Sziasztok!
Még most vagyok a parádi kezelés felénél, de eszbe jutottatok és gondoltam befizetek fél óra netezést
Visszaolvasni nagyon nem tudok most, de a lényeget láttam és így nem írok most egyesével mindenkinek ha nem baj...
Bumi,
nagyon jól állsz a dolgokhoz, sajnálom és egyben örülök, hogy nem roppantál össze! A munkaterápia sokmindenre jó
Jocek,
a drukk megy tovább!
Jó ötlet a pihizés
Kissedi,
hatalmas gratula a férjed eredményéhez!
...lányok (mert ez csak nőknek jó hely ahol vagyok), ez itt maga a csoda. Állítólag rengeteg babás anyuka lett úgy kismami, hogy Parádon töltött 3 hetet. Többen vannak itt ciszta miatt és sokan úsztak meg műtétet. Minden beteg, akik többször jöttek már, azt mondja, hogy terjeszteni kell az itteni kezelések áldásos hatását. Totális nyugalom van. Madárkák, csodás levegő. A kajcsi is finom, a kezelések meg nagyon kellemesek. Bárhonnan adhatnak ide beutalót a nőgyógyászok, csak állítólag kevesen ismerik. Sokan vannak itt Szegedről, Győrből... Vannak nyugdíjas nénik és én teljesen átvettem a ritmusukat
Szerintem minden meddőségi kezelés előtt kötelező lenne a nőket ide beutalni. Rejtett gyulladásokat is gyógyít az iszappakolás és a timsós fürdő. Az iszapot egyébként Hévízről hozzák.
A férjem úton van ide, nagyon várom
Gyertek ide feltöltődni ha van módotok! Testi-lelki átalakulás
Mindenkit puszilok! Jövő héten is benézek majd.
T