Új privát üzeneted érkezett!

Lapalja nem ér semmit?????????????? :lol: :lol: Lottót Én si vettem,és fel is adtam,múlthéten is volt 2db 1 találatunk. :wink:
csucsu99
Budapest

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek az együttérzést! Nagyon jólesett!

Nem rég értünk haza a kh-ból, kiszedték a varratokat! Aztán átvittük S ügynöknőhöz a zárójelentést.Azt mondja, hogy szeptemberben mehetünk a fagyikért, ha mi is úgy gondoljuk.
Hát még nem tudom, hogy hogy gondoljuk....
Pár hónap alatt ez a két és fél lombik kimerítette a család tartalékait.
Meghát lelkileg is kimerültünk, én főleg, először vetélés, aztán mk fél éven belül...sok volt!
Én most visszahúzódok zugba, ha mégis belekezdünk, akkor megírom.

Mindenkinek nagyon drukkolok továbbra is!
Vendég

Mieza. Minden rendben lesz holnap!!! Meglátod! ::)

Csucsukám: nem csüggedek, sőt.. tényleg örülök... oké, ne legyen B megoldás :)
A fasírtot én is golyósra csináltam, csak nem olajban sütöttem hanem tepsiben, zsiradék hozzáadása nélkül... hát mostmár minidg így fogom... csak nem félkiló húsból, mert már alíg bírom ki, hogy maradjon valamennyi a férjemnek is mire hazajön :) :)
JÓ balcsizást hétvégére, szuper időtök lesz!!!!!!
andrea-1

Zsuzsi!
Nagy ölelés Neked (((((((((((((((((( O )))))))))))))))))
Teljes szívemből kívánom, hogy rendbejöjjetek lelikleg a nyáron, feltöltődjetek és tudjatok menni majd a sítáborosokért, ha itt lesz az ideje!!!
Gyógyulj most, erre gondolj...
Puszillak,
andi
andrea-1

Sziasztooooooook!!!

Vagyok,csak visszaolvasok gyorsan...
Tudjátok,elhatároztam,hogy míg 1000.oldalig eljutunk,addig pozitívat kell tesztelnem :lol:
Asszem nagyon bele kell húzni,sokat írtok :shock: :lol:

Mindjárt jövök :?
Vendég

Kedves Zsuzsi!

Új vagyok, de szívből jövő ölelést küldök Neked!
Vendég

SZiasztok!

Hááát, igyekeztem felvenni a tempót, de asszem nem sikerült :roll:
Annyit írtatok, nem tudtam rendesen követni...tehát ha valaki kimarad, bocsi, nem szándékos!

Kahlan, én is ugyanazt javasolnám mint a többiek, menjetek csak nyugodtan más dokihoz most, aztán majd K-hoz, ha kiszabizta magát.

Angyal,
sajnálom, úgy szorítottam hogy ebből a kombiból baba legyen :cry:
DE az, hogy van magyarázata, nagyon jó dolog, mert legalább a következő már esélyes lesz :)

Zsu,
Pihizz sokat, lelkileg is töltődj fel a nyáron a következő nekifutás előtt!!!
Mi is szeptemberre ütemeztük a fagyikat, remélem felébred majd mindkettő!

Mieza,
holnapra drukkok, hogy két aktív szívdobogást láthass/hallhass apával :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
neked hipermagadrukkok a sikeres beültihez!!!

Kép
judit0713

Lenne még pár kérdésem:

az orvosi része mellett foglalkoztatott-e Titeket a lelki oldal? úgy értem, kineziológus, vagy családállító...én gondolkodom, az előbbin...

A másik pedig, hogy megszereztem a bükkszentkereszti füves bácsi két könyvét, a babaprogramos részt is elolvastam, biztosan végigfogok csinálni egy kúrát, ártani nem árthat...eddig is jó pár hónapja ittam a cickafark-palástfű kombót, meg mostanában a körömvirágteát...

Vannak ilyenirányú tapasztalataitok?
Vendég

sziasztok, elsősorban azért jöttem elő a zugból, hogy angyallal konzultáljak. nem írom pü-ben, hátha az utókornak még jól jön :lol:
A téma pedig az örökletes trombofília. Mi túl a 6 inszmemen önszorgalomból megcsináltattuk azokat a vv-ket, amiket a 3. lombik után szoktak csak csináltatni (valszeg az ára miatt):istenhegyin összeférhetetlenség, ÁNTSZ-nél pedig ez a trombózisos izé. Ne kérdezd, mert nem értem, de konzultáltam egy dokival BMC-n kívül, aki azt mondta, hogy nem is érti, hogy ezzel miért kell 3 lombikot várni. A véredben valami szint "elállítódik" (örökletesen/hajlam miatt) és emiatt nem jöhet létre terhesség. Nem csak az aktuális apajelölttel, hanem senkivel!!! Erre van valami kezelés (ezekszerint gyógyszeres?), nem tart örökké a hatása, de utána, ha nincs valami extra probléma, lehet spontán is próbálkozni egy ideig. Mi is most várunk az eredményre, mert az enyhe IR és pajzsm. alulműködés (mindkettő gyógyszerezve) nem lehet oka a 3.5 év sikertelenségnek az orvos szerint.
Én most ebben bízom 8)
Navi, helyes a poci
Zsu, jobbulást testileg és lelkileg
Andikám, te diszkódrogos, hozzád má nem is szólok :twisted: 8)
Mieza, drukk a szívhangért!!! +++
Kahlan üdv :D
Akiket most hirtelen kihagytam azoknak is drukk amiért kell!

