Rágást, házikosztot tízóraira adtam, mert ebédre úgy voltam vele, hogy csússzon a pépes kaja, minél több, főleg Kisnorbiba. Pl. sajtot cikkekre vágva, kenyérhéjat, sonkát, téliszalámit, almát. Ha nem ettek eleget, jött a joghurt. Kirus megette a Zott darabosat is, Norbika kiköpte mindig a darabokat, ő natúrjoghurtos. Egy hete azt is megisszák úgy, ahogy van, két kezükkel elveszik tőlem.
(újabb napi 2 body-mosás)
Ebédre hétvégén mindig húsleves van, abból ment nekik a pépesített, de inkább villával összetört leves+zöldség. Napközben kóstoltatni vele a házikosztot, aztán ha megeszik annyit belőle, mint a bébiételből, jöhet a rendes otthoni evés.
Fulladást nem ismerem, enyimek kiflivéget és babapiskótát szopogattak a babakocsiban talán 8 hótól. Apósomnál és keresztéknél ment a kínálgatás, mondván, hadd egyen a gyerek krumplipürét, palacsintát, rántott húst, mutyiban Túrórudit, savanyú uborkát.
Hunci, olvaslak minden nap, sokat gondolok rátok.
Krisz, én még mindig felkelek éjszaka 1X, hiába alszanak reggel 7-ig. Agyam már így marad beprogramozva.
1 hét múlva nyaralunk, úgy izgulok. 3 éve nem láttam a Balatont, na meg az a rengeteg cucc, amit vinni akarok! Magunknak terveztem 1 farit, 7 pár zoknit, alsóneműt, 2 pólót, gyerekeknek pedig utánfutót.