Halihó lányok!
Annyi elmaradásom van, hogy azt sem tudom, hogy hol is kezdjem.
Ma reggel reptereztünk, és hát persze, bőgtem, mint egy óvodás. Mindenki engem nézett, de nem tudtam- és igazából –, nem is akartam megállni. Talán jövő nyáron is hazajönnek, akkor már kicsit hosszabb időre, mert ez a szűk két hét, a két esküvővel nagyon hamar elment.
Nagyon jó volt együtt lenni! Még délelőtt is pityeregtem, hogy elmentek, de a lényeg, hogy épségben és egészségben hazaérjenek. Aztán valóban aludtam is egy kicsit. Már összedobtam egy lecsót, de hegyekben áll a szennyes, mert nem voltunk annyi időt itthon, hogy kimossak és legyen még időm kiteregetni is. Úgyhogy most megy a mosogató és a mosógép is. Szóval két napig csak rendrakás lesz. Jó sok egyéb tenni való is felhalmozódott, de majd szép lassan mindent elintézek!
Levelezésben is jó sok elmaradásom van, van olyan kedves lányka, aki már azt hiszi, hogy haragszom rá, pedig nem. Csak semmire nem volt tényleg időm.
Monic!
Nagyon várjuk majd a születéstörténetet és a legkisebb családtagról a fényképeket! Danika mit szólt a tesóhoz? Féltékenykedik? Ha jól emlékszem, írtad valahol, hogy az utolsó időkben éreztél ilyesmit Danikán! Biztos most is nagyon ügyesen szültél, emiatt nagyon büszke és irigy vagyok rád!
Bikfykém!
Hát, mindjárt itt a műtét. Még egy hét! Ne félj, minden rendben lesz. Ez egy mérföldkő lesz a ti életetekben, hiszen, még pár hónap, és felteszed nekünk ide a csíkos tesztedet!
Tényleg, jó kérdés volt, hogy több napot fogsz kórházban tölteni? Pesten a Róbert Károlyban műtenek? Ha több napig lennél bent, és nem bánnád, akkor szívesen meglátogatnálak! De ha most nem aktuális, akkor azt is megértem, nincs semmi gond. Nagyon szorítok neked! Mikor mész szabira? Mentek a műtét után valahova nyaralni?
Beze!
Jaj, tegnap este óta is annyit gondoltam rád, hogy minden rendben legyen! Gondolom, hogy jól megijedtetek. Tudod, én is ezektől a vérzésektől féltem a legjobban. Remélem, nem nevetsz ki, ha azt írom, hogy én a mai napig nézegetem a wc papírt…
Szóval ez a félelem, végig itt van bennünk! Lexike, mit szól a gömbölyödő pocakodhoz? Hogy bírod a terhességet Lexi mellett? A vesegörcsök elmúltak, vagy még szenvedsz tőlük? Néznék tőled is egy pocakfotót!
Bumi!
Gratulálok a telekvásárláshoz. Hát én is a Keleti pályaudvarra gondoltam először, de aztán rájöttem, hogy valami másról lehet szó, és Kiki adta meg a végleges, és teljes választ az értetlenségemre! Hogy sikerült Lengyelország? Szép volt? Merre voltatok, mit láttatok? Bocs, ha már leírtad, akkor utalj vissza, és én megkeresem.
Timejka!
Jaj, de jó, hogy rólad is hallani! Hogy vagy, mi van veled? Megmaradt az állásod, vagy sikerült újat találni? Bencus, hogy van? Megy táborba, vagy a nagyszülőkhöz? Nektek milyen nyaralási tervetek van?
Vius!
Jaj, szegény Darinka! Remélem, hamar lemegy a láza! Mikor mentek doktor nénihez? Küldök sok gyógypuszit! Tényleg, mi lett a víkend házzal? Nagy károtok lett?
Lucuzs!
Vigyázz magadra! Én másfél hét múlva megyek vv-re, kíváncsi is leszek az eredményre! Ranitának én is gratulálok! Mikor mész 4D-re? Jó lenne rólatok is már pocak és uhus felvételt látni!
Babicsek!
Ó, a fiadnak is sok gyógypuszit küldök. Remélem péntek óta már javult. A fiukra felnőtt korban tényleg veszélyes a bárányhimlő. Nekem 28 évesen volt, hát az sem volt egy leányálom!
Hogy van az allergiád? Mire vagy ennyire allergiás?
Kiki!
Szerintem is nagyon jó kis eredményed lett! Hogy van a lelked? Készülsz már lelkileg a következő beavatkozásra? Majd írd meg, hogy mit mondott a dokid az eredményekre! Ti merre mentek nyaralni?
Aagassi!
Szégyellem bevallani, de a gyerekeid fényképeinek a nézegetésével nagyon le vagyok maradva! Igyekszem majd bepótolni, mert tényleg olyan kis édesek! Bikfynek szerintem igaza van, a lányoddal több „bajod” lesz, ő nagyon kis eleven, látszik a képeken! De ez a jó! Én is ilyen voltam, bár ennek anyukám kevésbé örült.
Utólag is, de boldog születésnapot a kicsi fiadnak! Sajnálom, hogy a nagyok nem engedték fel az ugráló várra. Majd a fiad is jobban hozzászokik a nagyobb társasághoz. A szülők, meg olyanok, amilyenek. Én is a kislányomat már most féltem az anyuéktól, hogy hogyan fogják nyúzni a gyereket!
A lányod édes lehetett, amikor tapsikolt a csúszda alatt! remélem a fotók között lesz majd ilyen kép!
Mné!
Gratulálok az államvizsgához, nagyon ügyes vagy! Nagy küzdelem ez, de megéri, és itt támogatjuk egymást. Sok erő kell hozzá, de mindent megér, és ha már benne leszel, akkor meglátod, hogy valóban milyen sok erőd is van a küzdéshez! Szorítok neked!
Kata!
Hát, mit is mondjak! Nagyon szurkolok nektek! Küldöm a babaragacsokat továbbra is, de most már extra adag mennyiségben! Mikor mész legközelebb uhura? Nagyon sokat gondolok rád, már megérdemelnétek a sikert!
Remélem, senkit nem hagytam ki, és jól emlékeztem a dolgokra! HA nem, akkor bocsi, de vissza kell rázódnom!