Jó reggelt!
Szissz- A Micimacis dolgok nekem is nagyon bejönnek
Remélem most már jobban lesz a derekad!Majd mindjárt felnyomok pár képet a Tesómtól kapott cucok közül
Persze mondanom sem kell, hogy a teszveszen már vettem hozzá ezt-azt
Vaya- Nincs ismerősötök aki szeret fotózni és van normális gépe???Mi a párom egyik barátját akarjuk megkérni, ő imád fotózni, hogy csináljon rólunk a nyáron képeket
Nekem is a fekete-fehér illetve a barnított képek jönnek be
Vitamint én is csak 2 naponta szedek vagy is iszok ( Hipp Natalt)
Henne- Nagyon jó a kis szerkó, tüneményes lesz benne a kispasid
Akkor ez az utazás nem csak nekünk lesz ilyen hosszú túra
Hogy vált be a szopipárna?
Eta- Hajrá szervezés, szerintem áldanánk a nevedet ha elvállalnád ( én sajnos antitálentum vagyok szervezésben, egy napmat se tudom redndesen megszervezni)
Én is benne vagyok a taliban, nagyon szuper lenne ha összejönne
Majd számolj be a jógáról-tornáról,hogy milyen volt!!
Vörösmaccs-Nagyon örülök, hogy minden okés, a lényeg, hogy túl vagy az egészen és soha többé nem kell ilyet csináltatnod
Pihnegess amennyit tudsz!
Lányok én is 3,5 kg hízásnál tartok ma vagyok pontosan betöltött 19 hetes terhes
Én elégedett vagyok ezzel, azt hittem , hogy jobban fogok hízni az elején, de nem akarom elkiabálni a dolgot...Jó lenne olyan 12-13 kg körül megállni a végén, de hát úgy is annyi lesz amennyi, diétázni tuti nem fogok, max kicsit odafigyelek, sok zöldség, kevés édesség, szerintem akkor nem lesz baj!
Aranyos- Örülök, hogy segített a Magne -Algo kombi
Már akartam kérdezni, hogy mikor kell neked a pénzt utalni?? ( tudom, hogy fárasztó vagyok az állandó kérdezgetésemmel, de utálok tartozni
)Remélem összejön a találkozó és akkor személyesen át is vehetné mindenki
A képek biztos szuperek lesznek
Sajnálom a gyomorégést!
Rabbe- Nagyon szééééép poci!
Vikooo-Én már láttam ám a képeidet, mert néha be-be kukkantok a blogodba
Nagyon jók és a párod szerintem nagyon ügyes!!Nekem általában csak estére keményedik be a pocim, de észrevettem, hogy ha jó az idő akkor kevésbé, ha borús akkor annál inkább
Eclipse-Teljesen normális, hogy bezsongtál a ruháktól, azt nem is lehet elkerülni szerintem
Ugye én is kapok Tesómtól egy csomó mindent, hát még kisgatyákat, meg hálózsákokat, meg farmertnacit, meg ezt-meg azt azért szépen még hozzá rendelgettem a teszveszről
Már most tuti, hogy a fele nem is lesz a gyereken
De hát 300-400 Ft-okért ki az aki ott hagyja??Ancsi biztosan nem
Sophie- Akkor mi most is egy cipőben járunk ( félig
), mert most már pár napja én is érzem biztosan a babónkat, legfőképpen mikor leküldök neki valami kaját, na azt nagyon csípi, egyből elkezd ficánkolni odabent, annyira édes, úgy megzabálnám
Viszont szegény párom még nem érez semmit kívűlről, pedig mindig simogatja a pocimat
Dorka- Nagyon jó lesz párodnak az ugrás, ez tuti
Irigykedem
Igen, elég sok a tetoválása a páromnak, most a legújabb , hogy majd a gyerek nevét tetováltatja magára
Bevallom a jelentéssel bíró tetoválások nekem szimpatikusabbak, mint amik csak a dísz kedvéért vannak ott ( mondom ezt én akinek szintén van 2 tetoválása és csak dísz
)Szerintem szereti Luca baba a dobszólókat
Nagyon jó lehetett a koncert
Lányok mi szombaton bevásároltunk Apjukkal a Bauhaus-ba , megvettük a festékeket és tegnap már ki is lett festve Gombóckának a szobája, egyelőre még csak az oldalfalak, a plafont majd a hétvégén csináljuk szerintem
Annyira jó lett, úgy be vagyok sózva, hogy csak na, már annyira szeretném készen látni, de a legfőképpen a kis lakóját szeretném benne látni
És akkor íme a Tesóm féle ruhácskák:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1277711322.6603.jpg[/img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.1441.jpg[/img]
Puszi
Ancsa