Új privát üzeneted érkezett!

Suzy!
Ejha,hát én sem bírnám ki!Már tűkön ültem a genetikai uh előtt és megbeszéltük apával,ha ott nem derül ki akkor megyünk 4d-re.
De szerencsére megmutatta magát és 4d-re majd később megyünk.

Kép
cukigabi
Budapest

Tudjátok Én is nagyon örülök, mint Ti az egész terhességnek, hogy egyáltalán sikerült főleg nekem, hogy spontán :!: :wink: most még itt tartok és folyamatosan aggódom, hogy először is minden legyen a legnagyobb rendben...aztán majd később biztos az is foglalkoztatni fog, hogy milyen a neme :roll: persze, hogy érdekel :!: :wink: vásárolgatni nem nagyon fogunk főleg nem előre...a nővéremnek kisfia van, a sógornőmnek kislánya...el leszek látva babaruhákkal az elején főleg, utána meg majd vásárolgatok, babakocsi semleges színű lesz :!: :roll: babaszoba először úgy is velünk lesz, aztán meg majd meglátjuk :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Nem írtál sms-t,biztos nem olvastál már este! :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok!
Zsu-t bennt tartották a kórházban. :cry: Hiába keresték uh-on :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A hcg szint viszont nőtt megint tegnap óta is.

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu- Iszonyúan sajnálom :( :( :(

Suzy- Annyira cuki amiket írsz, nagyon megérdemled azt a kis picúrt odabent és ne aggódj, minden a legnagyobb rendben van és lesz is vele :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi!

Cukigabi!

Most 2 naposan ültették vissza és csak 1 lett!!A bal petefészkem leállt és a jobbnál volt 8 sejt és 1 embrió lett.A tüszőrepesztőt 13.-án kaptam leszívás előtt.Most beülti után progeszteron injekció van ,mindig kaptam.
eddys

Eddys- Akkor szerintem ET+9-10-en kezdj tesztelni, 10-es erősségű teszttel....ha csak 25-ösöd van, azzal még várj pár napot :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi-tesztet még nem vettem.
Hmmmm.....a 10.nap.........hmmmm :? az vasárnap!
Az nagyon messze van még :roll:
Bár már a 4.-ik de így még nem izgultam :oops:
eddys

Lányok!

Hol lehet ilyen 10-es erősségű tesztet szerezni-rendelni? :shock:
eddys

Eddys-pár topikkal feljebb, Esthajnalcsillag árul ilyeneket (10-es Lh tesztek és terhességi tesztek vagy valami hasonló a topik címe) :wink: Ha megrendeled gyorsan a héten még tuti odaér hozzád és kezdheted a tesztelést :D

KépKép
gyancsi

Köszönöm gyancsi :D
Próbálkozom máris :lol:
eddys

Zsu,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon átérzem a helyzeted, tudom min mész most keresztül, kitartás!

Gabi,
ha tudsz valamit megírod?
ranita1979

Zsu,
kimondhatatlanul sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lombiknál is lehet méhenkívüli, előfordul, hogy az embrió(k) "kiúsznak" a méhből a petevezetékeken keresztül! :cry: :cry: :cry:

Eddys,
drukk, hogy sikerüljön!Szerintem is vasárnap körül tesztelj először!
Hova jársz egyébként?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok :!:

Én is beszéltem Zsuval tegnap is, nincsenek görcsei egyáltalán, a hétvégén volt egy kis barnázása, de azóta semmi :shock: ma még lesznek vizsgálatai és nagy valószínűséggel lapar lesz, nem találnak egyenlőre sehol semmit :shock: nagyon kivan, de el is hiszem :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: emelkedik a HCG :!:

Gyancsi
köszi, ari vagy :!: :wink:

Meli
Sajnos a legtöbb méhen kívüli terhesség lombiknál fordul elő, épp tegnap olvastam utána :!: :roll:

Betty
Drukkom megy Kismukiért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És mindenkinek, amihez csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Lányok!!