Egyébként ha valaki tud okosabb dolgokat a fent leírtakról, epedve várom :lol: 8) 8)
kpn

No:

Vikus: igen,volt ciszta mindkét petefészkemben több is,az egyik pl. 3cmx3 cm-es volt...
Februárban műtöttek vele,elég nagy hasi műtét volt,mert kiderült,hogy endometriózisom is van,emiatt épphogy nem kellett felvágni a hasamat,megcsinálták laparoszkópiával.

Sajti: de jóóóó,hogy erre jársz :lol:
sajnálom,hogy még soká nem találkozunk :cry:
a "bládis" UH durva,de úgy vélem,ezt is megúszom,mint szinte mindent mostanában!!
Asszem nekem kéne lottószelvényt feladni :D
szóval megjött tegnap Mary,és talán péntekre el is múlik,vagy legalábbis annyira,hogy nem kell majd fénysebességgel ugranom a vizsgálóasztalra,nehogy átfessem a teljes rendelőt :lol:

A babarucik tündériek,imádom nézegetni!!
Múltkor cumikat néztem,de annyi van!! :shock: :shock:

Fogalmam sincs,mi különbség van köztük :lol:

Anyósom most inkább úgy hidegen hagy,jobban élvezem nélküle a napokat,mint vele :)
Tudom,hogy jóindulatú,de lombik előtt költözésre kényszeríteni minket?! :roll:
szóval a háború még tart,közelharcot viszont kerülöm :lol:
Viszont 7végén szeretne köszönteni... Nem tudom ezalól hogyan bújhatnék ki :lol: :o

Ma megvolt a 10. (jubileumi) Deca szuri :lol:
eléggé fájt,meg az előző 1-2 napi is,talán a Mary miatt,mert érzékenyebb a bőröm...
Természetesen párom szúrja mindet,tündér nagyon :)

Navi: de jó Téged is látni erre :D
Csodás lehet,hogy mocorog a pocaklakó!!! :)
mindjárt meglesem a fotót ;)
ááááá,de cuki kép!!

Mieza: az aggódós sztorid pont mintha mi lettünk volna párommal!!!
ő is olykor vét ilyet,én meg halál ideges vagyok,mindenfelé telefonálgatok,felöltözöm,és elindulok,hogy megkeressem,mert telefonon már nem lehet elérni....

Egyszer 24 órás bringaversenyre ment segíteni,és 10 körül mondta,hogy indul haza,mert már nincs rá szükség...
Reggelig nem láttam...
Mikor találkoztunk,nagyon lecsesztem miatta,hogy nem lehet ilyen felelőtlen,hisz családot szeretnénk. :oops:
pont,mint egy nagy gyerek.
De azóta már kapom az sms-eket,hogy ne aggódjak,még találkozott egy ismerőssel,dumálnak,aztán jön :lol:
fejlődőképes :D

Köszönöm a drukkot a tüszőkhöz :)
Remélem minden rendben lesz.
Szóval azt mondjátok,hogy ne legyen túl sok tüsző sem??
ez a túlstimu??? jujj,ezekkel még nem vagyok tisztában. :shock:

az álmod viszont nagyon tetszett!!!

Angi: de jó,én is 2-án megyek UH-ra :lol:
természetesen lehetünk zebratársak!
Neked miket írtak fel még szurira?

Iwiw?

Andrea: ne aggódj,hogy nincs talonban plusz megoldási lehetőség,talán azért,mert nincs is rá szükség!!
Bízz ebben! :D
Vendég

Hasszurinak van vmi titka,hogyan kell?
Az első,amit a kórházban adtak be,meg a 2.,ami még ösztönösen sikerült,azok nem fájtak,sőt,nem éreztem semmit.
Azóta viszont egyre fájdalmasabb.

Ti hova szoktatok szúrni pontosan,és hogyan?
Ha egyáltalán ez meghatározható...

Deca esetén továbbra is az vált be,hogy nagyon lassan kapom a gyogyót,így valahogy szétoszlik,nem is lesz puklis annyira,és kevésbé feszít. :)

Sőt,közben "jegelem" a feszülő részt a fertőtlenítő spray flakonjával :lol:
Vendég

:) :) Kpn: na majd megnézem amikor Te leszel diszkódrogos milyen lesz a műsor... :).... a cukrosvérvételes mutatvány után extrád-hipphoppra számítok mindenképp... : ) :) Cuppantalak-imádlak.. tudod :)

Kisbeeka: Fejlődőképes férj... ez jó :).. Az enyim is az, csak néha jól titkolja.... pont ma én is lecsesztem az enyémet, mert ment a Pólusba egy nadrágért, amit már régebben kinézett magának.. ott meg ugye van Tesco.. úgyhogy már adtam is le neki a rendelést, hogy ezt meg azt meg amazt kell még hozni (a nagybevásárlás után pár nappal vagyunk egyébként... :)...) erre közölte hogy ő most nem közértezne, hagyjam már..... én meg erre jól behisztiztem.. persze megvett mndent + még epret is hozott... de minek ellenkezik egy hormonos feleséggel pont most???? nem is értem.... :)
andrea-1

:lol: :lol: ez vicces :)

