Sziasztok!
Jó rég tudtam jönni, igy bizti nem fogok tudni mindenre reagálni.
Először is Macs, nagy nagy gratula a vegyespároshoz, én tudtam, hogy ez az oka amiért van egy kis méretkülönbség
én az elején nagyon sokat pisiltem kb 17. hétig vszeg nyomta a hugyholyagomat a kis drága, de aztán elmúlt most nincs ilyen gondom. édes lehet Apid hogy ennyire örül. nagyon helyes a pocakod én nem látom olyan nagynak ahhoz képest hogy ikrek, pont arányos
Terhes tea: igazatok van a málnalevéllel kapcsolatban, én is hallottam ellentmondásos infókat róla. bár ha a dúla ajánlotta, nem hiszem hogy bármi bajt okozza, de egyelőre inkább kihagyom. Többit sem folyamatosan iszom, hanem felváltva gyümölcsteával. Hogy pontosan mire vannak a gyógyteák, nem tudom, gondolom testileg lelkileg felkészit a szülésre.
Valaki kérdezte, hogy jelzett Noni babánk a jógán. Hát a végén relaxáltunk és mondta Erika hogy kérdezzük meg tőle amire szeretnénk választ adni. ÉN nem gondoltam volna hogy sikerül de rákérdeztem h tetszik-e neki a Noémi, és rögtön rúgott egyet pedig addig meg sem mozdult. Olyan hihetetlen volt, hogy megkérdeztem: biztos? És megint egy rúgás volt a válasz. Nagyon furi volt, mert én az a tipus vagyok aki szeretne hinni a transzcendentális dolgokban, de nem szoktak velem ilyen kis csodák történni. Egyébként szerintem otthon nem sikerülne, kell hozzá ez a más állapot, amiben relaxáláskor kerül az ember.
Eta szerintem nekünk a július lenne jobb, de még rákérdezek Apánál. végül is augusztusban is el tudná intézni a szabadnapot valszeg elég rugalmas a mh-eű
nekem is egy húzós nap után szokott fájogatni a pocakom, de nem ijesztően csak picit. ilyenkor a pihenés segit. vettem magne b6ot is ilyen esetre, de azóta nem fájt
Eclipse ilyenkor már lehet fent a baba, nekem épp a köldököm alatt lehet érezni a mozgását. De mivel te pici vagy nyilván nehezebben fér el és emiatt lehet már följebb szerintem. Csodás a hely ahova elköltöztetek. Én is szivesen mennék ilyen helyre de a férjem nem hiszem hogy birná. de végül is szeretem Pestet is (kizárólag külváros), viszont én utálok messzire járni dolgozni és mindig olyat fogok ki ami a város másik végén van. édes vagy ahogy titokban vásárolsz
én nem vagyok babonás ilyen tekintetben de anyóséktól mindig megkapom hogy minek ilyenkor még vásárolni. de mindenre megvan a magyarázatom
Ágica én 27 éves koromig laktam Újpesten most is sokat járok tesómékhoz
tényleg Lőrinc környékén lakik valaki?
Kankalin szép formás a pocakod
Ebba te is szépen gömbölyödsz ám
Akra nem hangzik jól amit irtál nekem egyáltalán nincs ilyen. de nem megijedni szépen nézesd meg mitől lehet és rendbehozzák. én néha azt érzem mintha kicsit félreütne a szivem, a torkomban érzem. de talán nem olyan durva hogy meg kéne nézetni, biztos csak a megváltozott vérkeringés okozza
Aranyoska nagyon cuki a babád. én is félek hogy bújkálni fog a 4D-n Noni baba, de ő tudja mennyit akar láttatni magából
már annak örülök hogy lesz ilyen fotóm mert eddig nem volt
Angie én is boldog szülinapot kivánok. ugyan fiatal vagy még
Zsófi sajnálom hogy nem derült ki a neme, szerintem menjetek el fizetősbe hátha.. ott azért jobb gépek szoktak lenni. örülök hogy rendben van az afp
Navi a jógán azt mondták hogy nem szabad kinyomni a pisit hanem meg kell várni hogy kifolyjon arra nem emlékszem mért. Eclipse segits. Meg mintha azt mondta volna Erika hogy a wc-re sem szabad ráülni olyankor? de lehet ez hülyeség
Szisszka én is odavagyok a dinnyéért és a zöldséges annyira jókat szokott hozni. rengeteget vettem már idén nyáron olyan finomak. ez a kép nagyon durva tényleg létezik ilyen hogy igy lehet látni a lábacskáját?
Henne de jó hogy éreztétek a babát annyira fantasztikus érzés igaz?
mi ma voltunk itt anyóséknál a mezőkövesdi tescóban és találtunk egy édes rózsaszin kapucnis kardigánt féláron. én annyira szeretek cuccokat venni neki ugyan jó elképzelni benne. dög meleg van itt is, én a szobában hűsölök a ventillátor mellett férjem meg kint nyirja a füvet
de legalább barnul úgyis mondta hogy napozni akar. olyan kis ügyes fogyott most kb 16 kilót olyan jól megy neki irigylem..
jó pihit nektek a hétvégére