Suzy- Köszi a híreket Zsuról :roll: Én ezt nem is tudtam,hogy lombiknál is lehet méhenkívűli :? Nagyon sajnálom szegényt....... :( Nem tudom, de valahogy még mindig bízom abban, hogy ott az a babóca, csak annyira picúrka, hogy még nem látják :roll:

Eddys- Drukkjaimat küldöm a vasárnapi pozi tesztért! :wink: Sikerült 10-es tesztet rendelned?

Melike, Ranita- Jó, hogy ti is bekukkantottatok!! :wink:

Betty- +++++++++++Babszemkének :D

Mindenkinek puszi, azt hiszem megyek napozni :D

Pussszantás:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Valahol Én is bízom benne, hogy ott a babóca :roll:
Ennyire jó idő van arra felé :?: :wink: itt tiszta borús még mindig, sőt hideg van, de az eső nem esik már :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Egyenlőre nem akartam írni semmit, de most Zsu esete kihozza belőlem.

Vasárnap este teszteltem egy pozitívat, 28.cn volt. Nem tudom mikor volt a pé, nem figyeltem, szerintem talán 15-16. napon. . Tegnap délelőtt is teszteltem, de nem erősödött a csík :roll: . Viszont én is barnáztam pár napot, azóta utrózok.
Tegnap elmentem dokihoz, tudtam, hogy nem fogunk látni semmit, de nem bírtam a fenekemen maradni. És hát így is lett, sem méhen belül, sem kívül nem látunk semmit, mnyh 17 mm volt. De ez nem jelent semmit.
Mivel nekem már volt m.k. terhességem, így nagyobb az esélyem is egy újabbra+nem tudjuk azt sem, hogy mennyire pucolódott át a petevezeték.
Egy hét múlva kell visszamennem, azt mondta a doki, hogy minél előbb pontot kell tenni a végére.
De ahogy olvasom Zsu esetét.... Lányok, én ebbe az egy hétbe bele fogok őrülni. Annyira félek :cry:
ranita1979

Ranita
Valahol megmondom éreztem...
Ne idegeskedj kérlek, az nagyon nem tesz jót :!: nagyon szorítok, hogy lehessen látni méhen belül petezsákot++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és most nem barnázol :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Bocsi, hogy bepofátlankodok közétek hivatlanul, de van pár lányzó, akinek hűségesen követem a sorsát. És hát látom, hogy mi van egyik topiktagotokkal. Nagyon sajnálom, és remélem, hogy komolyabb gond nélkül megoldódik a probléma.
Egy másik fórumba is írogatok, és ott az egyik lánnyal történt egy érdekes eset (tőlem pár héttel fiatalabb kismama). Gondoltam, megosztom veletek, mert ez hihetetlen, hogy előfordulhat, de mégis megtörtént:

"Most hosszú leszek, de garantálom, hogy ilyen történetet ritkán hallotok. Szóval kezdem újra az elején, OV utáni 13. napon vérvétel: hcg 228. Másnap enyhe barnázás, az UH-n szabályos, 5 mm petezsák, terhesség korának megfelelő (betöltött 4. hét).
4 nappal később kontroll UH, a petezsák összeesett, elmosódott a körvonala, méhnyálkahártya kisebb. Ekkor lettem szomorú és írtam nektek. Másnap kontroll hcg, csütörtökön UH. A hcg szintem 6 nap alatt felment 3280-ra, ami nagyon jó. Csakhogy az UH-n a méhben már csak egy kis maszat látszott, viszont a jobb oldali petefészekben egy gyanús képlet növekedett. Ezért a doktornőm azonnal beküldött az István kórházba, mert ott jobb felbontású az UH. Vélemény: méhen belül terhesség nem látszik, darabos nyálkahártya, várhatóan még aznap elindul a vérzés. Jobb oldali petevezetőben méhen kívüli terhesség, benne szikhólyag. Felvettek azonnal az osztályra, még csomagolni sem mehettem haza. Labor, EKG, kontroll hcg, éheztetés. Szerdáról csütörtökre a hcg-m 6000 fölé ment, így kétségtelenül élő méhen kívüli terhesség. Utrogestant hagyjam abba.
Választhattam a laparoszkópos műtét, és a Metothrexát injekció között, az orvosok ez utóbbit ajánlották, mert egyszerűbb és gyorsabb. Én viszont nem fogadtam el, mert tudtam, hogy ez egy citosztatikum, amit kemoterápia részeként adnak , a hatására megáll a sejtek osztódása - ezért leállítja a méhen kívüli terhességet is. Én a következő babák reményében ezt nem vállaltam. Ezzel persze én lettem a beteg az osztályon, aki elutasítja a kezelést, még a doktornőmet is számon kérték, hogy ő beszélt-e le az injekcióról. Na mindegy. Pénteken laparoszkópia. Műtét után azzal ébresztett a doktornőm, hogy NEM TALÁLTAK TERHESSÉGET MÉHEN KÍVÜL, NEM KELLETT VOLNA MEGMŰTENI. Hoztak egy mobil UH-t és műtét alatt párhuzamosan keresték a laparoszkóp kamerájával és UH-val a terhességet, és találtak egy 9mm ép petezsákot a méhen belül. Szedjem újra az Utrogestant.
Másnap kontroll UH, vélemény: 15 mm petezsák, benne szikhólyag, embrió bizonytalan, életjelenség nincs. De időben - betöltött 5. hét ez még belefér.
Ma kontroll UH: 17 mm petezsák, benne 10 mm embrió, életjel nincs, missed ab. grav.s. 7. Mondtam az orvosnak, hogy én még nem vagyok 7 hetes, hanem csak a 6. hét második napján tartok. Ez akkor is ennyi idős, és missed ab. Mai kontroll hcg: 13900, ami megint teljesen normál. A saját orvosom bizakodik, szerinte lehet ebből még élő baba.
És végre hazaengedtek.
Szóval a hcg szintem szépen, szabályosan emelkedik, de az UH nem stimmel. 4 orvos, 5 nap alatt, 4szer vizsgált UH-n, és ahogy olvastátok, mindegyik mást látott. Ennyi erővel nézhetném a kávézacc formáját a csésze alján, ez kb. annyira konkrét és hiteles. És Budapest top3 szülészetének az egyikén, 4 szakorovos és 2 főorvos biztos diagnózisa alapján tévesen megműtenek!
Most várunk, az Utro-t szedem, és 2-3 naponta újabb vérvétel és UH lesz.
Ja és ha elfogadom az orvosok ajánlására a metothrexat injekciót, ez a baba már biztosan nem élne! Így legalább van esélye, bár szegénynek nemcsak a habituális vetélő anyját kell túlélnie, hanem 2 nap Utrogestan kihagyást és egy altatásos műtét testi-lelki stresszét. Ha túléli egy terminátor bébi lesz.
Ami pozitívum: a lapron az látszott, hogy minden rendben belül, sehol összenövés, vagy endometriózis."

Még egyszer bocsánat, ha esetleg felzaklattam valakit, de engem kifejezetten a jó szándék vezérelt :oops: A hadak útját már én is megjártam (3 vetélés, 1 beteg terhesség megszakítás 16 hetesen, 1 tökéletes gyerek, és remélem, hamarosan még egy)! Úgyhogy nem feladni!!!

Mindenkinek azt kívánom, hogy előbb-utóbb (de inkább minél előbb) anyuka legyen!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Suzy,
25. napon kezdődött a barnázás, 3-4 napig volt, nem olyan sok, de szombaton, bocsi, hogy leírom :oops: , egyszer nagyon sötét barna volt, attól is pánikoltam be. Aztán vasárnap reggel még volt egy pici, aztán elmúlt. Azóta 2*2 utrót használok és nincs most barnázás.
ranita1979

És gondoltad volna a pozi tesztet :?:
és az a nagyon sötét barna milyen volt, darabos :?:
nem szabad feladni, én tudod mennyire pozitív vagyok és hiszem, hogy sikerült, most a lehető legrosszabb, hogy ami Zsuval történik olvasod, de gondolom, hogy egyébként is gondolsz rosszra, mivel már neked is volt :!: :roll:
a dokid mit mondott :?:

v.v nem volt HCG-re :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi-Jó reggelt.

