Nah, elcsendesedtek a kolykok, gyorsan irok par sort.
Tali: ugy fest, hogy mi is megyunk. Agival is egyeztettem, Jucival is, puszi mindkettojuknek, mert mind a ketten vallaltak a fenekunk szallitasat.
Koszonjuk szepen!
Egyetlen egy dolog van, ami visszatarthat, megpedg a labam, ami nem tudja eldonteni, hogy fajjon, vagy ne fajjon, neha igy, neha ugy. Remelem, hogy addigra normalizalodik.
Viszont a bikinizest inkabb kihagynam, nem akarom, hogy barkiben is egy vilag doljon ossze. Szivesen ragasztok bohocorrot, hogy szorakoztassalak benneteket, a rendes orrom is olyasmi, de a vetkozest nem vallalom.
Szex es New York ketto lehet, hogy van, majd megnezem a minoseget es ha jo, akkor elviszem.
Anita: orulok, hogy mar jobban vagytok!
Csodallak a kitartasatokert, engem mar a szules utani korhazi napok is kikeszitettek, nemtom hogy tudnam feldolgozni, ha azert kellene a korhazban lennunk, mert a gyerek beteg.
Nem is mondtam: az idosebbik batyam kisebbik fia is korhazba kerult par hete, amikor otthon voltunk. Egyik ejszaka lazgorcsot kapott. Most het honapos. Korabban ilyen nem volt vele, meg volt fazva, az anyja epp akkor nezte, hogy csak hoemelkedese van, de biztos, ami biztos alapon adott neki Germicid kupot. Elkezdte szoptatni es egyik pillanatrol a masikra a pici osszerandult, azt meselte a batyam, hogy akkorara osszehuzta magat, mint egy kisebb labda, nulla elet volt benne, levegot sem vett, nem volt eszmeletenel, lilult a szaja, stb. 1-2 percig tartott ez az allapot, 10 percen belul kint voltak a mentok. Egy hetig voltak bent, a sogornom is hasonlo korhazi korulmenyekrol szamolt be.
Geri: gratula a keresztelohoz, szepek vagytok!
Irigylek kicsit minden megkeresztelt babat, mi augusztusban tervezzuk egyszerre keresztelni mindket gyereket. Biztosan vicces lesz Kristofot egy helyben tartani.
ERik miatt kevesbe aggodom.
Dalika: ferjednek jofej beszolasai vannak. O komolyan nem tudja, hogy tobb gyerek mellett milyen otthon lenni???
Hala az egnek Feri engem nem nyuz ilyenekkel, nem szol be soha semmi rosszat. Hozzateszem, hogy a multkor felszaladtam vasalni, kb fel oran belul hallom, ahogy Feri rimankodik: "Bea gyere le kerlek, segits, mert en ezt mar nem birom!"
Ugyanis Erik eppen nyugi volt, Kristof meg vagott egy hisztit, Feri meg csak allt a nappali kozepen, siro Erik az oleben, ordito Kristof a combjaba kapaszkodva es komolyan gyongyodzott a homloka.
Nem rajta rohogok am, mert velem is elofordul ilyen szituacio, csak en nemtok senkiert sem kialtani.
Pammut: anyos miatt nem irigyellek. Szerencsere az en anyosom rendes, aranyos, segitokesz, de szerintem o is egyet ertene azzal, hogy ket het osszezarva meg ilyen viszony mellett is sok lenne.
Reni: eddig en is csak "egyemberes" vagyok a forumrol, Kaktival talalkoztunk, massal meg nem. Engem is zavar a dolog, mert kivancsi vagyok mindenkire. Es azert vagyok gaz, mert en raadasul Pest kornyeken mozgok. De az elso talirol lekestem, ami meg terhesen volt, utana meg valahogy sohasem tudtam elmenni. Bar ez nalam a mobilitas hianyaval van osszefuggesben, en csak oda megyek, ahova visznek.
Forgas: ugye Eriknek hatrol hasra mar profin megy (bar van, amikor tobbszor kell probalkozni, mert nehez ugy forgolodni, hogy kozben osszekulcsolja a kezet es ragja). Hasrol hatra ma sikerul eloszor, meghozza olyan konnyen es gyorsan, hogy nem volt idom megcsodalni. Lattam, de mire felfogtam mar haton volt. Nah, azota sem csinalta ujra.