Nálunk is kb. ez megy :)
bár az én párocskám imád nekem mindenfélét hozni,mert örül,ha végre rendesen eszem :)
vasággyal együtt vagyok kb. 47-48 kg :shock:

de velem is ez van,ha kiszabadul,egyből ellátom mindenféle kéréssel,hogy akkor már intézze el ezt,meg azt,és a gyógyszertárból meg a DM-ből is hozzon nekem vmit,mert persze mikor szabad voltam,elfelejtettem :lol:

ő is morog néha picit,de olyan lelkesen kikérdezi utána a gyógyszertárost mindenről. :lol:

Múltkor mindenféle csoda bogyót meg teát hozott haza a tüszőérleléshez :D

csak egy a para,kiderült,hogy rosszul vagyok tőle,így pár nap után abbahagytam.

jujj,én is dugig hormonnal,most idegesebb is vagyok a kelleténél :lol:

viszont képzeld,tele a 2 alkarom kiütés-szerű izével. mintha ezernyi apró pattanás lenne.
lehet ilyen a deca-tól? :shock:
kb. azután kezdődött,hogy beadták az elsőt.
és nem is akar múlni. Talán a menzeszt bátorította meg a Deca annyira,hogy ilyet produkáljon?! :lol:
Vendég

jujj,most jut eszembe.

pénteken kell mennem Sz ügynökhöz UH-ra,hogy megnézze,kezdődhet-e a stimu.
De vv-re nem kell menni?
Nem mondta ugyan...,de..??

Volt valakinek ilyenkor valami para,vagy mindenki kezdhette (folytathatta) a stimulációt?
Vendég

Kispatak
Köszi a címet és hogy gondoltál rám, de sajnos az angol tudásom egyenlő a 0-val.
Sajnálom a munkahelyedet, de remélem lesz jobb. Ha hallok valamit szólok.

Judit
Nagyon sajnálom, de reméljük a nyár meghozza az eredményt.

Voltam ma endokrin dokinál. Hát ilyet még nem láttam. Ő jött ki a rendelőből, hogy ki a következő az aszisztens mondta, hogy én vagyok. Az ajtótól egy lépésre álltam a háta mögött. Megfordult mondta, hogy menjek be ez az ajtón belül 2 lépés volt. Mielőtt bármit kérdezett volna azt mondta tudja mi a bajom. Totál meglepődtem. De azért elmondhattam, hogy miért mentem.
Szóval van pajzsmirigy gyulladásom –még jó hogy mindig találnak valamit. Erre egyébként az ÁEK-ban azt mondták, hogy lezajlott pajzsmirigy gyulladás ezért teendőm nincs. Ez pedig okozhat vetélést. Ja és a pajzsmirigyemet UH-val is megnézte. De hogy minden biztos legyen 9-én vv.

Azt tudja valaki, hogy amikor leszíváskor lefertőtlenítenek azt mivel csinálják?
Azt is mondta, hogy a meforál befolyásolhatja a ciklust, de mivel nekem szabályos szedhetem még.

Délután a kutyusom nagyon hozzámbújt és olyan furcsa szaga volt. Nagy nehezen be azonosítottam. Olyan volt mint a vegetának. Sokáig gondolkodtam, hogy honnan lehet ilyen szagú.
Akkor jutott eszembe, hogy egész délelőtt a kertben matatott és ott van egy ilyen növény. Biztos alaposan belebújt.

Mieza

Nekem is sikerült? És hogyan?

Andi
3-ból három lehet vagy több és egyszerre!!!
A fasírt így biztos jó lehet, majd kipróbálom.

Judit
De jó napotok volt!

Angyal
Nagyon sajnálom, de legalább talált valamit ami ok lehet.

Hova mész méhtükrözésre?

Kpn
Az istenhegyin milyen összeférhetetlenséget nézettél?
vnbeni

kisbeeka:pénteken nem lesz vérvétel, csak vizeletvizsgálat/biostrip/. reggeli első vizeletet vigyél magaddal. Utánna UH és ha nincs ciszta akkor kezdhetitek a stimut.
Vendég

Helló lányok!Andrea,Mieza,Navared!Nagyon köszi az infokat,no meg a bíztatást.Azért még félek.Ma kell 22-kor beadni a repit.A mai uh.eredmény:jobb o:19,18/2/,16/2/,14/2db/Balo:17/2db/,15/2/,12/2db/Szerintetek ebből hány jó lehet?Sz. nem mondott semmit,csak veszettül számolt.Ma de. még kaptam egy kis merional bíztatást.Szóval megírnátok kinek miből mi lett?
ritabmc

Elvonási tüneteim voltak :) Gyorsan visszaolvastam, de összefolyik az egész.... :oops: Nem csoda fél ötkor keltünk ma.... Megyek, mert holnap is ez lesz. Csak hűvösben érdemes dolgozni :)
Csupa érdekeset írtatok pedig, úgy belefolynék...

hofeherke

Pontosabban hány tüsziből hány petesejt lehet? A leszívásig bizti nem repednek meg?PÉNTEK 8RA kell menni,az a 34.óra.Köszi,köszi
ritabmc

Bocsi!Ma megint volt egy túlstimus lány ,nem kaphatta vissza a babáit,ma reggel derült ki.Sz. nem vállalta az ET-t.K.hoz jár.Jó éjt mindenkinek!
ritabmc

