Sziasztok!
Hát túléltem a mai tréninget, sőt, már szundiztam is egyet a szállásomon
(még szerencse, hogy a ffi kollégák miatt 8-kor kezdünk, mert ők ¾ 4 –kor rohannak haza meccset nézni…én meg szunyókálni…kinek mi
)
Egyébként tök érdekes a téma: Újradefiniált kommunikáció
Csupa olyan dolog, amit színi tanodába képzelne az ember (pedig mi termelést vezetgetünk): levegővétel, hangszín, dallam, hosszú-rövid hangzók, stb…de persze mellette egy kis tartalom is: hogy építsd fel a beszédedet, legyen üzenete, stb.
Szóval tetszett, és jókat röhögtünk is magunkon/egymáson a kollégákkal.
Brumi,
hajrá tüszikék!
Tüszirepesztő: ha Pregnyl, azt jobb izomba adatni, Ovitrelle meg bőr alá megy
(bár nekem a Pregnylt is először bőr alá szúrták, de másodszorra mondta S, hogy izomba hatásosabb)
Kpn,
lombik előtt, ha előtte már megvolt az összes vizsgálat, nem kell újra HIV, stb.
Kubu,
állítólag ügyes volt a fodrász…a fejem a helyén maradt, sőt, apának és a gyerkőceimnek még teccik is
Remélem sikerült tanulnod Marcus mellett ma. Tényleg nem túl kellemes 5-kor kelni, nekem is akkor kellett az utazás miatt…
Lengyelországi sztorin jót mosolyogtam…szerintem megérte lemondani
Macsi,
nagyon szorítok holnap az amnio-hoz, de hát persze hogy jónak kell lennie
Pihizz sokat, aztán majd gyere, mesélj!
Andi,
jóóóóóóóóóóó hírek
Ezek az értékek péntekig még szépen növekednek is majd!
Angyal,
gratula husihoz, talán pont ő lesz a (egyik) befutó
Véreztél??? Én alig éreztem valamit a beültinél
Verka,
szerintem se kell novemberig várni! És amint látod, nem mindenkinek fáj a beülti. Talán attól függ, mennyire könnyen lehet felvezetni a katétert a méhbe
Mieza,
nincs jobb dolgod mint S-sel álmodni???
Pedig neked épp nem kedvenced…bár mondják, hogy terhesség alatt furákat álmodik az ember