Kinga,
gratulálok!
Hát ez tényleg gyors volt! Túl gyorsan szűkültél, ezért műteni kellett a placenta miatt? Hát, hogy mik vannak!
De az a lényeg, hogy már van tejcsi és minden rendben.
Szegény Alexander, persze ez egy sokk neki, de majd felenged!
Niki,
Pálmi megy bölcsibe (családi napközibe) szeptembertől. Nekem csak jókat mondanak! Hogy kell a gyereknek a társaság, ősztől-télen már rossz idő lesz, nem tudtok majd annyit kijárni, meg fog őrülni a négy fal között, ott viszont gyerekek között lesz, jó lesz neki! Mondom mindezt én, aki annyira aggódom, hogy milyen lesz
De ezzel magamat is bíztatom
Én anyu szerint az első fél évben minden reggel sírtam mikor elment... úgyhogy nem is nagyon számítok másra...
Most is sír mikor anyuval itthagyom, pedig vele újszülött kora óta heti 3 nap van... De mondja anyu, hogy ez inkább nekem szól, amint elmegyek 1 perc és már jól van
Én emlékszem amúgy még arra, hogy sírtam reggelente... azért sírtam, mert rossz volt, hogy anyu elmegy, de utána már bent a gyerekekkel jó volt...
Amúgy nem lehet, hogy a bölcsiről már lekéstél? Nálunk tavasszal volt beiratkozás - sokszoros túljelentkezéssel - és már megvan a lista, hogy ki jutott be. Mi nem. Ezért megyünk családi napközibe. Bár az anyagi oldalától eltekintve én ikább örülök, hogy oda megy, sokkal kedvesebb a légkör, kevesebben vannak, jobban odafigyelnek rájuk. Legalábbis ezt láttam mikor párszor ott voltunk eddig...
Köszönöm a körmös hozzászólásokat, akkor megpróbálom a csipeszt... Hhhhhhh
Álmában se hagyja amúgy, fel nem ébred, de még akkor is elhúzza
ha ezután piszkálom még, akkor előbb-utóbb hasra fordul, behúzza maga alá a lábait és úgy alszik tovább
Trükkös a csaj
Alexanderről jutott eszembe - hogy haragszik - hogy Pálmi meg mintha most jobban kötődne az apukájához, korábban csak ímmel-ámmal volt együttműködő, amilyen kedve éppen volt, mostanában meg mindig odamegy ha meglátja, nyújtja felé a kezét, hogy vegye fel, stb.
Reggelente mikor kijövünk a gyerekszobából az az első, hogy beszalad apuhoz és felébreszti
Jó érzés, hogy végre foglalkozik vele