Sziasztok!
Epp en is vagyok, de ma nem volt tulsagosan netezhetnekem. Nem all jol a szenam.
Neha bekukkolok, hogy hatha Edit jelentkezik.
Viszont ma jartam Agieknal.
Viki!
A jovoheti osszefutasunkat megemlitettem Aginak is. Mit szolsz?
Kakti!
Valamiert idonkent az eszembe jut, hogy ketszer (vagy haromszor?) is megjegyezted, hogy mennyire fel voltam oltozve a talin es hogy nem rovidujjuban voltam. Nah, mar rutinosan kerultem a temat, de vegulis mivel ugyis ismerjuk itt egymas elegge, igy elmondom az okat.
Szoval az a helyzet, hogy ha tarsasagba megyek, akkor en nem veszek fel soha rovidujjut, vagy ujjatlant. A felkaromon a bor teljesen szanaszet van repedve, honaljtol konyokig belul. Nem is nez ki jo, de ezt mar megszoktam, azt viszont meg nem, hogy feltuno es ha tarsasagba megyek (olyanba, ahol meg nem ismerik a jelenseget), akkor rendszeresen megakadnak rajta a szemek es 10bol 6 ember megkerdezi, hogy miert olyan.
Mivel tiz eves korom ota olyan, igy mar kb hatezerszer elmondtam az okot es ugy ot eve betelt a pohar, azota nem mutogatom olyan kozegben, ahol a kerdezoskodesre van lehetoseg.
Az ok egyebkent egyszeru: egy nyar alatt rengeteget nottem, eleg magas lany lettem hirtelen, kulonosen a vegtagjaim (aranytalanul?) hosszuak es a karomon a bor nem birta a strapat, igy gyonyoruen szetrepedt. Es olyan mely a szakadas, hogy semmit sem lehet vele csinalni, ha barnulni hagyom, akkor meg szarabb, mert a csik hofeher marad, korulotte a bor csoki es olyan a kontraszt, hogy 20 meterrol is latszik. Ezert sem vonzodom a rovidujjasert egeto napsutesben, nehogy nagyot barnuljak.
Nah, mindegy, csak gondoltam megirom, hogy nem hoallo vagyok, csak nem akartam lepten-nyomon magyarazkodni, ott meg nem akartam igy reszletezni, amikor szoba kerult a tuloltozesem.