Sziasztok!
Dávidnak jobbulást, ez az aphtás szájgyuszi nagyon kemény tud lenni! Ecsetelitek is? Esetleg szirup?
Tündi, az építkezés halad, apum minden hétvégén megy és dolgozik rajta vmit, de jó munkához idő kell, na meg jó idő!
Vizsgaeredmény csak július 30-tól lesz fenn a neten
Ja és senki ne higgyen Tündinek, igenis látszik rajta a változás, sztem az arcán meg a pociján a legjobban, sokat karcsúsodott
Az első munkanapom nagyon hosszúnak tűnt, és a koraszülöttön kezdtem, ami egy külön világ a gyerekgyógyászaton belül... meg is fájdult a fejem a nap végére... Ma már jobban ment minden, még 1-2 napot adok magamnak, és ismét a régi leszek, hehe
Réka közben nagyon jól elvolt itthon a mamájával, és mivel felkelt velünk 7-kor, még a délutáni alvásokkal sem volt gond, kidőlt ebéd után, aminek nagyon örülök, mert ettől féltem a legjobban, ugyanis mi eddig együtt feküdtünk le délutánonként. Reggel sem volt probléma, szépen elköszöntünk egymástól, semmi pityogás vagy hiszti! Délután persze nagyon várt és örült nekem! Igaz, még csak 2 nap telt el, de remélem így marad!!!
A házimunkával vagyok most elúszva nagyon, a vasalnivaló megint halmokban áll
Ja, és a bölcsiből még mindig semmi hír
Móni, ti mikor kaptatok tavaly értesítést?
Erikáék hogy vannak? A blogolvasásra már nincs időm...