Jó reggelt Mindenkinek!
Sophie- Hogy telt az éjszakátok??Használt az antibiotikum Beninek??Remélem jobban van már a kiscsibész
Ebba- Ezt a tankinit vettem meg a CundA-ban:
Nagyon szeretem , amióta meg van minden héten megyünk Apjukkal úszni és én ebben villogok
Dorka- Sajnálom a melót, de már nem kell sokáig kihúznod neked sem
Tudom, hogy baromira szerencsés vagyok, hogy itthon lehetek , ráadásul ugyanazt a pénzt kapom, mintha dolgoznék, szóval mindenképpen szuperül jártam
...Én is akartam Balatonfüredre menni július végén ( Anyu kapott üdülési csekkeket), de tényleg nagyon horror áron vannak a szállások
Úgyhogy marad a déli part, Balatonboglárra megyünk úgy néz ki, ott van a barátnőm mostohaapjának valami pici háza, nem egy luxus, de semmit sem kell fizetnünk, az üdülési csekket meg elesszük az étteremben
Vörösmaccs- Nagyon soat gondolok rátok!!!!!!++++++
Szisssz- Nagyon várom a recepteket, fényképeket, mindent
Imádok ilyeneket nézegetni, gyűjtögetni....Szerintem a karácsony most újabb értelmet fog nyerni, hogy ott lesz a kisbabánk is a fa alatt
Ő lesz a legszebb ajándék
Ritya- Babakocsi nagyon szuper, én is nézegettem Espiro kocsikat, nekem a Vector 4 az egyik kedvencem:D Örülök, hogy minden okés babókával!
Angie-Én is nagyon örülök, hogy jöttél és jelentkeztél
Egyre jobban tetszik nekem ez a pólya....Lehet rákeresek a Vaterán
Nem , nem hallottam erről a babakelengye 30%-a legyen használt dologról, de nálam ez simán meg lesz, minden ruha szinte használt lesz
Henne- Gratula a viszgákhoz!Az Afp-t, pedig ahogy a lányok is mondták, le kell tojni...Nálunk itt kint egyáltalán nincs is ez a vizsgálat ( hála az istennek
)
Freestyler- Mostható pelussal nekem is az a bajom, mint Szisszkának, hogy mosni kell
...Nagyon sok mindenre hajlandó vagyok, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, nem szemetelek, nem pazarolom a vizet, de szerintem maradok az eldobahtó pelenkánál
Viszont minden tiszteletem azoké akik bevállalják, le a kalappal!
Aranyoska-Milyen fertőzésed van??Én lemaradtam erről
A taliban én benne vagyok, csak az a gond, hogy amikor mi jövünk át a határon ( július 24-én) az már éjszaka van, vissza meg még nem tudom mikor jövünk ( vagy aug.8 vagy 9.), lehet még akkor be lehetne iktatni
Pedig nagyon jóóóóó lenne
Akaroooom
Vaya- Alakul a pocakod neked is rendesen, az enyém iszonyúan nő mostanában
Irigykedem a 4D miatt, velem most közölte a párom, hogy nem megyünk 4D-re ha hazamegyünk, mert minek, Uh-zák szegényt előtte egy jó párszor, ne piszkáljuk még mi is feleslegesen
Mondjuk abban igaza van, hogy júliusban megyünk a genetikai Uh-ra, lehet tényleg csak felesleges pénz kidobás lenne
De már úgy beleéltem magamat
Ági-Szép a babaszoba bútor
Csillag- Nagyon szépséges pocak tulajdonosa vagy, gratula
Örülök, hogy minden okés odabent!
Te egy hős vagy, mert én is tartottam a kezemben egy polár plédet tegnap előtt a Mömax-ban, de én meg is vettem
Ágica- Párodnak nagy élmény lesz látni a babót az tuti
Szép neveket választottatok
Eclipse- Nekem is nagyon szimpik ezek a homeos bogyók, csupa jókat hallottam róluk, állítólag tényleg nagyon sokat segítenek a vajúdásban, tágulásban.....Ha nem nagy kérés leírnád, hogy miket és mennyit kell szedned???Nagyon érdekelne és akkor lehet ha otthon leszek be is szerezném őket
Lányok én csak kapkodom a fejemet ezeken a szülési összegeken, nem semmi
Szerencsére itt nem kell adni, bár fogadott dokim sem lesz, de hát valahogy akkor is kijön az a gyerek
Na azt hiszem megyek napozni, aztán boltba, meg az egészségbiztosítóba leadni a papírjaimat
Mindenkinek szép napot!
Puszi
Ancsa