Na, itt a fórumfüggő, még egy gyors bekukkra :)

Holnap déltől a rómain hekkezek egy barátommal, aztán 6-ra megyek dokihoz. Jó kis program :) Ha meglátja mekkora lettem és milyen az arcom... már várom a fintorokat :)
Egyébként ő egy ikerpár egyik tagja :)

Rita, teljesen változó, hogy mennyit tud leszívni. Nekem első körben valami 18 db tüszőm érett és 3-at tudott leszívni, abból egy életképtelen volt, egy meg nagyon lassan termékenyült meg.
Viszont pont mai hír volt, hogy van akinek egyet szívtak le és abban pont volt is és az meg is termékenyült. Szóval, ezt nagyon nem lehet így megmondani :) A jó hír, hogy már nem kell sokáig várnod, megtudod :))))

Vbeni, adja az ég, hogy ez legyen a baj. Mert azt tudjuk, hogy megtapadással már nincs gond. Én is elmentem pár hónapja jó kis pajzsmirigy ultrahangra, meg vv-re. Nagyon szorítok, hogy ez legyen a gond, mert azzal is közelebb lennénk :)
Valami sárgával fertőtlenítenek, mert egy napig tart lemosni :)

Békus, mutasd meg a kiütésed, lehet, hogy kapsz valami más gyogyót! Nehogy emiatt ne hasson, mert valami allergia semlegesíti a hatást, vagy ki tudja.
Amik neked nem lesznek: endo vagy ciszta, emiatt leállíthatják, alacsony prolaktin szint miatt nem kezdheted el... nekem még csak ilyen leállításaim voltak :)) De neked nem lesznek!

Zsu, minden erőm veletek!!!! Felfoghatatlan, hogy miért mér rátok a sors ilyen szomorú dolgokat. De hidd el, nektek is lesz babátok! Pihenjetek előtte, ha úgy esik jobban. MI akkor is szorítunk ha jössz, meg akkoris ha pihensz!
lehet, hogy neked is érdemes lenni végigcsinálni pár plusz vizsgálatot, mert nálad sem a megtapadással van a gond, hanem a megtartással (és a gps-szel).

Andrea, a fasírtodat kipróbálom, annyira megkívántam, de utána az olajra gondoltam és brrrr. Viszont ez a mostani megoldás, nem is értem, hogy hogy nem jutott hamarabb eszembe nekem is :)

Kahlan, mi annyi mindent próbálunk folyamatosan, hogy a végén nem lehet megmondani, hogy minek a sikere :) Ha egy kicsit visszaolvasol, mi Csucsuval nagyon sokat köszönhetünk egy holisztikus doktornőnek (természetgyógyász szép új modern neve). Én csak tündérkeresztanyámnak hívom. Ő bennem lelkileg nagyon sok mindent rendberakott, ami lehetett oka annak, hogy a kislélek valahogy nem fogant meg. Én hiszem, hogy mindannyiunk körül egy lelkecske kering és csak idő kérdése, hogy mikor érkezik le.

Kpn, én is rákérdeztem a 3. lombik utániakra. Erre az volt a válasz, hogy azért a 3. után, mert államilag így van meghatározva. De sokaknak sikerül az inszem, első lombik és akkor nekik nem kell kifizetni "feleslegesen". Én is amit tudtam, megcsináltam saját kasszára. Ha most nem sikerült volna, mentem volna tovább, ezekre amiket írsz.
Nagy drukk, hogy az eredményekből látszódjon a "probléma"!

Béka, Andi, akkorát nevettem a férjeiteken!!! Esélyük sincs hormonos csajokkal szemben :)) Én is tegnap néztem az én drágámat, ahogy mellettem békésen aludt és olyan hálás voltam, hogy ő ennyire mellettünk áll, annyi mindent megtesz értünk! (aztán felköltöttem, hogy csapjuk le a szúnyogokat, mert egyedül én nem ugrálhatok a plafonig :)
mieza

Ritus, ne aggódj, nagyon ki van ez számolva, szinte percre pontosan. (mi egy félórával később adtuk be a repesztőt, mert elaludtunk és később lett a punkció).
Akár mindegyikben is lehet, vagy egyben sem, ez tök lutri. De tudod, egy is elég egy babához :)
Szegény túlstimus, ez bármelyik fázisban előfordulhat, ugye Judit és Ms?

Csajok, szerintem ha valaki megy be pénteken és lesz ideje, megkeresheti MS-t. Azt hiszem úgy írtátok, hogy éjjel a Jánosba van (nőgyógyászat-szülészeti épület), nappal pedig a BMC-be.
mieza

Na, megyek aludni és majd holnap este jövök :)
mieza

Andrea, jöhetsz bármikor :)))
mieza

szép reggelt mindenkinek!
mieza, rendben, megpróbálok visszaolvasni ma.Köszönöm az infókat!
Vendég

Jó reggelt!

Angyalkám! :( :( :( :( :( :( nagyon sajnálom,minden ilyen történésnél vérzik a szívem!

Kisbeeka!úhhh,de durva lehetet :shock: :shock: :? :? :? :?

Kahlan!kitartás,mielöbbi babát Neked!

Zsuzsi!sokszor ölellek!azért majd gyere!

