Szia Ildi.
Jó lehet, hogy nem szólna úgy a párom, ha aludnék én is egy kicsit amikor a fiuk alszanak, mert mondta, hogy megérti, hogy fáradt vagyok.
Ma mondta a páromnak, hogy átmegyek esti műszakba, nappal aludni fogok így éjjel biztos nem lesz, hogy álmos leszek az miatt, hogy a Joakimhoz fel kell kelnem.
Tegnap pl a Joakim délben megmértem a lázát 38 fok volt adtam neki lázcsillapító szirupot elaludt délután 1 óra felé, a párommal bementünk Egerszegre 3/4 4-kor még aludt (a Gergő fiam vigyázott rájuk), és a Gergő azt mondta amikor hazaértünk, hogy 6-kor kelt föl csak, lehet ez miatt is nem aludt megint éjjel?
Most evett egy 1/2 órája és alszik.
Viszont egy kicsit mintha meg lenne fázva, mert folyik az orra, lehet az is a baja, hogy éjjel nem kap rendesen levegőt az orrán, most akkor elővesszük megint az orrszívó-porszívót estére azt hiszem.
Nem tartom kizártnak, hogy esetleg a foga miatt, de ha nem múlik neki hétfőig akkor elviszem dokihoz.
Ma jön haza a Dávid fiam a táborból, kíváncsi vagyok, hogy milyen élményekkel jön haza.
A barátnőm megy érte és kikíséri őt a buszhoz, sőt szendvicset és inni valót is készít neki, hogy ne keljen neki majd venni.
Nem biztos ám, hogy elszámolta a dokid, hogy mennyi idős babás vagy, az is lehet, hogy ő egy kicsit nagyobb baba lesz és ezért gondolod nem?
Én amikor a Joellel babás voltam és a vége felé voltam, mintha megéreztem volna, hogy ő nagyobb lesz, és így is lett jó nem sokkal de súlyra nagyobb lett mint a 2 nagy fiam volt anno.
A 2 nagy fiam 3150g-al születtek (mind a ketten) és a Joel meg 3320g-al.
Hát majd amikor meg akar születni akkor úgy is jönni fog, ezt nem mi döntjük el, hogy mikor szülessen meg.
Na most befejezem, mert amint látom jó hosszúra sikeredett az irományom.
Áldjon az Úr, vigyázz magadra.
Móni.