Sziasztok.
Hulla vagyok,az ejel mar megint alig aludtam,egy hete ez megy,nem tudom meddig birom meg.
Depi,most szerencsere nem vagyok depis,holott eleg rossz dolgok tortentek mostansag,ugye anyosek keresztelos tavollete is sziven utott pluszban meg a baratnommel is osszevesztem.
Nonek soha nem akaram magam erezni,eleg fius egyeniseg vagyok,nekem jo igy ahogy van,szoros labbal loboncos hajjal.
Viola,nagyon ugyes vagy hgy igy raszoktatatd Leilat a kajara,megy ez mint a karikacsapas.depit sajnalom.Ird ide le nyugodtan,mi megertunk.szeretnek n is egy ora szabadsagot,mondjuk aludni
Krisztina,sajnalom az ekcemat az viszont jo hogy kinovos.mennyi a sulya Arminnak?en ugy nezem az en lanyom nem hizik
zoldborsot szabad enni,csak ki kell paszirozni,akkor nem faj a pocak tolle.
tejem nekem is alig alig,hozzatapikor lefejem ami van,hadd higgye azt a szervezetem hgy akkor is szoptattok.
Szintus,na en is kitotolom a hozzaszolasom nehogy bajod legyen belole.
Noci eleg jol viseli az idegeneket,kb ugy nez rajuk mint a misen a papot
szentul meg voltunk gyozodve rola hogy orditani fog,de vegig bamulta mit magyaraz a pap.
egyre erzekeny nagyon,nem szabad hozzaerni addig mig o fel nem meri az illetot,ha mar megismerte akkor mas kezeben is elvan.
lanyok a ti babaitok menyit alszanak napkozben?mar azon agyalok hogy nem ahygon napkozben aludni hatha ejjel akkor majd alszik,vagy ez hulyeseg?
napkozben 2-3szor alszik kb egy orat.
ja es meg valami a bezartsagrol.amiota megvan Noci en vele meg az udvarbol nem mentem ki,de komolyan,tudom hogy ez beteges de ez van.Mar nagyon mennek a krisztinahoz is,de ahhoz el kellene hagynia biztonsagos udvart
na de krisztina elobb utobb odaerunk...
tenyleg ird mar meg Armin delelotti napirendjet,kb mikor mit szokot csinalni hogy tudjunk igazodni egymashoz.