Halihó!
Most csak visszaolvasás nélkül pár szó és pár kép ...
Hát Csajok, ha ezt vki. meséli, el sem hiszem neki ... Na jó, elhiszem, annyira nem volt tragikus, de bakker, egy ilyen sorozat után (értsd pl. a műtét) egy ilyen kaki idős 8 napot kifogni ...
Vasárnap végig szakadó esőben mentünk, odaérve, du. 2-kor, félnapsütés, kb. 20 fok ...
Szerdán tudtunk először lemenni a tengerhez, akkorra lett kb. 25 fok, ami napsütésben már éppen elment pancsolós időnek, de a fürdős időtől azért messze volt, főleg, hogy viharos szél volt, kijőve a vízből megfagyott az ember.
Pénteken vagy szombaton volt még egy borús nap, a többin maradt a kb. 25 fokos napos, szeles idő.
Én féllábszárig mentem a vízbe. Timit Apa vagy 3x megmártotta, de közölte a Lány, hogy "sós és hideg", úgyhogy ő nem megy bele, csak kavicsozik. Ezzel amúgy elvolt naphosszat, azzal nem volt gond.
Esténként előkerült a pulcsi, sőt a hét elején a szálláson a fűtőventi is ...
A szállás jó volt (leszámítva, hogy a fürdőben egy nyomorult akasztó nem volt a türcsiknek - ez persze így lehet röhejesen hangzik, hogy ezen rinyálok, de azért gyakorlatban hamar rájön az ember, hogy így elég gáz a kézmosás ...), nagy kert, tele lóherével, Timi minden nap szedett 2-3 csokor lóherevirágot.
Kirándulgattunk, pancsizgattuk, focizgattuk, vártuk a jó időt ...
Késő délután mentünk pizzázni, egyedül az a megfizethető áru, 1200-1400 Ft egy sonkás-gombás, de papírvékony tésztás. Timi a szélét ette csak, ahogy ő mondta, az "elejét". A többi kaja méreg drága, egy grill csirkemell körettel 2000-2500 Ft, 2,5 dl kóla 600 Ft étteremben ... Boltban is 2l 600 Ft ... Fagyi 200-240 Ft, de az legalább fini és a jobb helyeken kb. itthoni 3 gombócnyi adag.
Szóval elvoltunk, de messze nem ez volt életem legjobb 8 napja ...
Timi pizzázik:
Pakostane-ban velem:
Zadarban, a Naprendszer maketten motorozik:
Timó:
Ismét pizzaELEJÉT eszik:
Strandos képek:
Nyuszi ül a fűbe:
Vigyor:
És a végére egy aktuális, de nem túl pozitív kép:
Szóval a bugyi ...
Hát ez is katasztrófálisan alakult. A hűs miatt a lakásban pelusban volt, mert így is alig volt meleg ruhánk nem akartam még azokat is összepisiltetni. A kertben + a parton volt bugyiban, rezzenéstelen arccal pisilte a parton magát bokán 4x is, 1x a kertben, 1x a parton kakilt be, ugyancsak rezzenéstelen arccal.
Ha bilire ültettem, pisilt bele mindig, de nem szól ... még csak véletlen sem ...
Van még 2 hónapunk, de eléggé stresszel már a téma ... persze igyekszem nem mutatni Timi előtt ...