Sziasztok Csajok!
Szisszka, örültem nagyon, hogy bejelöltél Facebookon
Remélem összejön a nyaralás, én nagyon utálom a pénzt!!Én állandóan számolgatok...
Magadtól keltél korán?Már lehet ráállt a szervezetd!Marci mikor ébredt?
Érezd jól magad nagyon holnap!Remélem anyukádnál tudsz pihenni!
Mikegirl, csodaszép nevet választottatok.Sajnálom, h. ennyi rsooz történt veletek.Én azt hiszem, már tényleg összeteszem a két kezem az anyósomért.Nagyon nagy kárt csináltak a betörők?
Rabbe, ez a köldök dolog engem is egyre jobban izgat
Csajok, ti hogyan álltok köldök ügyben?
Sophie, megértem, hogy aggódsz az Afp miatt, mindannyian azt tennénk, de tuti, hogy nincs gáz, és nem is nagyon van a határ alatt.
Miért kell bőrgyogyóhoz járni?
Henne, gratulálok a vizsgákhoz!Nagyon ügyes vagy!!!
Eclipse, remélem kibékültetek apával, biztos érzékenyek vagyunk mi is, vagyis én tuti.Neked is most lett vége a vizsgáknak, suli, meló.Tényleg meddig tervezed a munkád?
Nagyon szuper, hogy találkoztatok Vayaconnal.Honnan ismertétek meg egymást?
Angie, gratulálok a kiskrapekhoz!!!!!!
Volt aztán apa a munkahelyen?Biztos ő is nagyon boldog, csak ő meg lehet, hogy kislányt érzett és meglepődött!
Ágica, nagyon örülök, h.minden ok!Ne mond azt, hogy bolond vagy!
Igazából én is olyan boldogságos lennék, ha minden nap láthtnám őt, de szerintem mindenki
Bár az igaz, hogy régen még ennyi lehetőség sem volt az u.h-ra, sőt semmi.
Vikoo, reméljük nem cukor van a dologban!!!
Vayacon, nagyon komoly lesz a fotó az ikertesóddal az tuti.Van nagy különbség a pociméretetek között?
Gyancsi, a derekamon van a tetkó.Te is vadászod a kocsikat
Én állandóan azokat vadásztam, azért vettük már meg, mert mindenkit kiborítottam
Szuper az új kép az iwiwen, most neked is nőtt a pocakod!
O.Ági, gratula a kocsihoz
Nem raksz képet róla?
Eta, Tata szuper lenne, az tényleg ilyen félút féle. Pontozni nem pontozok, mert teljesen mindegy.Ha egész nap leszünk, akkor kell majd valami kaja, piknik, vagy a Faló vagy bármi, ha nem akkor a cukrászda is jó.Köszönjük, hogy nekilátsz a szervezésnek:)
Telokin, gyere majd az eredményekkel!
Csajok, én mától táppénzen vagyok.Reggel nagyon erős folyásom volt, szó szerint átáztam, bementem melóba mire odaértem, addigra történt, hazajöttem, elmentem dokihoz, és kiírt, nem akart hallani a munkáról, 22-én kell visszamennem.
A folyás ttól volt, hogy elkaptam valami fertőzést.Azt mondta nem gomba vagy ilyesmi, és valószínűleg meg sem éreztem volna, ha nem vagyok kismama, mert most gyengébb az immunrendszerem.Megijedtem, féltem, hogy a magzatvíz, de szerencsére minden ok!
Úgyhogy most itthon nyomulok