Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)
Megvagyok. Most csak gyorsan.
Nekem jó a 29. Mennék, nekem mindegy hol, úgysem ismerek semmit. :)

Gyöngyi :)
Utólag is Isten éltesse sokáig Rékát és Emét. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Detti!
Én is csak egy mondatot..., nekem két esélyes, ha nem utazunk megyek. Egyenlőre ez a valószínű.
Mindenesetre foglalj nekem is légyszí helyet.

Köszi

Kata

Kép
kateduo

[quote]C írta:at,
Ma indul a nagy Rebecca-maraton? :lol: 8)

Nettke :)
Ja, ja. Jajj de jó is volt - úgy Menyasszonytáncosan. 8)

29-ét akartam írni a talira. Még én sem mondtam Zolinak, lehet, hogy az e heti 3 színházam után kivág. :wink: Na de majd kárpótolom.

Kata :)
Időjárás függő, hogy utaztok-e?

Vikó :)
Ma Rebeccázol?

Cat
Kép
cateye

Cat,
képzeld a barátnőm kész helyzet elé állított, vett mára Rebecca jegyet. Múlt héten közölte, hogy mivel a férjét kirakta, nincs kivel menjen. Szóval ma is megyek... bár a szerepo miatt kivagyok, na de majd a holnap kárpótol!!! vagy még imádkozhatok, hogy Bezo megfázzon :twisted: ha Vikó ma jön, akkor találkozunk :lol:

Jelentem T rábólintott a csajos vacsira, szóval tudok menni!!! Csak lehet, hogy később picit, mert pont kedden viszem Sárit fejlesztésre Pestre, még haza kell vinnem, aztán újra vissza Pestre.. ez ám a gazdaságos közlekedés :roll:

Kép
nettke

Sziasztok!

Gyöngyi!

Utólag is boldog szülinapot kívánok a csajoknak!!! Mint mindig most is gyönyörűek!

Cat!

Nem időjárás függő, hanem hely/ár függő. Igazándiból ez a hét lenne megfelelő hogy menjünk valahova, de nem tudjuk hova, Attila Bol-ba akar menni, én máshova. Sátras út lenne talán... Esetleg nem tud valaki egy olyan campinget, ahol jó a part is?
Ti merre voltatok és az milyen camping volt, kulturált?

És Detti! Ti merre voltatok tavaly? mennyire volt a parttól?

Nettke!

Ugye ti is Horvátországba mentek? Hova?
Jó sűrű programod van...

Köszönöm az infókat előre is.

Úszásunk tök jó lett, szerdán még sírt Vendel az elváláskor, de az oktató vitte magával, úgy hogy hamar abbahagyta. Csütörtök óta minden oké. Imádják és már nagyon nagyon sokat fejlődtek. Szerintem számít, hogy minden nap megyünk. Jövő hetet kihagyjuk, mert nekem ez elég fárasztó, hogy semmilyen délelőtti programot nem tudunk csinálni, mert 1-kor bedugom őket az ágyba, hogy 2-re elaludjanak és 4-re felkeljenek. Szóval így nyomasztó. Gergő mondjuk időben ébred, ő 1 óránál szinte sosem alszik többet, de Vendelt keltem minden nap 4- 1/4 5-kor.

Na megyek, mert ma + 2 gyerekre vigyázok....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

KAta,

tök jó, hogy a Vendelnél megoldódott az úszás körüli nehézség. Hány hetet terveztek még?
Plussz 2 gyerkőc??? Bátor vagy!

Nettke,

a tegnap este egy szóval röviden: fenomenális. Kész, lenyűgözött bennünket, nincs mese, fogva ejtett Manderley. Már meg is vettük a szeptemberi Rebecca jegyeinket. Én speciel még a mai szereposztás miatt is irigyellek, mert a darab tuti.... :lol:

Gyöngyi,

sok boldogságot , és minden jót a csajoknak így utólag is. A képek alapján nekem nem volt egyszerű a megkülönböztetés. :oops:
Saci hason alvós képe a favorit.
A foci láz érdekes, nem gondoltam volna. , hogy ennyire " fűtik" őket már az oviban is.

Lilla,

nagyon szép név a Zoé. :)
Idén teljesen felborult körülöttünk minden, így a nyaralást sem terveztük. Sajnos 1 hétnél max. 2 hétnél nem tudjuk előre mi elsz, így nehéz.
Azt beszélgettük, hogy lehet augusztus végén, szept. elején egy last minute útra benevezünk.
Majd alakul.

Brigi,

mi újság nálatok? NAgyon szűk szavú voltál.

Vikó,

jó szorakozást Nektek estére, készülj, lenyűgöző!!!!!

Nálunk semmi extra, folynak a napok. Sajnos, mióta nincs teljes létszámú ovi, Zsombi nagyon nehezen megy, sőt nem akar ott maradni. Gondoltam, kiveszem őket. De, Zsófi meg olyan szívesen megy, így nem tudom mi legyen. Pedig csak ebéd utánig vannak.... :roll:

Meme
szinta

Mi Porecben voltunk campingben. nem ajánlom, szörfözésre alkalmatlan, mert a Lanterna egy zárt csatorna, nincs hullámverés.