Csajok!Sz ügynökhöz ha bejelentkezek sokára adnak időpontot???
vikus82

Navi!bejelöltelek iwiwen!nagyon szép a pocid! :D :D :D :D
vikus82

Szia Babe!!! Jó hogy bejelentkeztél és hogy ilyen szuperül vagy! Én is meglestelek ám benneteket iwiw-en! :D
Azért pihenjél is, bár te is hasonló izgő-mozgó vagy, mint Mieza… na meg én és még itt sokan mások!

Angi, nem is írtam, h. szorítok ám nagyon!!! :D

Judit, hát ja, nem vagyok vmi túl jó húsban, de mindjárt megyek védőnőhöz, aztán kiderül!
Igen, te is olyan kis filigránka vagy és tök egészséges babáid születtek, függetlenül attól, h. nem lettél 2x akkora :lol:
Jó mocizást, de azért óvatosan ám!

Angyalka, szomi vagyok… :( :cry:
De elég vicces, h. pont S ügynök látta meg a lehetséges gondot. Gondolom, most elgondolkodtál, h. mi lett volna, ha nem mész át K ügynökhöz… :roll:

Andi, Angyalkának igaza van: nekem fel sem ébredtek a fagyisok… :? hát elég durva érzés. Én a 2. sikeresünknél úgy voltam, ha egyáltalán lesz érett petém, és legalább 3, amiből min. 2 meg is termékenyül, akkor minden rendben lesz és sikerülni fog! Ezt meg is mondtam a páromnak! És bejött… ja mert nem vagyok ám babonás: 3 petesejt, 2010 (=3) 03. 03-án mentem tesztre, ezt még írogattam is mindenhova akkor, hogy 3 3 3… :lol: Mieza még szerintem emlékszik rá, hiszen akkor volt a szülinapja! Szóval a 3-as szerencsét hoz! :wink:

Kahlan, üdv. itt! Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz: ne várj! Nincs mire, ezzel nem vesztesz semmit és még az is lehet, h. akihez kerülsz annyira „megtetszik”, h. ott ragadsz :D
Ja és én sem váltottam melóhelyet, mondván, majd ha jön a baba…. Na erre nem szabad várni, Miezának tökkkéletesen igaza van, mert felőröl a stressz, úgy meg aztán nem jön a bébi, az tuti! Persze tudom, ezek nem olyan egyszerű dolgok, de főleg csak a félelmeink tartanak vissza a változástól :roll:
Lelki oldal: szerintem ennél nincs fontosabb! Csinálhatnak neked 10 lombikot is, ha nem vagy felkészülve, akkor kidobott pénz, idő, energia! Ezt tapasztalatból mondom. Én jártam kineziológusnál, stb…, olvastam sokat, de végül egy bizonyos könyv, ill. terápia segített, szerintem a legtöbbet! Na persze nem volt 10 lombikom :D

Mieza, még szép, h. azt fogja mondani a doki, h. mindkettővel minden okés! :D

Csucsu, azért elég megnyugtató, h. nem felfelé esnek a dolgok a kezedből! :lol:
Lapalja is jó!!! :wink:

Zsu, remélem, helyrejöttök annyira, h. mehessetek a fagyisokért! Pihenj sokat, h. a leleked is helyrejöjjön!

Kpn, köszike! :wink:

Kisbeeka, Deca-tól kiütés…? Nem tudom,lehetséges :roll:
A Deca után tuti kezdhetitek a stimut, ne aggódj! Nem lesz vv, csak uh!

Most muszáj mennem, de még folytatom... látom, h. még van mit elolvasnom :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jóreggelt Mindenkinek,

Békus, szerntem is szólj. lehet hogy semmi jelentősége, de ahogy asszem Mieza is írta, jobb a nyugalom... hogy nincs baj.... :)
Nálam nem Decás előkészítés volt, hanem fogigátlós, így stimu kezdésnél csak bládis uhu volt, vv, vizeletteszt nem.... örültem is mert tudjátok, nekem a mumus a vérvétel ebben az egészben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita, szerintem ezek tök jó méretek.... nekem voltak nagyobbak is pénteken (most kedden volt a leszívás)... szóval pénteken volt 2/22-es 2/20-as... meg 19-esek, 18-asok nem is tudom hány meg még 17 és 16-osok is.. én akkor direkt rákérdeztem hogy mégis Bmi várható ezekből?? Először azt mondta, majd kedden kiderül..aztán megnézte a papírt és mondta, hogy dbszám szerint azt mondaná hogy kb 10-et lehet leszívni majd.. viszont a hormon eredmény szerint (aznapi vv) most 4-et saccolna... ezért még aznap meg másnap kellett adni 2-2 Merionalt és erre mondta hogy íígy lesz szerinte majd 6..... Na és mennyit szívott le???, 6-ot :) :)... ebből nekünk 3 termékenyült meg (egy normálisan, 2-t meg kellett hozzá szúrni).... Nálam ennyiből ennyi lett... de mindenkinél máshogy van...
Múlt héten volt egy kedves barátosném leszíváson, nekik is olyan 10 körüli volt az utolsó uh-n, ehhez képest 5-öt tudtak Neki leszedni, ebből először csak 1 termékenyült meg másnapra, el is volt keseredve nagyon... de mondták Neki hogy a többit még bizgerálják.. aztán a következő napon megint telefonált és a második is beindult, így 2-t ültettek be Neki... viszont az egyik szobatársának szintén valami 10 körülit szívtak le, és ott csak 1 volt ami meg is termékenyült... És csomó olyan lány is van, akinek leszívnak 5-10 db között és mind megtermékenyül :)..
Szóval olyan ez mint a stimulációnál.. ugyanattól a cucctól egyiknek ennyi lesz, másiknak annyi... aztán leszívásnál is már csak az égiek tudják min múlik kinek mennyi jön le, és ebből mennyi termékenyül meg... a beágyazódásról meg már ne is beszéljünk.....

