Sziasztok!
Jól eltűntetek, ezért én se "válaszoltam magamnak". Nálunk csak "Nórában zajlik az élet", kicsit össze vissza van néha...sok minden történik benne, gondolom azért.
Már van 2 fogacskája!
az első fogacska
Változott az almától függetlenül is az emésztése, vagy legalábbis máshogy van az output
aztán még jött az alma, s pláne.
Szopival is vannak gondok, így alvás is össze-vissza. Meg ébren is sokszor nem lehetett letenni.
Viszont ha le lehetett tenni, akkor gyakorolt, s úgy tűnik, mégiscsak megtanul(t) átfordulni a kis hölgy!
Kábé ilyenek...
dharma, jó lehet a medencében!
S Maja szól, ha pisilni kell, vagy néha pisilteted, ilyesmi?
A nagy melegre való tekintettel megjött a kedvem a babaúszáshoz!
Kár, h lehet, h már "kinőtte" N a kezdést. Dharma, emlékszem, h te említetted - mikor hová, mennyit jártatok, h tetszett neki?
Én kaptam egy R.szentmihályi tippet, áll. jó de drága (egy családi házban). Még nem tudom...nagy kádban is csak most fürcsizett először, nem volt egyértelműen pozitív, s inkább nyelni akarta a vizet, lehet, h már nincs meg neki a búvárreflexe.
Na mind1, jövő héten úgyis sok dolgunk van, hétvégén meg megyünk a Blcsira, így úgyis csak 6 hós "szülinapja" után tudnánk kezdeni, majd még felhívom a helyet, h szerintük..
Szval menjünk, menjünk kirándulni, de nekem a jövő hetem már tele van, viszont ha 20-a után lefixálunk valamit, akkor az jó lenne!
Aztán majd kitaláljuk, h ha ilyen dög meleg lesz, akkor hogy legyen. Gondolom ilyenkor nem olyan vicces magunkra kötni, de ezt Dharma jobban tudja.
Én konkrétan nem is mentem ki vele nagyon a héten, csak du 5 után...
Orsi kitartást! Jobb, ha most megcsinálsz mindent hirtelen!
Nálunk is van még sok doboz, még január környékén voltak olyan terveim, h rakom el, mikor éppen alszik...most már nem is tervezek ilyesmit.
Azért néha lekerül ez+az. Meg most kicsit lelkes vagyok, h lefestem a fönti ajtókat,de persze nem tudom mikor, hogyan?!
Dharma, Kitartást a tanuláshoz, kalappal a vizsgához!