Már úgy aggódtam a forgás miatt. Itt mindenki írta hogy átfordult. Ok, de ez egy alkalom. Én meg azt hittem, hogy nálatok pörögnek a gyerekek.
Mondjuk hasról hátra még meg se próbálta. De inkább nyíg, mint fordulna.
Hm, orrszívás: Bulcsú nem reagál negatívan rá. Nem sír ha meglátja meghallja.
Először:
Mindig kap Stérimárt előtte, jobb esetben kitüsszenti a nagyját. Tehát Stérimár belő és vár egy kicsit. Addig előkészítem a porszívót.
Soha nem fogom le a fejét (már nem tom melyik doki mondta, hogy attól még idegesebb lesz, és nem a vizsgálat fáj neki, hanem a lefogás). Inkább, ha kell, a kezébe kap valami puha játékot.
Bekapcsolom a porszívót, és megvárom, hogy hozzászokjon a hangjához (ez kb 3-4 másodperc).
Utána bedug a nózijába és körbe-körbe, egyik orr, másik orr és ebből két kör. Ha nagyon kapálózik, kiveszem, a kezébe adom, majd újra.
Nekünk Pisze porrszívó van, egy helyes sárkánybébi van a doboz oldalán. De ha ma vennék, akkor olyat vennék, amelynek oldalt van a kifolyónyílása.
Táp:
Reggel felforralom az egész napos vizet, kiadagolom két cumisüvegbe (mert annyi van) és az egész megy a hűtőbe.
Kajaidővel, a cumisüveg be a mikróba 10-15 másodpercre, aztán rá a por összeráz és áttölt a Szoptanítba.
Végeztével elmos a Szoptanít a cumisüveg csapi meleg vízben (külön szivacs) majd feltölt a cumisüveg vízzel és irány a hűtő.
Kb 1-2 hetente egyszer csinálok egy nagy kotla forró vizet, beledobálok mindent, amit használok, válaszolok a Banyanetre és kiveszem.
Ha marad kaja, akkor a köv etetésnél én odaadom.
Ha megyünk, valahova melegebbre melegítem a vizet, mint szoktam (30 másodperc) és Bulcsú egyik mosható pelusába belecsomagolom, mert az jól tartja a hőt. A port kiöntöttem egy Aventes pohárba és az adagolókanál végét levágtam, hogy az is beleférjen. Így használat előtt csak összekever áttölt Szoptanítba és eszik. 2 kajánál többet még nem voltunk távol fix helytől és mikrótól(az 10-12 órát jelentene). Ilyenkor a Szoptanítba ott vár egy bekevert adag, hogy csak használni kelljen.
Éljen a hős Levente és odaadó anyukája.