Mieza jó hekkezést, és a dokihoz is mennek a drukkok :)

Beni: Drukk az endokrines vv-hez majd!!!... A fertőtlenítést szerintem valami jódos cuccal csinálják... legalábbis a színe alapján én erre saccolok.....
andrea-1

Megkérdezhetem, hogy ki az az S ügynök meg K ügynök? az orvosokat mondjátok ezzel?
Vendég

A dokik az ügynökök :)
S=Skriba, K=Konc, K2=Kanyó, Sz=Szűcs, Z=Zeke, Ú=Újvári
andrea-1

Mieza: Én pénteken mindenképp benézek majd MS-hez... meg szerntem Ritát is menézem :)
andrea-1

Jó reggelt!

Most tudtam jönni nyetre :lol:

Nos,a mai szuri is elég sz@r volt...,de túlélem.
Ennél rosszabb ne is legyen :)

Vickany: hogyhogy vizeletvizsg?
Ezt nem értem,hisz Sz ügynök csak annyit mondott,hogy jöjjek hozzá pénteken.
Semmi olyat,hogy kéne vv,vagy vigyek mintát magammal...

Nekem mindegy,csak azért nem,mert akkor máshova is sorba kell állnom,és persze bejött a megérzésem,nem kaptam holnapra szabadnapot,így egy rohanás lesz az egész...

Andra: nekem is mumus a vv,nagyon utálom. :)
Akkor már inkább Decapeptyl :lol:
de legjobb az lenne,ha sem vv, se vizeletvizsg.,se UH nem lenne :lol: :roll:

Mieza: igen,leírva tényleg vicces az eset a férjekkel :lol:
Párom tündér amúgy!
Tegnap mikor hazaértem netezésből,a dohányzóasztalon láttam egy nagy doboz Pilóta kekszet,és hát megörültem,de hiába vártam,nem mondta,hogy az enyém :lol:

végül kénytelen voltam rákérdezni,hogy hát ez meg mi.
Erre ő: ja,semmi,csak "borravaló" volt aznap :?

Én meg már megörültem,hogy talán a sok szuriért cserébe kapom,vagy valami :roll: :lol: :lol:

Lányok,köszi a drukkokat,tudom,hogy minden rendben lesz pénteken,hisz muszáj folytatnunk a szurikat :)

Inkább apró "pattanásoknak" mondanám,amik kijöttek rajtam,leginkább az alkarom alján.
Nem vészes,nem is zavaró,csak gondoltam érdekes lehet.
Vendég

Sziasztok!

Navi

Köszi a drukkokat, elraktároztam :D

Breki

Nekem gonalt és Luverist írt ki Z ügynök. A Luveris olyan mint a Merional (kutyulós) csak drágább.

Angyal

Sajnálom :cry:
Viszont jó, hogy úgy tűnik megtaláltátok a sikertelenség okát! Drukkolok, hogy a köv. sikerüljön.

Judit

Neked is nagy ölelést küldök. Pihenjetek, nyaraljatok aztán hátha... :D

A holnapi uh-ra szeretnék kérni egy kis pozitív energiát. este 6-ra megyek, úgyhogy csak későn tudok jönni a hírekkel.
most megyek, mert kozmetikushoz készülök. Még aktuális is a holnapi kukk előtt :D
angi81

Szia Angi!
Akkor drukk Neked holnapra!
Én reggel megyek szerintem már 7-re BMC-be,hogy beérjek utána dolgozni :)

Remélem meglesz hamar az UH,és mindent rendben talál Sz,ahogy Nálad is Z ügynök! :)

Akkor a Gonal egyezik,de nekem Merional lesz.

Írj majd mindképp,hogyan folytatjátok,és mikor kell menned,kiváncsi vagyok!

Ha munka előtt még páromhoz be tudok ugrani holnap,akkor megírom még délelőtt,hogy nekem mi volt!

Annak viszont nem örülök,hogy kutyulni kell majd a szurikat!
Épp elég így is :lol:

Amúgy Te hogy viseled?
Van már vmi jó taktikád hozzá így 2 hét után? :)
Vendég

Kpn: köszi a választ!!!!!!!!!!!csak azt nem értem,hogy az Anyukámnak is van ez a probléma és neki nem okozott nehézséget a teherbeesés...a Nagyikámnak is van 4 gyereket szült :shock: Azt mohdta nekem S. ügynök,hogy ennek a problémának ha jól emlékszem 3-om tipusa van..de lehet,hogy kettő...és nekem a "legjobb"...azt mondta nem kell kétségbe esnem,mert erre is van megoldás...

Én csak azt nem értem,hogy miért nem mondják el a legelején,hogy vannak ezek a fizetős vizsgálatok,amit a 3.sikertelen lombik után csinálnak,de ha akarjuk csináltassuk meg..

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Jó reggelt,
Na most is sokat kell olvasnom

Macs,
Vádlid hogy van ?
Hajrá uh.

