Mar megint bamba voltam.
Nori!
Termeszetesen en is koszonom a vendeglatast negyunk neveben, tenyleg szuper volt minden!
Zso!
Tudod mi jutott eszembe?
Beszeld meg apjaval, hogy vallaljatok meg egy gyereket. Hidd el nekem, hogy akkor megszunik a nyugalom, a napirend-felugyelo sem te leszel mar, azaz mar nem kell ezen dolgok miatt egy percig sem izgulni, mert felesleges lesz.
Nezz meg bennunket: talan el tudjatok mar kepzelni, hogy milyen cirkuszt es kaoszt emlegetek idonkent, merthogy nalunk tenyleg az van. Es latod? Kb semmin sem izgulok, mert en a kiszolgaloszemelyzet vagyok, nem a fonokseg, szoval a kolykok alakitjak a dolgokat, en meg probalok megfelelni.
Mirci tenyleg nagyon cuki es nekem tenyleg nagyon nyugodt babanak tunt.
Egyebkent meg azt vettem eszre, hogy kb minden baba es gyerek nagyon aranyos es nyugodt volt, nem is volt olyan sok siras, mint amennyire egy ekkora bolcsis csoporttol remelni lehetett.
Kristofon is meg voltam lepodve, meglepoen nyugisan viselkedett (onmagahoz kepest).
Nori!
Elfelejtettem mondani, de Lucatol ne nagyon kerdezgesd, hogy izlett-e neki a gyumolcsleves. Szegeny nem sokat tudott belole enni, mert elkezdte a kerti nagyasztalnal, de K. eppen leult enni a kisasztalhoz es Luca is odajott hozza. Gondolkodtak egy ideig, hogy egyenek-e, vagy ne, a vege az lett, hogy Kristof egy hirtelen mozdulattal felboritotta az asztalt es a fuben landolt a gyumileves.
Persze felszedtem (a darabost), de Luca pocakjaba mar nem jutott.
Ne hari!