Sziasztok
MONIC
Tündériek a fiúk! Danika már óriási. Olyan ritkán raksz fel képeket hogy mindig csak ámulok hogy milyen nagy fiú már.
Öcsihez képest meg hatalmas.
Ezen a képen már tényleg látszik hogy hasonlít Dancira Dávidka.
Most már nagyon szép kisimult az arcocskája.
Büszke lehetsz magadra és a gyerekekre. Nagyon jól sikerült mind a kettő
RODINA
Hol él a testvéred? Hogy-hogy nem jött haza ilyen sok éven keresztül?
A lakásfelújítás ismerős. Én 10 éve csinálom folyamatosan de már tele van a hócsukám, úgyhogy ha Dkeszire költözünk ott már kulcsrakész állapotú kecót veszek lehetőleg egy új lakóparkban.
Fura hogy először fiúnak nézték mert pont fordítva szokott lenni hogy lánynak és később mikor már nagyobb a baba derül ki hgoy ott a kukacka
VIKI
Hát ez édes.
Nem vagy elfogult, Lackó tényleg nagyon ügyes és okos. Igazán nagyfiús dolgokat tud már korához képest hamarabb tudott mindent sztem.
VIUS
A Müllerben nem tudom milyen van és mennyiért de esetleg ha rányomsz a linkekre amit Twistnek küldtem biztos találsz megfelelőt a kiscsajszinak. Nekem másnap már hozta is a posta. Sajnálom hogy fájdalmas a fogzás neki is, szegény Dy kislánya is megszenved. Ezek szerint lehet hogy a lányoknak fájdalmasabb lehet????
DENIKA
El tudom képzelni mi várhatott otthon, de legalább kipihentétek magatokat a mamánál. Legalábbis gondolom!
Majd írj hogy miket csináltatok!
LINACSKA
Jó nyaralást, csináljatok sok képet a gyerkőcökről
Remélem Levi nem betegeskedi végig a nyaralást!
Drukk!
CZINKI
Még itt van az emlékeimben hogy a közepétől nekem is elég nagy kínszenvedés volt. A nyáron is már szenvedtem az idegbecsípődések miatt, és a folyamatos rosszullétek is kínoztak.
Szóval elhiszem hogy minden bajod van már. Kitartás neked!
NAgyon ügyi Nándus a kanalazással.
Megyek mert Miló unatkozik már. Folyton lekolbászol a padlóra.
Már 3-4 mászás mozdulatot tesz de főleg a franciaágyon mert az puha és ha eldől meg sem érzi. Úgyhogy most azt csináltam hogy 4 paplan van egymáson kint a nappaliban és azon forgolódik, kúszik, mászik. Így jobban elvan. A szekrény elé meg párnákat tettem, ha nem lennének ott már jól beverte volna a fejecskéjét párzor. Már régóta gondolkozom hogy veszek neki szivacsot de végülis jók ezek a paplanok is, ez ingyen van