Sziasztok!
Beszéltem Monic-kal 3/4 órát
Jól vannak, tejci még nincs, Dávidka tápit kap de azt másfél óránként kiköveteli magának állítólag. A kis torkoska!
Ha nem sárgul be Dávidka akkor jöhetnek haza lassan.
Danika sajnos elég féltékeny Öcsire. Szegény Monic már előre fél hogy mi lesz otthon, de biztos ezt is meg fogják oldani. Ez az élet rendje. Danika korán megtapasztalja hogy nem körülötte forog a világ, lehet hogy még javára is válik és hosszabb távon meg ha már együtt játszanak külön örülni is fog neki hogy kapott egy "interaktív játékot" ami még csak el sem romlik
Beleolvastam az utolsó oldalba egy kicsit, Miló és a háztartás mellett sajnos nekem már sokszor a babás is bőven elég.
DY
Sajnálom szegény kishercegnőt hogy ennyire megviseli a fogzás.
Remélem beválik valamelyik fájdalomcsillapító és hamarosan kibújik már végre az a fogacska.
RODINA
Remélem minden rendben van veletek, nem nagyon jössz a másikba így sajnos nem is tudom hogy kisfiú vagy kislány lakik a pocakban. A képeket én is várom!
BIKFY
Veled nem tudom mi újság van, át kéne mennem az előző oldalra de akkor elvész az üzim, úgyhogy előbb ezt elküldöm..... de azt látom hogy valamilyen műtétre vagy előjegyezve. Természetesen nagy drukk neked! Az altatástól ne félj. Nem lesz semmi gond.
KATA
Rég találkoztunk! Én ugyan nem vagyok babonás de Te lehet hogy igen így most még nem gratulálok, de azért szívből örülök és nagyon bízom benne hogy ezúttal nem lesz semmi gond.
Ha hiszed ha nem sokszor gondoltam már rád és párszor érdeklődtem Monic-nál, hogy mizujs van veletek.
Mindig eszembe jutott olyankor hogy egyszerre kerültünk ebbe a topicba és egyszerre is lettünk babások, csak nekem több szerencsém volt, és valószínűleg ha én lettem volna a bőrödben nem biztos hogy ép ésszel túléltem volna a történteket.
Sajnáltam akkor is és most is, de bizakodom és kívánom nektek a legjobbakat.
Minekután 7 évig vártam a szerelmemre jócskán elhangzott az én köreimben a gyűlölt mondat és hozzád hasonlóan engem is a hideg rázott tőle. TUDOM HOGY SOHA DE SOHA NEM ADTAM VOLNA FEL, NEM TEHETTEM MERT ANYÁNAK TEREMTETT AZ ISTEN!!!
Most már a "bőrömön is tapasztalom" azt amire vágytam egész életemben és a kisebb-nagyobb problémák ellenére is úgy érzem hogy én vagyok a világ legszerencsésebb anyukája.
Biztos vagyok benne hogy hamarosan te is meg fogod ezeket a csodás érzéseket tapasztalni, melyeket szavakban ki sem lehet fejezni.
BUMI
Te is mindig eszembe jutsz. Az hogy itt vagy jó, mert ezek szerint ti sem adtátok fel. Holnap ha több időm lesz kicsit visszaolvasok hogy mi van veled, addig pedig puszillak!
Többieknek minden jót kívánok!
Ó igen és a pozitív gondolkodásról regényeket tudnék írni. Akkor olvastam el a Titok c. könyvet amikor Miló megfogant és nagyon megragadott. Sajnos eddig még az élet egyéb más területein nem tudtam használni mert az volt az életemben a legfontosabb hogy anya lehessek. Ez megtörtént! Lehet idővel majd másra is koncentrálok de most minden ízemmel és porcikámmal a kisfiamé vagyok!
Búcsúzom egy épp aktuális képpel a szerelmemről, aki egyébként jól van és úgy nő mint a bolondgomba, pedig olyan mintha csak tegnap született volna
Bocsi nem tudtam választani!