Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak lassan átmegyek zombiba. Ez a munka nagyon felborította az életünket. Szeretnék mindent úgy csinálni mint azelőtt, a munkán kívüli maradék időt teljesen Bencével tölteni, de ez azzal jár, hogy este miután lefekszik akkor végzem a házimunkát, főzést stb, szóval legalább éjfél van mindennap mikor aludni megyek.
Látom mindenkinél elég sok minden történt azóta! Boncinak gratula a kúszáshoz, Timikének meg ahhoz hogy egyre jobban megy neki a felállás! Bence is vadul gyakorol, folyton állni akar, most már bútorokba kapaszkodva jár, egy rövid ideig elengedi kezeivel a bútort, és támasz nélkül megáll.
Napközben nem nagyon nyűgösködik (bár az akaratosságáról már tanúskodik!) de éjszaka nálunk is hasonló a helyzet, sokszor felébred. Nekem úgy tűnik a kis hasa is fájhat, bár nem tudom mitől, mert nem kapott semmi újat enni. Ja, és a múlt héten kibújt végre a végre kibújt a várvavárt 7. fogunk! Biztos ez is ludas a dologban.
A napközbeni alvások nem problémásak, de este újabban nem akar olyan könnyen elaludni. A lefekvés előtti cicizéskor olyanokat hancúrozik, hogy nem is tudom nevessek-e vagy leállítsam. Össze-vissza bohóckodik, gurul, tapsol, "beszélget", belémfúrja a kis fejét! Nagyon cuki, csak ne este csinálná!
Ma mi is egyedül voltunk, kihasználtuk az időt, játszóházba mentünk. Bencének nagyon tetszett, 1,5 órát voltunk ott, végig elvolt egy zokszó nélkül. Ott voltam a közelében, de annyi ki-be pakolhatós játék volt (legújabb kedvenc) hogy nem igényelt különösebben. Filléreket kell fizetni, úgyhogy rossz idő esetén jó alternatíva.
Mi (illetve én
) első szülinap lázban égünk! Még 10 nap és 1 éves lesz a kincsem! Nem akarunk nagy felhajtást, de tortát mindenféleképpen sütök neki. Ha van valami fincsi receptetek szivesen fogadom. Fogalmam sincs mit süthetnék tojás, tej, dió, eper stb mentesen....
Na mindegy, majd lesz valahogy.
Most megyek mert már hulla vagyok, talán kialszom magam...
Jó éjt mindenkinek!
Lida