Lányok!
Csak a legfontosabbakat! Itt lapulok és csendben figyeltelek és olvastalak benneteket!
Bumi!
Azért próbálj meg eleget pihenni!
Kiki!
Jó, hogy ilyen aktív vagy! Majd teszek fel képeket, ha lesz egy kis időm! Most már a fényképezőgép nem lesz gond.
Bikfykém!
Nagyon jó, hogy a vonalzódat aktualizáltad! A műtét miatt ne izgulj, minden rendben lesz, utána hipp-hopp jönni fog a baba!
Vius!
Örülök, hogy apával minden rendben!
Sajnálom a cukor eredményed! Vigyázz magadra! Ez a terhességből maradt vissza?
Beze!
Kaptok majd képet! Igen, érzem már a mocorgást, néha olyan, mintha rúgna vagy bokszolna. Először furi volt, de most már tudom, hogy ő volt. Már azt is érzem, hogy kb. hogyan fekszik.
Nati, nekem is csak egy rövid, pár soros mailt írt, és abban írta, hogy most nagyon elfoglaltak. Remélem, hamar vissza fog jönni.
Na, pont ahogy írok nektek most kezdett megint rugdosni!
Monic!
Tényleg, ahogy írod, már lassan a gépem szélén táncolnak a kis cipellők! Most már csak napok kérdése, hogy láthasd és foghasd Dávidkát!
Fú, régi nagy, plátói szerelmek! De szép is volt. Nekem volt egy ilyen plátói szerelmem, akit Kedves Gábornak hívtak. A haverok mindig csúfoltak, hogyha majd levelet írok neki, akkor majd azt írom: Kedves, Kedves Gábor! Vagy ha csak annyit írok Kedves Gábor, akkor honnan fogja tudni, hogy csak becéztem, vagy a családnevén szólítottam!
Aagassi!
Remélem lányod ügyes lesz, és hamarosan túl lesztek a szobatisztasági projekten.
Holnap küldök nektek esküvői kaját! MIndenki azt eszik, amit szeretne!
Bikfykém!
Én is feslett életű óvódás voltam! Úgy bizonyítottam a szerelmem, hogy bukfenceztem neki! Gondolhatjátok, hogy örült!
Holnapi nap miatt nem izgulunk. Lassan minden a helyére kerül. Jelentem, a zenénk meg van. Szerintem még fel sem fogjuk az egészet! Majd csak lesz valahogy!
Kiki!
Mindenkinek vannak sztorijai. Hidd el, ebben én vezetek! 5 évesen az egyik fiú megmutatta a kukiját és én neki a nunimat! A nevére is emlékszem, de most azt nem írnám le! Hú, lányok, ez már szex volt?!
Dy!
Grétusnak gyógyulást kívánunk, és hogy gyorsan kijöjjön a foga!
Lányok, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Ahogy lesz időm, jövök beszámolok és teszek fel képeket!