Nem sikerült még felvennem a kapcs . esthajnallal.
A BMC-be járok.Volt 2 sikertelen a győri Kaáliban és 2.-ik a BMC-ben-remélem sikeres.
Most a ny.hártya és a m.fal közé tették és burkot repesztettek.
Hát ha ígyse sikerül........... :roll:
eddys

Suzy,
meglepetésként ért :roll: .
Nem darabos volt és csak egyszer volt olyan fura színe.
Olvasom, nem olvasom ami Zsuval történik tök mindegy, mert egyszer már átestem rajt és ilyenkor az ember nem tud másra gondolni, hogy jajj, csak nehogy megint....
Doki nem tudott semmit mondani, egy hét múlva visszamegyek, addigra látni kell valamit....
ranita1979

Illetve hát annyit mondott a doki, hogy nagyobb az esélyem a m.k.-re, mivel már volt egyszer és azt sem tudja megmondani, hogy mennyire tisztult ki a petevezeték. Az biztos, hogy a folyadék átjutott rajt, tehát a spermiumnak is át kellene jutnia.....De ez sem 100%.
ranita1979

Ranita
Értem :!:
akkor egyet tudunk tenni, izgulni és bízni a legjobbakban :!: :roll: szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló!

Eddys!
Én is BMC-s voltam! :lol: Ki a dokid?
Zsu is BMC-s.

Ranita!
Azta!!!!!Akkor megy a drukk!És az idő gyorsító is! :wink: Azért bízzunk a legjobbakban!!!!

Zsurol én is azt tudom amit már Suzy leírt!

És mindenkinek gigamegadrukk akinek még kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Olvaslak Titeket minden nap, csak nem volt kedvem írni, mert egy kicsit kellett ,hogy sajnáljam magam :(

Zsunak kitartást kívánok és nagyon sajnálom szegényt :(

angie nagyon megijesztettél a történeteddel, mivel én is endon estem át, s most a kezelést követő első menzesz után 8 hónappal visszajött, legalábbis úgy néz ki :( nem is tudtam, hogy nagyobb esély van a m.k. terhességre lombikkal :(

eddys mi is a győri kaáliba járunk, s most volt méhfeltöltésem. milyen tapasztalataid vannak a győri kaálival kapcsolatban?

Drukkolok nektek és kitartást kívánok!

Betty olvastalak!

puszi nektek
Betty
Vendég

Cukigabi-A Tanár úrhoz járok.Régen a Wiagandt-hoz jártam (ha jól írom a nevét),de ő külföldre ment.

ihb-így visszatekintve elég futószalag szerűen dolgoznak Győrben.
Legalább is a pestihez képest-ott az első 2-t fejetlenül csinálták.
Ugyanis rothadt bennem a petevezető és ügyet sem vetettek rá....
A hormoneredményeimről sosem kaptam felvilit,pedig még egy prolaktint termelő adenomám is van....
eddys

Zsu most üzent!
Túl van rajta,ha minden jól megy akkor pénteken mehet haza a kórházból.A jobb oldali petevezetőben bújkált.Azt nem is kérdeztem,ha a p.vezetőt megmentették-e? :oops:

Mielőbbi felépülést kívánunk testileg és leginkább lelkileg!!!!!!!
Kép
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Remélem Zsu-t csak ijesztgetik és ott lesz az a baba ahol lennie kell. SZORÍTOK!!!!!
Fura nekem ez mert nekem is m.k terhességem volt és elvileg ott is nő a HCG de nem olyan gyorsan mintha méhen belül lenne. Innen jöttek rá nálam is hogy m.k van, meg mert nem látták sehol.

Ranita:
nekem a Kaális orvosom kivetette a másik petevezetőt is mert el volt záródva. Én nem nagyon hiszek benne, hogy ez egyszer kinyílt volna, sőt állandóan attól paráztam, hogy nehogy újabb m.k terhességem legyen, szóval átérzem amit írsz 100%-ban. Most sokkal nyugodtabb vagyok igaz lombik nélkül már nincs esélyem spontán babára. Az egészben már csak azt sajnálom, hogy nem előbb derült ki. Mindenhol húzták az időt az orvosok és alig törődtek valamivel. Még úgy is 3 évembe tellett hogy egy barátnőm az első percben megmondta ha nem jó vmelyik doki lépjek tovább mert az idő menni fog.Igaza volt.
Nagyon szorítok hogy jó helyen legyen a babu!!!!!!