Pancsi,
Végre hogy jöttél ! Háááát én sem tudok elszakadni :lol:
Jövő péntek-hétfő között leszünk Tátrában, addig nagytakarítani kellene, de tegnap is egésznap pancsiztunk, lustálkodtunk, nem tudom mi lesz így a dolog vége :shock:
Liza rendben gondolom mostanság 2500 gr körül lehet, lassan kezdem a CTG-s időszakomat.
Marcus tünemény, imádom, ha rendes lesz 8) ma elviszem Ikeázni, imádjuk ott a hotdogot és a fagyit. Ja és persze én is jól bevásárolhatok sok sok felesleges dolgot :lol:
Drukkolok nagyon a szerdai vizsgálathoz, és persze hogy minden rendben lesz.
Balcsira mikor mentek ?
Hajrá kislány :!:
Laurának biztos csudi egy élmény lehetett kistesót uhun látni.

Andrea,
Jó anyagot kaptál tegnap :lol:
6 ? gyönyörű, olvasom hogy 3 termékenyült meg, ujjaim nagyon csuriban péntekért. Úristen 28 ??????
Szegény ms, nagyon szorítok neki !
Nyami nyami fasírt, éhes vagyok.

Mieza,
Hurrá védőnő, szupi hogy elintézted.
Hajrá ma. Most eszembe jutott hogy beírjam a noteszomba hogyha legközelebb találkozunk dokinkkal lobbizzak egy kis EDA-ért a szüléshez :!: bizti ami tuti.
Szupi hogy Csucsu meglátogatott.
Unokatesódnak drukkolok nagyon.
Kutyuk édesek.
Álmok váljanak valóra !

Vnbeni,
„Te tudod, hogy tanulás nélkül, hogy lehet élni?” hát ez nagyon aranyos volt.
Hidd el nem ! lassan egy hete csak kóválygok mint az a bizonyos a levegőben, nem találom a helyem :lol:
Úristen ennyire tele van a naptára Fülöp dokinak ? Nem semmi.

Mara,
Jó meggyszedést.

Brumi,
Hajrá beágyazódás.

Rita,
Drukkjaim Neked péntekre.

Pancsi2,
Üdv itt.

Nava,
Krk-Krk jó, régebben én is jártam ott. Hídpénz mennyi ?
Hangsúlyoznám hogy az elmúlt két hónapban van csak 0,5 kg hízás, egyébként +25 tutkóra van sajna.
Anyuékhoz mentünk, kemény volt, Marcus-apa tüneményes volt, olyan jól eljátszottak egész nap, fél 8-ra értünk haza, anyám hozta a formáját, most azon drukkolok hogy akkor jöjjön Liza amikor ő nyaralni megy júl 25-30 között.
Képeket én is megnéztem, éééédes nagyon.

Angi,
Hajrá holnap.

Babe,
Jó hogy jelentkeztél, örülök hogy jól vagytok. Vigyi Magatokra, és pihenj amikor csak tudsz.
Köszönjük a jókívánságokat.

Judit,
Fürödtetek a bánki tóban ? soha nem voltam elég bátor bemenni :lol: azt a pisztrángsütőt ismerem, naon naon szeretünk odajárni.
Nagyon örülök Nektek, minden rendben lesz !

Angyal,
Borzasztóan sajnálom, talán ez a mostani ÁNTSZ kivizsgálás hozzásegít a megoldáshoz.

Kahlan,
Üdv itt.
Váltanék, 10 év stressz, car élet után hoztam több döntést magánéletben, munkában, utóbbi után 2 hónappal sikerült az inszem.

Csucsu,
„minden lefelé esik a kezemből”
Felfelé nehezen tudom elképzelni :lol: :lol: :lol:

Na még mindig van egy oldal elmaradásom, 929-et kezdeném, de nagyon fájnak a lábaim, extraüberhipermegabevizesedett, így nem mehettem ikeába, nem mehetek dújvba anyósékhoz szigor van most brühühü, megyek vízszintbe kukac mellé
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.07.01 18:22-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Angyalka: ezek felfoghatatlan dolgok...
Másnál nem biztos,hogy a probléma előjön,pedig talán régebbóta is fennáll a betegség,vagy ok.

pici aggódnivalóm nekem is van,ugyanis családom (felmenő) női tagjainak mind volt ikerterhessége,és egy sem maradt meg...
Anyumnak,nagymamámnak,dédimnek,nagynénémnek...

Nemrég egy nőgyógyászati műtétkor a húgomnál kiderült,hogy lett volna ikertestvére...

Nekünk fizetős vizsgálat most az AMH hormonteszt volt,de nem vészes,5000 Ft.
Nekünk is azt mondta Sz,hogy nem kötelezhet rá,de érdemes lenne megnézetnem.
Mivel bízom a szavában,azonnal vittem a mintát a laborba.

A családomra az a jellemző,hogy a nők amint abbahagyták a gyógyszerszedést,azonnal teherbe estek.

2 éve már azzal piszkáltak,hogy minek húzom annyira az időt,miért nincs még gyerekünk,hisz így nagymamám talán nem fogja megismerni a dédunokáját...
Nos,4,5 éve azon vagyunk,hogy legyen baba,de a többieknek felfoghatatlan,hogy védekezés nélkül ez hogy nem sikerül...
Vendég

Kisbeka: mutasd meg pénteken a kezedet Szűcsnek mindenképpen...lehet,hogy érzékeny vagy a decára...

