sziasztok!
már napok óta próbálok reagálni, de egyszerűen, mikor ide ülök, hogy na, akkor most, akkor vagy felkel a gyerekem, vagy éppen nagyon hiányol, szóval pár perc és állok is fel... amúgy, ha alszik, annyit tudok szöszölni, hogy mindig kifutok az időből és ide már nem jut annyi időm, amennyit szeretnék!
nézzétek ezt el nekem!
most még alszik, így megpróbálok most írni, de nem ígérem, hogy mindenre tudok reagálni, amire szeretnék... :S
Dorka, nagyon jól hangzik ez a kismama fotózásos lehetőség, főleg ingyen, bár nálam is alapvetően az a probléma, hogy nem szeretem, ha fotóznak...
szóval nálam ez ki is fújt! ígértem a szülés előtti képemet is... hát, még meg sem kerestem, mert a pici notebook-ban nincs DVD meghajtó, így a másik gépre kellene mennem, és általában ott alszik Beni. na de majd talán ma!
nyaraláshoz külön gratula, ügyi vagy, hogy tudtál foglalni! hova mentek pontosan?
Gyancsi, gratula a táppénzhez! igazad is van!
én is eléggé hamar leléceltem a melóhelyről, igaz, nekem tömegközlekedve baromi messze is lett volna, de amúgy is, akkor költöztünk, volt itt mit csinálni, szóval nem bántam meg!
aztán a másik jóság az a TGYÁS volt, mikor már itthon babáztam, akkor jobb lóvét kaptam, mint, ha melóztam volna... igaz, ez csak 168 napig él! :S
Vaya, drukk a tesódnak, de, ha a doki nem paráztatja, akkor talán tényleg nincs is miért aggódni!
fel a fejjel, annyira azért ő sincs lemaradva, már hozzám képest...
hálapénz, vagy hogy is nevezzem, hát nekem sem volt választott dokim, vagyis volt, de ő otthagyott a szarban, így az ügyeletesnél szültem. nagyon profi volt a doki is, a szülésznő is. de pénzt végül nem is adtunk, mert a dokinő elhúzott szabira, így vele többet nem is találkoztam... most sem tervezem választott orvos felkérését, inkább a szülésznőn gondolkozom! ha probléma lenne, úgyis százan nyüzsiznének körülöttem, de úgysem lesz, így minden megy majd, mint Beninél!
én erre készülök!
mosható pelus... minden elismerésem a tiétek, akik ezt a fajtát választják! én is szeretném óvni a környezetet, de ez nekem sem menne!
inkább gyűjtöm szelektíven a hulladékot, nem pazarolok vizet, villanyt, stb., de sajnos ezt nem tudom bevállalni. szomszédasszony amúgy azt csinálta, hogy vett pár darabot, amit itthon hordtak, de, ha elmentek az eldobhatósat választotta. és, ha belegondolok, tényleg vannak olyan helyzetek, ahol nem igazán tudod megoldani eldobható nélkül!
vagy csak én vagyok nehéz eset? pl., ha elmész valahova, akkor hova teszed az éppen elhasznált mosható pelust? kis vödröt csak nem viszel magaddal!? és a másik, hogy tényleg a mosáshoz használt mosószerek nem éppen annyira károsak, mint az, ha eldobhatót használsz? lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, akkor bocsi...
örülök, hogy amúgy mindenki szuperül van! ennek így is kell lennie!
babócák meg iszonyatosan szép motyókkal gazdagodtak, ügyes anyukáik által! babakocsi, rucikák, hordozó, stb. stb.
én még nem igazán vettem semmit, inkább Beninek vettünk új ágyat, meg szekrénykét az ikea-ban, amit a férjem kedden össze is szerelt, szóval most ez a nagy újdonság!
Angie, nagyn szép kisfiad van! babának is cukkancs, de ilyen nagyfiúként meg már kész férfipalánta!
szerintem bátran vedd meg az ülést! nem lehet gond belőle!
Csillag, ne bánd, hogy megvettél pár játékot, nehogy azt gondold, hogy ez rossz ómen, vagy ilyesmi, mert, ha azt érezted, hogy meg kell venned, akkor bizony meg kellett venned! szóval nyugi, minden okés lesz és novemberben már lesz is gazdája a játékoknak!
ja, és többedik gyerkőcös lányok, kérdés, hogy mikor igényeltétek a GYESt, mennyivel előbb, mint a gyermek betöltött 2. életéve?
illetve a másik, hogy van most az alexandrán 40%-os könyv akció, a mai nappal ér véget, így bocsi, hogy csak most szólok, de hátha valaki rámoccan... pl. Anna Peti könyvek csak 1499 Ft-ért! amúgy 2500 szokott lenne...
és még egy, hogy meséltem itt lent a játszón, hogy hány nap szabim van, és tökre kiakadtak a lányok, hogy biztosan nem annyi, és próbálja meg kibulizni a dolgot, hogy adjanak oda többet. nem tudom, valaki esetleg nem jártas ilyesmiben? én úgy tervezem, hogy Beni 2. szülinapja után kiveszem a szabikat, és utána megyek táppénzre...