparba mentem babkocsival, ahol nem volt kosár egyáltalán, és egyszerre kellett tolnom a szekeret meg a babkocsit, élvezetes volt!
Poén: csüt-ön eldöntöttem, végre főzök magamnak ebédet, paradicsomlevest kívántam , meg vettem előfözött szilvalekváros gombócot. Benéztem a szekrénybe,láttam, hogy alig hiányzik az olajból, ami ugye kell a rántáshoz, a szilvagombóc főzőlevébe meg a zsemlemorzsa lepirításához. Mikor elkezdek főzni, akkor érzem, hogy tiszta avas az olaj, fasza, most menjek vissza a sparba, de aztán
megfőztem Esztike gyógyszertári napraforgóolajából
igaz, kicsit drága kaja lett, mert egy dl-es üvegcsével vagy 200 ft, és én elhasználtam a felét
Na további jó 7végét és én nem adom fel, nem hal ki a topik, ne riasztgassatok ezzel mindig mindenkit, majd jövünk, ha szar idő lesz! Most élvezzük a szép időt
puszi