Vnbeni: Jánosban fogják csinálni...

Kép

kiss angyal

Kubu: Sajnálom,hogy nem mehetsz Ikeázni!
Azt én is imádom!
Főleg a mandulás sütit :)
abból egyszer 4-et megettem egyszerre :lol:

órákig bírok ott bolyongani :)
Vendég

Angyal: remélem,hogy nem allergia,nem szeretném emiatt újrakezdeni :(
Vendég

Vikus, visszaigazoltalak! Köszike, pocilakóm nevében is :lol:

Kisbeeka, de hova adod, h. fáj? A köldöktől minél messzebb kell, mert ott elég érzékeny, tele van idegekkel, persze nem az oldaladba! :wink: A tű hegyes vége zárja a (kisebb) szöget a bőrrel és szép óvatosan szúrd! A cuccost is lehet jó lassan és akkor nem csíp!
Hát akkor neked a lombik miatt majd meg is marad ketteske is! :D

Kubu (és Juditnak is üzenem:) „híztam” 3 kg, mármint nem az uccsó mérrés óta, hanem összesen! :lol: Most voltam 50,4 kg! :shock: :D
Azt hiszem 30 Kuna körüli aa hídpénz, lehet kicsivel több és a kuna most 40,1 Ft. De persze ez oda-visszára vonatkozik…
Örülök, h. túlélted anyudat, még ha kicsit nehezen is, de hát számítottál rá, h. nem lesz egy leányálom :roll:
Lisa meg pont akkor fog jönni, mikor a legjobb!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, miért, milyen az arcod??? :?
Elképzeltem a nagyjelenetet: párod békésen szundít, te nézed meghatódva könnyes szemmel és azt gondolod - milyen arany ember, drága, hogy szeretem, stb... - és egyszer csak bekatan vmi nálad, fellökdösöd, h. már épp eleget durmolt és igazán lecsapkodhatná azt a sok rohadt szúnyogot... "csak nem képzeled drágám, h. a terhes feleséged ugrál a plafonig???" :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

mérrrrés :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na megyek, zöldbabfőzeléket csinálni... nekem van még tököm... azaz tökfőzelékem, de a Zuram nem csipázza :( :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Most nagyon szomorú vagyok... kiöntöttem a lelkem egy jó kis hszben, és elszállt az egész...

amúgy is iszonyú sokat írtatok, és annyira zajlik itt az élet!

most megint futok dódozni, majd jövök később.

Mieza, azért mert kicsit eltűntem, légyszi ne hagyj (így kell ezt írni??) a drukk-listából :roll:

Puszi Mindenkinek, jobbulást a betegeknek, gömbölyödést a mamiknak, és kitartást a reménykedőknek!!!

Ja, nagyon fontos: hétfőn megyek bmc-be. Kivel találkozhatok ott? Kisbeeka? vki más?

Verka
wikka
Miskolc

Angyal, az biztos, hogy legalább 2 típus van, az egyik esetben csak az egyik szülőtől örökölsz hajlamot, a másikban (ami természetesen a rosszabb) mindkettőtől.
S. milyen leletből jött erre rá?
kpn

Ja a lényeget meg nem is írtam: hemoglobinom nem csökkent... bár nem is emelkedett, de védőnő szerint 3 hét vastabi után ez nem meglepő! A vasam szuper amúgy, de azt mondta ne hagyjam abba a vas szedést, majd ha a doki mondja :roll:

Ja és igaz, h. 3 kg-ot híztam, de ebből 2-t 5 hét alatt :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:Örülök a ,hogy rendeződött a vasad...és plussz 3 kg????nem semmi :D így akár már vaságy nélkül is vagy 50 kg? :D ?

Igen,szivem szerint vágtázó vaddisznó módjára mennék vissza S.-hez,de hát ezt már benéztem :cry:

Kpn: nekem 9 évvel ezelőtt megcsinálták ezt a vizsgálatot a Jánosban...még akkor ott is lehetett,és nekem az Anyukám ott dolgozott 40 évig...mivel neki többször volt trombózisa és ebből lett tüdőemboliája is,megkérdezték ,hogy nem akarjuk e nekem is megcsináltatni,mert ez örökölhető...amikor kész lett az eredmény egy "fantasztikus" orvos megnézte és közölte,higy nem örököltem :shock: ezért én ezt a papírt nem lobogtattam sehol,de a 3.lombik előtt bevittem a BMC-be,hogy feleslegesen ne csináltassák ezt a vizsgálatot velem ha nem sikerült...berakták a kartonomba és azóta ott lapul...tegnap dr.nő átlapozta és megakadt rajta a szeme...
Még egy kérdés,ha az Istenhegyin az összeférhetetlenséget megcsináltattuk (ami egyébként abból áll,hogy megnézik,hogy egészségesek e a kromoszómáink,mert mást nem tudnak megállapítani...azt mondták ott nekem,hogy olyan vizsgálat sehol nincs,hogy megállapítsák azt,hogy nekünk nem lehet közös gyerekünk) akkor mondjuk ez ott miért nem derrült ki :?: ezt akkor nem egy hibás gén okozza???

Kép

kiss angyal

Ezt a gyönyörű mesét küldöm Mindannyiótoknak!
http://angyalemberek.gportal.hu/gindex.php?pg=26566835

Remélem nektek is tetszeni fog!

Verka
wikka
Miskolc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?