Sziasztok!
Gyorsan írok pár sort, amíg alszanak a fiúk
Először is Baba!
Képzeld, Veled álmodtam a napokban. Azt, hogy már rég babázol és meg még nem is gratuláltam
Nagyon rossz volt és nyomasztott, úgyhogy gyorsan fel is jöttem megnézni, egyben vagy-e még. Szép a pocid. Nem nagy, nem kicsi, formás
S ha valahogy lemaradnék Fanni érkezéséről, tudd, hogy sokat gondolok Rád!
Angel, százezer éve írtál, ne hari, egyszerűen időm 0 válaszolni. Fejben már sokezer levelet írtam Neked is, meg Loisnak is, meg Babának is
Pár szó rólunk:
Jövő vasárnap 2 évesek leszünk
Igen, mi is, mint szülők
Borzasztónak fárasztó időszak áll mögöttünk, de egyre inkább érezhető, hogy bizony megérte
A két fiú teljesen más egyéniség. így volt ez már pocakbaba koruktól.
Olyan fura, mindenki persze a maga gyerekén látja meg az életet, a fejlődést, mindenki okoskának tartja a sajátját, így én is az enyémeket
Ahogy eljutottak teljesen maguktól a járásig, ugyanilyen élmény a beszéd. Módszeresen tanulnak. Hogy honnan szedik? Ki-be, kicsi-nagy, fel-le, szét-össze, és gyakorolgatják. Belép a házba, mondja "be" és kimegy, hogy mutassa, tudja, "ki". Zabálnivalóak.
Az önálló játék csak Márkónak megy, Milcsi mellől nem igen lehet odébblépni...
Márkó rengeteget énekel. Rengeteg dalt és mondókát tud, persze babanyelven
de meg lehet érteni. Ő inkább a nehezebb mondatocskákat mondja „várjál picit”, „nincsen benne semmi”. Milcsi már mindent mond és néhány színt is tud. Szépen rajzol. Pl. levelet, perecet simán utánamrajzolja, meg csigát is, csak sajnos össze is firkálja egyből, így alig tudok kimenteni egy-egy remekművet
Borzasztóan fárasztóak is egyben, de sokat jönnek a nagyik szerencsére, én olyankor elszabadulok pár órára és be tudok vásárolni, kiteregetek vagy mosok egyet. Sűrűn használva a folttisztítót
Pelusosak vagyunk még bőven, szerintem idén azok is maradnak. Nem akaródzik bilire ülni
Jó fél éve hagyom őket egyedül enni, Milcsi nagyon szépen eszik, Márkóm szörnyen, de majd megtanulja
Úgy néz ki, Márcus szemüveges lesz, mert elkezdett bandzsítani
Nagyon sajnálom érte magunkat… mert még sejtelmem sincs, hogy fogom tudni ezt vele megbeszélni –meglehetősen önfejű darab…- de ez legyen a legnagyobb bajunk
Sok-sok puszi nektek és gondolok ám Rátok, csak „szabad időmben” is „robotolok”… de nem panaszkodom
Szandra (Fanni)