Angie:
Azt gondolom jó ez a történet mert még ott is jól elsülhet hogy mégis jó helyen van a baba és akkor ez egy pozitív példa hogy mennyire el tudnak bújni.

Suzy:
tegnap gondoltam rád, mert az én férjem is motorral ment munkába szakadó esőben. Egész eddig nem tudtunk mocival menni most bepipult és azt mondta ha szana-szét ázik is azzal megy.

Meli:
megvagyok köszi. IR-es vagyok jól emlékszel,most csinálgatom az IR diétát úgy ahogy de sokat tornázok. Nem könnyű a diétát tartanom mert nem egy irodai munkám van és jövök megyek és állandóan nem tudok kaját vinni magammal venni meg nem szeretek mert ki tudja mi van benne ( cukor szempontjából )?De igyekszem...

Cipikének, Gombóckának, pici Cukigabinak cuppantás.... :lol:
szrityi

Most olvasom Gabi Zsu-t.

Sajnálom remélem hamar rendbe jön a kis lelke tudom min megy most át!!!!

Zsu:
lélekerősítőt küldöm ++++++++++++++++
szrityi

Sajnos a petevezetővel együtt távolították el :cry:
Nagyon sajnálom ami Zsuval történt, lélekerősítőt és mielőbbi felépülést kívánok Drága Zsu :!:

Szrityi
Nagyon kedves vagy, köszike, neked is puszika :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Drága Zsu,
léleksimi Neked!
Ölellek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok

Zsu- kitartást kívánok és mielőbbi testi-lelki felépülést, pihenj sokat!

Betty
Vendég

Jó reggelt!

Zsu- Iszonyúan sajnálom :( :( :( Nagyon gyors felgyógyulást kívánok neked minden szempontból!!!!!!

Ranita- Drukkolok, hogy minden rendben legyen a babókáddal, nem lehet másképp és kész :D

Betty- Egykédnek küldöm a sok babatapit++++++++ :D

Suzy- Mára egy nagy kalappal az Uh-on :wink:

Szrity- Kitartás a diétához :wink:

Eddys- Drukk a pozi tesztért :lol:

LHB- Lelkileg jobbulást neked!! :wink:

Gabi- Jó pocaknövesztést :wink:

Mindenkit akit kihagytam esetleg sokszor pusszantok!

Megyek, kitakarítom a sütőt :D

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok!

Új vagyok,inkább csak olvasgatni szoktam a fórumokat.
BMC-be járok a Tanár úrhoz.
3 sikertelen inszem után most volt 19.-én az első lombik beülti,2db
5napos blasztok voltak enyhe túlstimuval.
Ma csináltam tesztet,neg.lett.
Szerintetek még túl korai volt?

Üdv:Pancsi
pancsi790204

Pancsi
Jól számolom ET+5 a mai nap :?: mert, ha igen, akkor nagyon korán teszteltél sztem :!:
drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!

Az ET mikor beültetik?
pancsi790204

igen :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy köszönöm!

Igen akkor ez az 5.nap,akkor még reménykedhetek.
pancsi790204

Pancsi!
Korai volt!!!Ha jól számolom akkor 30-án lesz a vérvételed,ugye?
Én előtte nap reggel teszteltem csak.Neked is drukkolok,h pozi legyen!!!
ET=embriotransfer :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!

Köszönöm a drukkot!!!!!
28.-án lesz a vérvétel.

Pancsi
pancsi790204

Pancsi-Én 12.cn-en teszteltem annyira halványan pozitívat, hogy tényleg alig lehetett szabadszemmel látni, szóval biztos, hogy korán volt, mert te még csak a 10.cn-en vagy ha jól számolom ( 5 napos babák + 5 nap eltelt azóta) :wink: 2 nap múlva szerintem próbáld meg újból , szurkolok, hogy pozi legyen :wink:

Üdv.
Ancsa

KépKép
gyancsi

Halihó :!:

