Sziasztok!
Barbara:remelem jossz nemsokara!!!
Agi:Kata is szepen cseperedik:)jo kis nyurga csajszi,de a sulya is szuper!!Na mikor ebredt reggel???
Az also ajkanak a megnyalasa elegge nocis
kitol tanulta?
terdcsapkodas,huuuu-zas
kesz vagyok
en a vallrangatast vettem eszre...nem korai ez meg???
A telefonom bekrepalt
eddig csak "kiesett" a kezebol,de vasarnap teljesen szetaztatta a nyalaval..meg sosem ragcsalta...erre jovok a nappaliba,feluno a csend mar vagy 5 perce...hat latom nyalja,ragja atelefonomat
de mar keso volt.....csopogott belole a cucc......azota se billentyuzar,se gomb-funkciok.....most mehetunk masikert
Mi is bringat veszunk neki,erre jutottunk.......mar csak utana kell jarni,milyen is legyen....
Szulinap:hat hirtelen 5 baba biztos hogy hivatalos lesz+szuleik,talan a barataink is el tudnak jonni.....
Es nem artana a gesztenyepuret beszereznem meg idoben,mert azt sem egyszeru itt kapni...mint ahogyan a karalebe is elore 3 hetes hajkuraszast jelent
....ezert kene idoben eszbekapnom a szervezest illetoen....
Borostyanlanc:remelem hamarosan erkezik,mar 2 napja nincsen....latom is a hianyat,persze pont fogzunk is,meg esik is....
Mi pont estere nem hagyjuk rajta,mert amugy sem babameretu.....meg egy csomot is tettem ra,hogy jo legyen....a kis hus tokajabameg igy is beszorul.....
estere ha a helyzet megkivanja,homeos bogyokat kap,nappalra pedig a lancot
Gabber:akkor usgyi,es irj odaatra!!
En is ezt szandekozom tenni nemsokara
ha vegre mar lenne kivel
En mar egy ideje regisztralva vagyok ott,igy ezert is sikerult ott elkezdeni a beszelgetset!Remelhetoleg gyorsan megjavul a rendszeruk....es jonnek a tobbiek is vegre!!!
-10 kilo!!!!!!!!!
Bucus:en sem hittem bolna hogy ennyire bejon majd neki,bar meg nem ult bele,csak kezenfogva gyalogolt bele a hullamokba,mert eleg hideg volt a viz hofoka
es akarhanyszor probaltuk kiterelgetni,o huzott vissza a vizbe
Egyebkent nem ugy tunik hogy bekesen elucsorogne a szelen,erdekes lesz majd ha kimegyunk egesz napra...uszohartya fog ranoni gyerekemre
nemhiba,anyuja is vizileny
A furdokadban nehezen toleralta eddig a hajmosast...meg jo hogy nincsen sok neki
,ezert sem gondoltam hogy ekkora sikere lesz...sot,az uszodaban sem dijjazta,mikor a nagyok lefrocskoltek....es lam,megorult az igazi,termeszetes viznek!
Lehet hogy Lotti is vidaman veszi majd az akadalyt!!!
Altatas:nem semmi hogy ilyen sima ugy ez Nalatok!!!Nagylany mar
Mi sem hagyjuk ejszakra rajta a lancot,mar furdeskor leveszem,mert nem jo neki amugy sem a furdetokkel,vegyszerekkel valo erintkezes.....neha meg kell mosni hideg vizben....vagy holdfenyben feltolteni...de jo neki a friss ho is
Regi rucikhoz gratula,en is nezegettem meg 1,5 honapja...azota nem,legyen meglepetes!
Ezek a kilok mar nehezebben mennek...en sem mericskelek....de mar a 38-as gatyak lecsusznak rolam
tehat kitartast!!!
Evi:aaa tudom am hogy nem lehet oket mar csak ugy lekamerazni....
de akkor baromi ugyes Loci
es jo szinesz o is!Sokszor leszinesznocskezem Hangit is,mert csuda egy modon tudja eloadni a kis elhagyatott,szerencsetlent,aztan a kovetkezo percben mar megint huncutkodik!!
Wc:volt hogy mar egyutt kakiltunk
de nem rendszeres......annyira kicsi a furdonk,sok dolog van amit mar sehova sem tudok elpakolni ott elole.....neha en is beteszem a babystationba,mert a kiosonas az nagyon nem palya mar.....obegat,jatsza a hattyu halalat,ha meg nem teszem be,veri az ajtot!!!Szoval nehez,de valahogy megoldjuk ezeket is
Edes lehet Loci,ahogyan a vizcseppeket kergeti
Uszoda:hmmmm....ertheto hogy apa fel,de igazabol 2 eves kora utan is elkaphat barmit
......ha borbajra gondol,akkor azt barmikor,ha a viz benyelesetol fel......hat sok piszkot esznek meg ebben a korban....szoval azert eleg immunisak mar..plane ha meg nem is volt beteg.....nem akarlak am rabeszelni,de ha ugy adodik,ne keslekedjetek,es probaljatok ki...Tok jo moka az egesz csaladnak!!!Mi imadunk usziba jarni pentekenkent!Es nem is specko babauszasra jarunk am....ne hagyjatok ki ezt az elmenyt,olyan edesek a babok,ahogyan ismerkednek a nagyvizzel
raadasul neki amugy sem okoz gondot a zuhanyzas.....Hangi most kezdi megszokni,mert utana ugye zuhanyozni kell...eddig sikitott,barmennyire is lassan,finoman probalkoztam,de legutoljara mar szorosan kapaszkodva,de eleg jol turte
Allatkak:szoval a kis harapos Locitol kellett felteni a joszagokat
Majd elhagyja azt a szokasat is
addig meg amint lehet,baratkozzatok tovabb!
Kepzeljetek,nalunk most minden allat CICA
elkezdtuk tanulni a kutyat is
de edes bogar.....meg nem erti a kulonbseget
Timea:mikor mentek a balcsira?Hogy vagytok ma??
Orsi:apa tegnap majdnem kiment,hogy lekamerazza neked az oruletet,ami az utcan volt!!!Allt a forgalom,mindenki tancolt,dudalt,kifestve,beoltozve
remelem a brazil meccs utan tudunk neked kedveskedni ilyen felvetelekkel
24.en lesz...ugyemlekszem,azt irtad....
En irtam...vagyis most van keszuloben az iromanyom....
Hangi tegnap kapott csoveskukoricat
imadta,majd hozok foto rola!Edesen kuzdott vele,es majszolta.....
Ja es belekostolt a tokfozelekbe is....bezzeg ez csuszott...kivancsi vagyok,ha ma azt adok neki,akkor mit fog szolni...mert ugye kunyeralva minden menne....
Ma szenhidrat napom van:delben ettem 2 melegszenyat(vettunk vegre olyan osszecsukos szendvics sutot)a folytatas nem tudom mi lesz....be kene fejeznem a szenhidratnapokat
ugy ennek egy kis tokfozleket...arra gondoltam,mi lenne ha 2 kemenyitonapom volna ezutan???Elvegre a kemenyito is szenhidrat....