Ági, szerencsére én olyan vasat kaptam, amitől nem voltak wc-gondjaim!
Megvannak az eredményeim és szerencsére a hemoglobinom nem csökkent… igaz nem is emelkedett, de a védőnő szerint 3 hét vas szedése után még nem is oldhatta meg a problémát. Viszont a vas a véremben az szuper… szóval kicsit furi, h. akkor miért ilyen szar a hemoglobinom…
most még szedem tovább a vastablettát, aztán majd meglássuk!
Angie, nem vagyok hál’Istennek vashiányos! Pont ez a vicces, múltkor is inkább magas volt, most meg tökéletes, de azért eszem mindent, ksözike!
A laptető a másik topicban, ahol nyomulok, szerencsét hoz ám…
persze csak babona, de ott kell hinni valamiben!
A málnalevélről én is úgy tudom, h. csak a szülés előtti utolsó hetekben szabad! A’sszem maradok a jól bevált vizecskémnél, gyümi leveimnél és teáimnál… úgysem vagyok ideges, pisi is megy, szóval szerintem annyira én sem merem ezt a várandósat bevállalni
Sophie, szerintem is baromság akkor megjósolni a nemét, mikor még nem biztos! Akkor mondanák csak, ha már szinte tuti! Mert hát 100%-ra ők sem mindig tudják…
Húú szemölcsök, nem irigyellek, de legalább most megszabadítanak tőlük! Kitartás!
Eclipse, milyen verseny??? Sorry, de én le vagyok maradva
Milyen cuki rucik! Ezek mekkora babáknak valók? Jó nagynak tűnnek!
A szopipárna a szopiparna.hu-n a legocccsóbb állítólag újonnan. Valahogy ebből nem akarnék használtat venni…
Itt a normál méretű (140 x 40-es) mikrogyöngyös (hungarocelles) 4.200,- körül van, szállítás nélkül! A Brendonban csak a huzat ennyi… vagy lehet nem jól láttam. Sőt van ahol 11.000,-
Jó látom Zsófi már írja is, h. onnan rendelte!
Jajj olvasok tovább és én is megkívántam a mákos tésztát
Dorka, nekem is sokkal jobb az emésztésem, mióta babát várok, sőt a vastabival még jobb, csak kissé fekete a végeredmény
Hát a múlt héten egy dög meg akart csípni, belém is döfte a kis lándzsáját, mire rácsaptam, szóval szerintem nem volt ideje belém nyomni a mérgét… legalább is nem látszódott, nem viszketett
Fülbevaló: Sophie, én nem vagyok fülbevaló párti… nekem kicsit olyan furi, mikor a kis kopasz lánybabák fülében ott virít a fülcsi, csak hogy ne nézzék fiúnak. Ez az én véleményem… majd ha már nagyobb lesz és szeretné, akkor kap! Nekem is 3. osztályos korom körül lyukasztották és hát nem haltam bele a fájdalomba abszolút
Ajjaj, látom csak én ellenzem ezt ennyire… aztán majd én leszek az első, aki megcsináltatja
Freestyler, még jó, h. a mi pókhasunkra nincsen ellenszer!
Szissz, akkor csak hiú ábránd, h. soha többé nem szeret a szúnyog és a babát is kíméli majd
Sajnálom, a gázos dolgot… ez elég gáz-os!
Ügyes vagy, h. varrtad a párnát… én elég balf@sz vagyok ilyen téren. Bár anyu meg tudná csinálni, de nem biztos, h. olcsóbban jönnénk ki
Aranyoska, micsoda ebéd… ááá… én is akarok palacsintát, meg eper krémlevest, meg-meg…
A nektarin is nagyon megy nálam is!
Igen lányok 5 hét alatt sikerült felszednem 2 kg-ot, ma derült ki a védőnőnél! Amúgy összesen 3-at eddig
de ha így folytatom...
Macsesz, akkor most azt fogják mondani a lányok, h. asztaloshoz kellett volna feleségül menniük… nekünk sincs hitelünk hála az égnek, de persze ez a vállalkozásosdi is elég megterhelő, főleg, h. rapszodikus, h. van meló épp v. nincs és hajtani kell!
Na akkor kooperációban meglett mindkét lurkó!
Nekem ma, mikor odatette a szerkentyűt szívhanghallgatás céljából, azonnal halottuk, aztán rájött a kis drága, h. ő ezt nem szereti és utána alig lehetett megtalálni… kis rafkós!
Henne, szuper jó eredmények, 100% kicsi fiúkához gratula!
Látom, ti is óvatosak vagytok a vásárlással, nem sietitek el!
Milyen kis édes pofa!
Tatjana, bár nekem viszonylag sokáig nézte (előző 2 perchez képest) a doki a monitort és szinte semmit nem mondott, a papír tele volt szöveggel, h. lényegileg minden rendben. Ez egy standard szöveg, amin csak akkor javítanak ha gáz van! De ha aggódsz, mindenképp beszélj a saját dokiddal!
Én sem régóta vagyok, szerintem befogadnak a lányok téged is!