Sziasztok!
Mi hazaértünk a röpke pihenésünkről, jó volt egynek, majd a végén elmesélem...
Kriszti!
Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!
Nagyon helyes menyasszony voltál, és a kék szalag nekem is nagyon tetszett!
Dorka!
További jobbulást Szabinak! Nálunk Leti járt így az ősszel, a felírta mellett én hideg törlőruhákat tettem a csuklójára, homlokára, miközben aludt a karomban. És ahogy hallottam általában ezt nem kapják el a tesók, remélhetőleg Bálint sem!
Olga!
Nagyon jók a zsákok, de nálunk minden ilyet is adnak. Egyen szerkó van, egyrészt nem bánom, viszont Letinek nem mutatom meg a Hello kittyset, mert rögtön kellene szaladnom érte a boltba...
A rávarrósban én si gondolkodtam anno, aztán maradt az alkoholos filc...
csak egy tipp, sok varrónő helyben si elkészíti, nálunk kettő is.
Judit!
Hát ez valami meseszép torta! Nagyon ügyes vagy! majd ha nagyon sok időd lesz, tanítónénisen leírod Nekem?
Rita!
ezt Te érzed, neked hogy a jobb! Nem gyerek függő, hiszen honnan tudja a gyerek mi a jó neki, ha nem is ismeri az alternatívákat. Én nem tudtam volna elképzelni hogy ne mellettünk legyen, más meg azt, hogy ne külön.
A lényeg ebben is, mint a gyereknevelés egészében a következetesség, ha eldöntöd, legyen úgy, nem egyszer köztünk, egyszer másik szoba. Mert azzal neked lesz bajod, tuti.
A tetóválóknak izenem, hogy anyának is van évek óta, nagyon szép, vöröses barna, úgy tűnik, mintha mindig szépen ki lenne festve. Sztem hajrá!
A sinuprethez: nálunk csak az elején használ, vagy banális fertőzéseken, és mivel van köptető hatása, így csak reggel, délben.
torokfertőtlenítőnek, és fájdalomcsillapítónak nagyon jó a strepsils epres cukorka, amennyit szopogat belőle elég, mivel 3 éves kortól adható van ráírva, Leti, de még Gréti is többször szopogatja el az egyet, és használ!
A nyaralóknak nagyon jó pihenést!