Hali!
Niki, hát én is sajnálom, az tuti, hogy próbálkozott a szervezeted a hődből ítélve, de tényleg az a t.repedés nem sikerült neki, valszeg ezért húzódik el a ciklusod. Szerintem ezt orvosolni kellene, biztosan lehet vhogyan.
Amúgy meg hosszú ciklussal is lehetsz babás
Baba, igen, ilyenkor már előfordulnak görcsök, keményedések, sőt... már elég sokszor, de ezt teljesen normális, pláne ilyen időben, nekem is gyakran volt. Volt, hogy én is azt hittem, csak nem szülök már? De nem, kivárta a drágám a 40. hetet. Kitartás
Ana, nagy-nagy szurkoshegy
, csak aztán bírd tartani
Leti, hát sajna táborra nem telik, pedig úszótáborba szívesen beadtam volna a nagyobbik lurkót, persze nem olyan ottalvós, de tök jó lett volna, ha rendesen megtanul úszni, meg szeret pancsizni. Hátul a kertben van egy medencénk, nem óriási, de pancsolni remek, de ilyen időben?! Pöcs kivan az esőzéssel. Kaptunk 1 hét kánikulát, és osszuk be a nyárra, mi?
Amúgy táborozni én és a 2 lurkó megyünk 1 hétre anyumékhoz
Anyukám már alig várja, imádja a szaros unokáit
Remélem, ott majd picit lenyugszom idegileg, bár kevés esély van rá, anyu mellett...
Én is hiányolom az eltűnteket, vajon miért tűntek el? Megbántottuk őket? Hát remélem, előkerülnek, és nincs baj!
Pusza mkinek