Sziasztok!
Eszti, én is úgy tudtam, hogy a gyogyi ( én is azalia ) mellett nem fog megjönni, a doki is mondta, hogy nem kell szünetet tartani, folyamatosan szedni kell, erre csak megjött.
Anna, a tejpépet már én is néztem, és sztem én is ki fogom próbálni, főleg, ha nem lesz elég tejcsi.
Fanni, köszi kérdésedet, győzött a lustaság, nem tudok felkelni éjszaka, bár mostanában, Eszti kel éjjel is megint, ma is fél 3kor bejelzett a kis pocakja, pedig este 170-et evett meg, felét cicből, felét üvegből, utána meg altatásnál megint nyammogott egy kicsit a ciciből. Olyan 90-eket szív ki a kettőből és általában le tudok még fejni átlag 40-et, van, amikor csak 20-at, de van amikor 60-at. Most az utrcia-t szedem, mintha kicsit jobb lenne a helyzet, de azt veszem észre, hogy egy idő után hozzászokik a szervezet a szerhez és megint leáll a tejgyarapodás. Lehet ha megint more milk-eznék, az használna, csak k...va drága.
Görögszénamagot iszok teába, de mintha az kevésbé lenne hatásos.
Én szerintem majd fogok neki bébi-papit is adni, főleg, ha nem otthon leszünk, és pl nem tudok neki készíteni, meg sztem elég nehéz is egy bébiadagot főzni, pl. menjek oda a piacon egy árushoz, hogy kérek egy rózsányi brokkolit??????
Na jó, ez csak vicc volt természetesen. Igyekezni fogok, de attól sem áll meg az élet, ha kap egy kevés üvegeset. Én mindig azt mondom, hogy elvégre mi is felnőttünk és a mi időnkben sztem sokkal kevésbé figyeltek oda a bio-ra és a természetes-re.
Marcsi, örülök, hogy Panka végre elérte az álomsúlyt! A múltkori pelekázós forgolódása óta is forgolódik továbbra is? Nekem Esztike még semmi jelét nem mutatja, hogy nagyon meg akarna fordulni, bár úgy tudom, a duckóbb babák egy kicsit később kezdenek el mozgásilag fejlődni, több idő kell, hogy az izomzatuk eléggé megerősödjön a mozgáshoz a súlyuk miatt és ugye Nyuszika a 6,65-jével elég daginak mondható
Ja, 2 napja csak a saját tejemmel pótolok neki
, eddig elég volt, de ma lehet megint hozzá kell nyúlnom vmihez.
Fanni, Te ajánlgattad egyszer Marcsinak a szoptanít-ot ( Medela SNS ), megvettem, egyszer ki is próbáltam, majd ma rákapcsolok, nagyon nehéz bánni vele, elég macerás, de ha segítene, eldobnám az összes cumisüveget és soha többet nem kapna, már tudom, hogy ez volt a baj.
Ha ez sem válik be, feladom, úgy érzem, már mindent megtettem
Nálunk végre süt a nap, lehet megyünk egy kicsit flangálni a városba, anya eszik egy fagyit