volt itt a doki egy nappal elnéztük...
semmi gáz nem volt,nem is akarom h. kijöjjön már csak a 6 hós nagy vizitre.
ti viszitek minden hónapban dokihoz a gyerkőcöket?én csak a védőnőhőő akarom, főleg, hogy elmegy az aranyos Bori nénink, és jön helyette valami nyanya.
ja és azt mondta a doki, amikor megkérdeztem h. akkor meddíg adjam a tápot, h. egy éves koráíg(ez az az öreg doki, aki elavult nézeteket vall, szerintem és tök azt vártam, h. azt mondja h. akkor nyomassuk a kajálást)csak váltsunk beba 1 ről beba 2 re
ugyhogy teljesen meg vagyok elégedve
csak azt b*sztam el, h. én már délelőtt is és délután is(10 órai+uzsi
)gyümölcsöt répát v. üvegest adok, és ha uilyen léptekkel haladnék akkor hamarabb "szokna le" a tápról, de akkor visszveszek a tempóból
gondoltam hogy előbb utóbb kirobban itt a hozáetetésen a vita...
ööö sokat gondolkodtam, hogy na most fogjam be,vagy írjak valamit, de inkább végíg se olvastam, nehogy beszóljak v. mi okosat.szal igazából konkrétan nem tudom h. mi történt
de én megfogadtam h. az a fajta leszek akinek van véleménye de inkább befogja, inkább elökörködök itt a szar poénjaimmal meg a bénázásommal.meg a bosszantó ráérősségemmel.
más
utálom magam, h. üveges kaját
IS adok a Mircinek, mert tudhatnék neki főzni, de nem adom fel, megígérem nektek
mert lelki füleimmel hallom h. a *aszért nem főzök neki, és 1000x meggyőztetek h. az jobb(
meg az időmből is telne)
na befogom
kicsit le vagyok eresztve, mert feltűnt a Mircink féltesója a porondon
de nem akarok erről össze-visszaságokat írni kavarog a fejem