Sziasztok!
Lina! Isten éltessen sokáig!!
Vagyok, voltam tegnap este is, írtam egy csomót majd elszállt!
Na az volt az a pillanat, amikor kikapcsoltam a gépet.
Szóval Niki már jobban van, múlnak szépen a pöttyök. Tegnap voltunk dokinéninél, már gyógyulttá nyilvánította. A 3 napos láz nyavaja volt. De legalább ezen már túl vagyunk. Az étvágya viszont még mindig siralmas.
Jobbulást a még betegeskedő csemetéknek!!
Bea: Marci nagyon tündéri!!
Adri: Zora nagyon ügyes a távirányítóval. Niki is odaadja ami a kezében van, ha kérjük tőle. Azt, hogy hozzon oda valamit, még nem igazán csinálja. Próbálgatjuk persze szorgalmasan.
Fogak nálunk is pont ilyen sorrendben jöttek ki. Csak Nikinek már jó ideje kint van mind a nyolc. Szerintem már a kilencedikkel bajlódik. Dokinéni szerint is meg van duzzadva kicsit az ínye.
GYES- táppénz témában nem vagyok otthon, de logikusan hangzik, amit leírtál.
Kiságy: Én is gondolkodtam már ezen, de amennyit Niki "közlekedik" éjjel az ágyában, fogalmam sincs, hogy mikor merném átrakni.
Nekünk a dinnye bejött, őszit még nem próbáltam.
Nem semmi, hogy Zora éjfél felé alszik csak el. Én ezt nehezen viselném, sőt... Nem akarod kicsit átszoktatni korábbi elalvásra?
Tündi:Gratula a 7. fogacskához!
Tali egyenlőre jónak tűnik.
Angelita: Emma szép súlyban van. Ez a pisi dolog nem semmi, kíváncsi leszek a végeredményre! A bilivel nagyon ügyesek vagytok. Nekünk is ott figyel a szekrény tetején, de még nem vettük használatba.
Niki mostanában (a betegség kezdete óta) megint velünk alszik.
Nem engedi, hogy visszategyük a kiságyba. Bármilyen mélyen alszik is, felébred abban a pillanatban és keservesen sír. Köztünk meg nyugodtan alszik. Remélem ez is hamarosan visszaáll, mint a múltkor. Igazából azért nem értem, mert napközben meg az ágyában alszik, ráadásul úgy, hogy egyedül alszik el benne. Éjjel miért más? Akkor is ott vagyok mellette, ha hív, ezt már tapasztalhatta az elmúlt 10 és fél hónapban.
Na, ennyi voltam ma estére.
Szép álmokat kicsiknek és nagyoknak!
Szilvi