Már régen végeztem a dokinál, 10 percet kellett várnom csak most értem haza úgy egy fél órája :!: köszönöm, hogy gondoltatok Rám, nagyon izgultam, de nem kellett volna :wink: kicsi Cipikénk akkorát nőtt és olyan nagyon szép, hogy el sem tudom mondani, anyukája tiszta happy és most nagyon fel vagyok dobódva, mert tényleg egyértelműen kitudtam venni, hogy mije micsoda és éppen a kis talpaival "tapsolt", komolyan a két talpa össze volt rakva és a kezeivel kalimpált, de nagyon, szívecskéje dobogott 154-el, anyukájának olyan 120-al kb :lol: nagyon, de nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben van és szépen fejlődik a kis drágánk :wink: apácska is boldog nagyon és sajnálja még mindig, hogy nem tudott ott lenni, hiányolta is a dokim nagyon :wink: mondtam is neki, hogy ez majd sok erőt és sikert hoz neki holnapra, úgy legyen, ÁMEN :!: :wink:
Jövőhéten kell egy cukorterhelést csináltatnom, meg majd 24 hetesen is, mivel volt a családban ill. ha bármi gáz van, akkor időben el kell kezdeni kezelni :!:

A neme is látszódott 90%-os biztonsággal :arrow: apácskának ott a meglepi a kis könyvemben egy zárt borítékban :wink: nagyon fog neki örülni és már nagyon kíváncsi rá :!: :wink:

Puszilok mindenkit és szorítok mindenkiért nagyon :!: :wink:

És a kép Cipikéről...

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Suzy- Nagyon örülök,hogy minden okés Cipikével, mondjuk ebben biztos voltam :D Hát én már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen típusú kiscsöppség lapul a pocakodban...A párod nem tud valahogy titokban írni nekünk,hogy mi lássuk, de te ne???? :D Na jól van, csak viccelek, de már megesz a kiváncsiság :lol:

Képzeljétek jövő hét szerdára kaptam időpontot a nőgyógyásztól egy sima UH-ra, mondtam neki, hogy nem bírom ki július 19-ig, az nagyon messze van :D Úgyhogy jövő héten megkukkolhatom a kis szépségemet, juhéjjjj :D

Na azt hiszem megyek a kertbe , kihúzgálom a gazokat, a sok esőtől burjánzanak :D

Mindenkinek Puszi és Drukk , kinek mi kell+++++ :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Itthon vagyok! :)

Szóval valóban méhen kívül volt a drága, a jobb oldali petevezetőben, amit kis vettek vele együtt.Most még fájnak a sebek, a lelkiek még jobban, de igyekszek felépülni!
Szerdán kell mennem varratszedésre!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és az együttérzéseket, nagyon jól esett! Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,

Zsu kitartást és mielőbbi testi-lelki felépülést kívánok!

Suzy gratulálok Cipikéhez, már jó lenne tudni, hogy milyen nemű, remélem elárulod :wink:

Betty drukkolok neked még mindig :wink:

pancsi neked is drukkolok!

Betty
Vendég

Zsu- Nagyon sokat gondolok rád!!!!Mielőbbi felépülést mind testileg-mind lelkileg neked, veled vagyunk!!!Pihengess amennyit csak tudsz!

LHB- Suzy nem akarja tudni, majd csak a születésnél, hogy mi a babája neme...Viszont a párja tudni fogja, mert egy borítékba el van neki rakva az eredmény, így őt kéne megkörnyékeznünk :D

Eddys- Van már teszted???

Ranita, Betty- Drukkhegység++++++

KépKép
gyancsi

Suzy:
Édes a kis Cipike. Csatlakoznék én is Gyancsihoz, hogy Apácskából kicsikarjuk milyen nemű lesz az a gyerkőc. Nem tudom, hogy bírod ki engem megesz a kiváncsiság!!!!! :lol: :lol:

Zsu:
Örülök., hogy már otthon vagy, pihenjél és épülj fel mielőbb!!!!

A többieknek pusszantás
szrityi

Pancsi- nekem 17.-én volt a beülti és 29.-én megyek vv-re.Ma csináltam én is egy negatív tesztet::((

Hallod gyancsi!!!Engem nehéz vigasztalni most-teljesen kiborultam.Tudom korai volt,de nem hiszek már a csodában:(

Zsunak pedig Minden Jót Kívánok-Erőt-Egészséget!!!
Én is átestem 2 méhenkívülin is!
eddys

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?