sziasztok lányok,
örülök, h mindenki meggyógyult!
nem tudom, h mi volt, de Nándus is taknyos volt 3 napig, de igazán semmi különös, folyt az orra kicsit, nem is jött belőle semmi sziváskor, semmi hőemelkedés, de levittem hétfőn dokihoz, persze ma nem kapta meg a 18 hós oltását. múlt héten meg azért nem kapta meg, mert tiszta kiütés volt a háta vmitől, v virus v alergia. szóval már 2szer megúszta igy az oltást. de más gyerkőcök is lettek hirtelen taknyosak ebben a ramaty időben.
Nándi sem szereti megfogni sokszor a kezünket, és ha megfogja, akkor is csak a kisujjunkat!!!! igy persze nem tudom erősen megfogni ha szükséges. nekem is mondanom kell a dolgokat, h megyünk haza, zuhi, öltözés, puding, tente.... és végigsorolom az összes játszótéri gyerkőcöt, h mindenki ua-t csinálja. nálunk is a beszéd, figyelemelterelés működik, mint Lackónál.
tegnap viszont sehogyse birtam rábeszélni a gumicsizmára! 15-20 percig volt rábeszélés, de végig sirt, kivéve a karomban. nem volt hajlandó benne menni, csak 1szer 3 lépést, h felvegyem, és végig sirt és mondta, h vegyem le. uh mehettünk ki cipőbe.
de ma az új cipőt is 5 percig dumáltam rá! úgy látszik az új dolgok nem tetszenek neki.
Némóka: anyunak egy védőnő azt ajánlotta, h javuljon az étvágy, savat kell csinálni a gyerkőcnél, pl uborkával. egy másik anyuka ajánlotta, h evés előtt fél-egy órával gyümölcsöt kell adni a gyerkőcnek. én most újra elkezdtem adni Nándusnak a béres cseppet, hál istennek, most már issza a teát pár hete, eddig csak a vizet, abba bele tudom neki csempészni. tegnap szépen ette a paprikáskrumpliból a krumplit és hozzá ubit, ma meg nem. erre levittem fél órát motorozni, utána jóizűen evett, 2,5 óra mulva, meg evett egy kis parit, virslit, persze nem nagy mennyiséget, de olyan jóizűen, h csak nevettem rajta, tiszta pari volt mindene!
Monic: hát tényleg zavaró lehet a sok telefon. de hogy még most is dolgozol, nem vagy semmi! mi lesz ha meglesz Dávidka, 2 gyerkőc mellett hogy fogod ezt csinálni?
Boni: mindenhol jó , de legjobb otthon!
grat a bilizéshez!!
Viki: grat a bilizéshez! Lackó sir vkitől, el sem hiszem. hiába kedvesek , lehet vmi a kisugárzásukban, ami nem tetszik Lackónak!
mázli, h a fiúk nem lettek b etegek!
Linácska: boldog szülinapot!
Dituli: nekem iwiwen még pocakfotóm van
mindenki kérdezi, h mikor jön a baba, és mindenki elcsodálkozik, h még 2 hó van hátra! akkora a hasam, h csak na. én meg mindig csak a tükörbe látva szörnyedek el, h úr isten. napközben alig veszem észre, csinálok mindent mint előtte. Nándust kénytelen vagyok emelgetni. anyósomék pénteken végre úgy viselkedtek mint a nagyszülők, eljöttek és elvitték Nándust motorozni és hintázni 2 órát. én meg takaritottam nyugodtan, szombat és vas meg apráánként megtakaritottam a fürdő és konyha ablakokat. bár már szobaton este nagyokat nyögtem úgy fájt a derekam, de amúgy semmi bajom.
Nándus olyan ügyesen alszik el 2 hete. csak berakom az ágyba, éneklek neki kicsit, van , h elalszik v hogy otthagyom és 5 perc után alszik. éjszaka is elég ha odaadom a cumit , megsimizem, és az ágya mellé ülök pár percet. már nem birtam kézben altatni, de jobb is igy!
végül döntöttünk névügyben: Czinke Botond lesz kisöcsi. reménykedtem kicsit a Csanádban, de a páromnak jobban tetszik a Boti. tetszik neki az, h CSanád, de nem tetszik neki a Csana, Csani. nekem viszont jobban tetszik a CSanád, mint a Botond, viszont a CSana, CSani, nekem egy kicsit a CSaba, Csabira hasonlit (párom CSaba), és ezért vaciláltam.
pénteken megyünk anyuékhoz Nándussal , hétfőn jövünk csak haza. Csaba megy külföldre. Nándus élvezi majd a kertet! úgy vágyom egy kertesházba, úgy irigylem , akiknek van, és nem lakásban laknak. hiába van itt 2 percre a játszótér, a saját kert az más! ott ki be lehet rohangálni. igaz akkor is vinném játszóra Nándust, mert igényli a gyerekek társaságát nagyon, de az napi 2-3 óra, amúgy meg lehetne a kertben többet is. talán egyszer! de nincs ma úgy nap , h ne jutna eszembe.
puszi mindenkinek!! jön a jobb idő végre! bár nálunk most rengeteg a szúnyog
és Nándusnak nagyon csúnyán bedurranak a csipések.