2010.06.29 21:46
Szerző: czinkeb.
MONIC: SZIVBŐL GRATULÁLUNK, SOK TEJCSIT ÉS JÓ PIHIT KIVÁNUNK!!!
Dituli: sajnálom a hisztiket! volt, h én is az ölembe vettem wckor Nándust és nem csak pisinél. és még akkor is amikor Csaba itthon volt, CSaba persze tök kivolt, h ez hogy lehet. ez van. elmúlt ez is. van , h most is kimegyek és mondom neki, h megyek wcre pisilni v k....ni, h tudja, hol vagyok és van h jön utánam, van h nem. Nándi nekem 9 hós koráig 2szer aludt, de 8-9től 2 órát és du 5-6tól max 1órát, de azt kizárólag csak babakocsiban séta közben. utána tértünk át a napi 1szeri alváshoz. porszivózni, mosógépet be-kipakolni , teregetni, ruhát hajtogatni és pakolni , hajatmosni Nándival szoktam, főzés v vele v alváskor, változó, a többit alváskor. ő is segit, dumálunk, rohangál....
Milót ne siettesd, mi legelőször 6-7 hósan ültettük a sportba, és akkor is többnyire döntve. szerintem már te is berakhatod a sportba, hiszen a pierre cardin 3 fokozatba dönthető. ha megnézed a 3. fokozat majnem olyan , mint a babahordozó, szerintem. direkt megnéztem Nándus nekem elég későn, aug elején ült fel maga először, előtte 1 hónapot már kúszott, ülés után 5 nappal felállt a kiságyban , járókában, majd 6 napra rá kezdett el mászni. szóval még Miló nincs elkésve az üléssel. de megpróbálhatod megtámasztva párnákkal ültetni és körberakni játékokkal, de ne sok ideig. Nándus imádott ülni, csomót fel kellett ültetni, pedig magától még nem tudott.
egyébként biztos nem jön foga Milónak? van már neki, bocsi, de lemaradtam erről.
amúgy Nándi nekem is igényli a mindenkori jelenlétet, v hogy csak legyek ott és v hogy be is von. v hogy odabújik és szeretgetjük egymást, harapdálom, puszilgatom, csikizem, v hogy birkózunk. pedig már milyen nagy. mesét is csak akkor nézi, ha én ott vagyok és mondom neki, h mit lát. egyszher bekapcsoltam neki a Kisvakond nadrágját, és kijöttem megkevernia kajcsit, jött utánam, h Nándi nem nézi a kisvakondot. majd visszamentünk együtt és folytattuk a mesét, h narrátorként mondtam,h mit látok.
nagyobb házimunkát, nagyobb takaritást időzitsed akkorra, amikor mennek anyudék, v nem mennek túl gyakran? anyósék?
Vikimami: Lackónak boldog névnapot!
Linácska: Levinek boldog névnapot!
Twiszt: Dorka gyönyörű!
Zsuzska: Olcsa nagyon helyes, egyszer a párodat, egyszer téged látlak benne, soha nem tudom eldönteni.
Ancsi: grat Lócihoz! úgy szép az élet, ha zajlik!
mi jól vagyunk, anyuéknál nem sikerült túl pihenősre az ottlét Nándus hasmasa miatt. hétfőn el is vittük dokihoz ott, bekenték a fenekét egy kék szinű festékkel, még a fütyije is tiszta kék volt, de nagyon jót tett. hasmas lassan múlik, de a feneke szépen javul. ma nem is játszótereztünk, a teraszon pancsolt puccosan. lavorba raktam játékokat és zokni, azokkal játszott és zoknit mosott, és teregetett, tök édi volt!! persze a teraszon volt baleset, de sebaj.
Nem akarom elkiabálni, Nándus étvágya 2 napja nagyon jó, és 2 napja egyedül eszik kanállal. az ikeában vettem szines tányérokat , kanalakat és valószinű, h jól rátud markolni a bumszli kanálra és olyan szépen kanalazza a kajcsit, h öröm nézni!! igaz most 2 napig kézi tarhonya milánóival és a tarhonyát nagyon szereti, szerintem nem kell nagyon rágnia. volt, h milánóit összetört tésztával kapta és nem ette, másnap tarhonyával és nyelte, mint kacsa a nokit. ma egyfolytába dicsértem, mondtam, h milyen büszke vagyok rá és mennyire boldoggá tesz, tapsoltunk , nevettünk. már tök sokat evett, és láthatóan már jóllakot , de mivel annyit dicsértem még mindig folytatta az evést, a végén már elvettem előle a kajcsit , mert nem akartam, h rosszul legyen, hiszen most még nincs teljesen rendben a pocakja. de öröm volt nézni, h igy egyik napról a másikra egyedül kanállal eszik. tudom ez máshol nem nagy dolog, de nálunk igen!! szóval a teganpi napot be is irom a naptárba, ahova Nándus ügyködéseit jegyzem.
amúgy annyit röhögök rajta, a mama tanitgat neki dolgokat, az azta paszta cipő paszta már lejárt, most a szedte vette teremtette a nagy sláger, egyfolytába ezt mondogatja és röhög. meg tudnám zabálni.
apropó mesék, ki mit szokott nézni. a párom minap megkereste a bebe tv-t, de h az milyen bugyuta. szerintem 18 hósan meghaladja a gyerek értelmi szintje azt, h 3 kaktusz gördeszkázik és szaltókat vet a könyvespolcon, miközben egy méhecske repked felettük, v egy répa úszik tengeren egy padlizsánnal a hátán és egy spárga v újhagyma (nem tudtam eldönteni) egy brokkolival a hátán. és hasonló mesék . ez fejleszti a gyereket? ha olyan mesét lát, h a répa úszik, ezután hogy adjak neki répát ebédre??
bár nekem a kisvakond nadrágjában is vannak kivetni valóim. nem igazán értem, h miért nem tudnak normális meséket gyártani.
jó éjt mindenkinek!! puszi
APA ÉS ANYA SZERELME
KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK