Sziasztok!
Húú, micsoda pörgés van itt tegnap(előtt) óta!
Bikfy! Örülök, h mindent sikerült egyeztetni a dokival és már vágom a centit a műtétedig. Komolyan, mintha a sajátomat várnám, elképesztő érzés
Majd az irodáról hozol képeket (vagy legalább priviben egy címet és majd arra járok véletlenül...hehe)? Ja és igen, a Manna mellől lesz a torta.
Kikim! Egy kis picsogás mindig belefér, sőt...és hidd el, hamarosan felhőtlenül boldog kismami leszel, Bikfyvel, Babicsekkel együtt! A hétfői eredményhez drukkolok, majd írd meg, jó?
Kata! Sajnálom, h így megterhel Benneteket az élet mostanában, de ennek így kell lennie, oka van és én hiszem, h a másik oldalon jön a sok jó is...pl. a PiciBabátok! Ha imádkozni kell akár 40 hetet, én benne vagyok!
Rodina! Köszi a fotókat! Jaj, nagyon gyönyörűséges, elegáns menyasszony voltál, nekem rettenetesen tetszik a ruhád! Minden fotóról süt a boldogság! Tesódéknak is, Nektek is a legjobbakat kívánom továbbra is! A 2 bőrönd ruci azért nem semmi
És h KittiBaba van a pocakodban, no ehhez sőtpláne gratulálok!!!
Eclipse! Remélem, kapsz érdemben válaszokat a jogi kérdéseidre. Én amire emlékszem: hitelfelvételhez tőlünk a bank az elmúlt 6 hónap átlagkeresetéről kért munkáltatói igazolást. Bár a soraidból némi keserűséget olvasok ki, a nehéz időszak végén joggal lehetnél büszke a vizsga-átlagodra! Nagyon erős nő vagy, pláne a munkahelyi légkör miatt!
Lucuzs! VOLT??? Mázlista...
Én úgy elmennék idén is Balaton Sound-ra pl. De nem megyek...egyszer voltam, 2 éve, hihetetlen élmény volt.
Ami a meglepetés-Babákat illeti: az ismeretségemben is időről-időre születnek ilyen csoda-Babák. Számomra ez mindig azt jelenti, h hinni kell, bármilyen elkeserítőnek tűnik az adott helyzet. Én pl. szilárdan hiszem, h életet fogok adni egy (vagy kettő) kisfiúnak, teljesen spontán.
Rólunk: tegnap kimenős voltam, találkoztam egy szívemnek-lelkemnek nagyon kedves barátommal, ami hihetetlen módon feltöltött, voltam könyvtárban, és persze Kis(fenéket, már Nagy)Fiam szülinapjára is vettem apróságokat még. Holnap lesz a nagy nap. Délelőtt a falunapon kódorgunk, megcélozva a gyerekprogramokat. Majd a vendégek du. 4 és 5 között jönnek. Jaj, úgy izgulok, mint egy sz@ros gyerek...