Letti
Ez egy vicc! És a vizsgálatokig várakozni is kell,fingjuk sincs, hogy mi a baja, mire kezeljék?Szegény!
Baba
Én biztos császárt választanék, az a babának is könnyebb és neked is! Utána a felépülés nem jó, de az egészség mindennél fontosabb! És ahogy Maccs is mondta,nehogy baj legyen...
Ami azt illeti, nekem van a hasamon egy éranyajegy, ami születésemkor hatalmas vérrel teli gömb volt. Anyunak meg se mondták,itthon vette észre! Irány a Heim Pál, ahol 1 évig méregették,jegelni kellett, de nem múlt el,csak visszahúzódott. Nem merték megműteni,mert féltek, hogy elvérzek.
Azóta persze rutin műtét lenne,de nem szántam rá magam,mert soha nem okozott panaszt. Meg kell kérdeznem a dokimat, hogy szülhetek-e normálisan,vagy császár,nehogy elpattajanak az erek erőlködés közben,mert ennek a vacaknak a gyökere egészen lent van az idegek közt. Úgy néz ki, mintha kiszívták volna a hasamat.
Tavaly a strandon meg is jegyezte egy IQ harcos szőke csaja fickójának mikor elmentem mellettük,hogy : Láttad a csajt, a hülyének a hasa van kiszívva, nekem meg mindig a nyakam!
Tök érdekes, úgy 10 éve vették észre, hogy anyunak a máján van ugyanilyen folt, évente nézik neki. Lehet tesómnak is van,csak nem kereste senki,mert nem látszik...