Beszeltem Feri anyukajaval! Elkiser bennunket, szoval igy mi valoban vonatozni fogunk.
Ugyhogy most irok is Jucinak egy halalkodo levelet, mert tenyleg nagyon halas vagyok, hogy elvallalt bennunket.
Heh, amugy meg hulyen is erzem magam. Bekuncsorogtam eloszor Agihoz, azutan Jucihoz, erre kitalalom, hogy vonattal megyek.
OK, mentsegemre legyen szolva, hogy a megvaltozott letszam miatt teszek igy es nem azert, mert nem orulok nagyon annak, hogy elvittek volna.
Viszont vonatozasban es a vaci palyaudvaron jartasak kukkantsanak kicsit ide.
Istvantelek tolunk 5 perc setara van (az en tempomban). A Nyugatiba mi eleve ugy mennenk fel, hogy ott szallunk fel vonatra, merthogy ez a leggyorsabb, legolcsobb es legegyszerubb. Nincs bekaves atszallas.
Viszont most latom az elviran, hogyha istvantelekrol egybol Nagymarosra kivanok menni, akkor Vacon kell atszallnunk, bo tiz perc van az atszallasra, az osszemenetido egy ora, a jegyar kedvezmennel 615 forint.
Igy nem lenne esetleg egyszerubb nekunk?
Merthogy igy is, ugy is atszallunk, de igy nem kell befele vonatoznunk, hogy utana kifele vonatozhassunk.
Egyebkent Vacon milyen az allomas? Kell lepcsozni babakocsival, hogy atszallhassunk?