Sziasztok!
Szerintem nem érdemes izgulni a magztvízmennyiség miatt. Persze kérdezd meg a dokidat róla, dehát annyi minden miatt lehetne izgulni. A bébnek az a legjobb, ha anyuci kiegyensúlyozott! Ha ehhez infó kell, akkor faggasd ki a dokit, ha meg jobb nem törni a fejedet rajta, akkor inkább sétáljatok egy nagyot a pároddal!
Ma voltam a Péterfyben, darabja egy kicsit több, mint 3000 volt. Köszönöm a Rózsakertes tippet, de Buda eléggé kiesik. Igazából, így utóbb lenyugodva, jobb is, hogy nem jutottam el a Biovitalba... Plusz egy ezres lett volna a metrójegy, vagy nettó mégegy óra veszteség, amíg átvergődöm kocsival, meg a parkolás...
Mindig elcsodálkozom, mennyire szocreál a hely. Mármint a Péterfy... Olyan, mint egy időutazás. Tavaly egyszer már voltam ott, a műtét előtt (szerológia, vércsoport...). Az épület, a berendezés, a táblák a falon "kopogni tilos, ne kopogjon, mert az zavarja a rendelés menetét" - mint egy 50-es évekbeli fekete-fehér filmben
Megyek ablak, ül néni, mondom mi van, néz bután, hárít, menjek kolléga szomszéd ablak. Megyek ablak kettő, idősebb úriember segítőkész, de nem érti, "miért akarja maga ezt fizetősen?" Hát azé' vazze, merhogy doki nem írhatja fel beutalóra. De ha mégis lehet, állok elébe, lehet? Néz mint kihalófélben lévő állatritkaságra: "és orvosa sincs?" Nincs csókolom, a mániám, hogy megcsapoltatom magam, oszt' a leletet bekeretezve felrakom a falra... Ááááááááááááááááá.
Nem t'om, az ország összes egészségtudatos embere mind ezen a fórumon zsúfolódott össze, és rajtunk keresztül nincs más, aki ilyen vagy olyan vizsgálatra vetemedik...? Már, hogy ekkora különlegességnek és furcsaságnak számított egy kórházban, hogy valaki hormonvizsgálatot kér... fura.