Mi is nézegetjük a horvát szállásokat, de még nem döntöttünk. Valami last minute lesz nálunk is, csak az időpontja kérdéses, Zoli munkája miatt. Nettkéék ide mennek: www.zaton.hr - én ezt túl drágának találtam, de klassz hely. Árban Olaszországot is veri.

Örülök, hogy jól megy az úszás!

Meme :)
Nekem is kell holnap Rebecca jegyet vennem szeptemberre ajándékba, most szólt Zoli, hogy egy barátjáék azt kértek szülinapra. :lol:

Mikortól áll le teljesen nektek az ovi? Meddig? Próbáld Zsombinak azt megmagyarázni, hogy addig kell még járni, csak délig, és utána már nincs ovi. Akármilyen minta gyerekek, ennyi nyugi kell neked is, főleg, hogy Anyukád is otthon lesz, kell a segítség.

Vikó, Nettke :)
Várjuk holnap a beszámolót! Jó szórakozást!

Én is lezsíroztam a keddet Zolival, nagyon rendes volt, rögtön belement. :D Már csak az időjárás miatt imádkozzunk, hogy ne essen.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!

Porecben voltunk még nagyon nagyon rég, amikor vége lett a háborúnak. A partszakasz gyerekeknek sem túl jó, legalábbis ahol mi voltunk, a többi strandját nem ismerem. Azt tudjuk, h szörfözni nem alkalmas, megvannak a tuti szörfös helyek. Én a szörf nélküli utat támogatnám, de tuti visszük magunkkal, mert ugye sosem lehet tudni ... :roll:
Úszás után megnézem a linket is, de igazándiból valami olcsó lenne jó, tavaly 37 e , volt egy hétre a szállásunk augusztusban egy kempingben. Valami ilyesmit szeretnénk most is, csak fontos hogy kulturált wc, mosdó legyen.

Meme!

Tényleg ki kéne még húzni azt a rövid időt Zsombinak, na meg csak ebéd utánig, az azért nagyon jó. Nekem ezt fogadják el a legjobban, ott aludni nem szeretnek.

Na megyek, mert indulunk úszni.
Ja, még ezen a héten megyünk, aztán 1 hét kimarad és újra egy hetet, a többit meglátjuk, nem tudok annyira előre tervezni.

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Mi kempingezni Krk szigetén voltunk, Krk városában. A kempinget nagyon tudom ajánlani, már több ismerősünket elküldtük oda, és nem bánták meg ők sem. Tiszta, közel van, nem drága.
A kemping kb. 200 m-re van a belvárostól, és kb. 50 m-re a parttól. Aprókavicsos, gyerekeknek ideális.
Mondjuk nem tudom, hogy ott most milyen az idő, de eléggé kockázatos bevállalni ebben a "remek" időben a sátrazást, nem? Ha mi megyünk most augusztusban kempingezni, tuti, hogy ugyanide megyünk.

http://www.camping-adriatic.com/jezevac-camp-krk/

Akkor összesen hatan megyünk jövő kedden vacsizni? Cat, NEttke, Brigi, Kata, Vikó. Hányra és főleg, hova foglaljak asztalt. Kipróbálunk másik helyet a Liszt Ferenc téren vagy maradjunk a Menzánál?

Most csak ennyi, mert megyek pakolni. Még mindig nem végeztünk a felújítás után :roll:

Detti
Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Köszi a linkeket, mindkettő nagyon szuper!!!!!

Krk sziget mellett döntöttünk, mert oda már régóta szerettünk volna menni, és közelebb van, messzi út még lesz idén és így most egy közelit szerettünk volna.

Detti!

Néztem a képeket, a mosdó nagyon kulturált, szó szerint jól néz ki. Legalábbis képen.
Az árak nem világosak , kell egy személyt fizetni + 1 helyt is? ha csak a személy, akkor 23 eur/ nap négyünknek. Azért ez nagyon nagyon jó ár!!!
majd felhívlak....

Kicsit kapkodós lesz a hetünk, Attilának nagyon sok munkája van + szombaton is dolgozik, és ráadásul kuplungot kell cserélni az út előtt a kocsinkon, ami elég macerás munka.

Be vagyok sózva!!!!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

ja ,4 éves korig ingyenes, így nem tudom kell e fizetni a fiúknak..

Kata

Kép
kateduo

Detti,
szerintem legyen a Menza, az nagyon bejött!!!!! :lol:

Csajok, nem fogjátok elhinni, de tegnap egy teljes nagy színházban pont egymás mellé szólt a jegyünk Vikóval :lol: :lol: !!!
Jó volt a tegnapi darab egyébként, SzD alulmúlta önmagát, de BeZo brillírozott és Lilla is csodás volt. Ugye, Vikó? :wink:

Kép
nettke

Nettke, Vikó

:lol: :lol: :lol: .
Nettke, mesélte Cat, hogy fájt SzPsZ bokája???

Cat,

nekünk is egymás mellé szólt.... :lol: , nem is mondtam, Lacikám megjegyezte, hogy sokat duruzsoltunk az előadás alatt. Érdekes, nekem nem tűnt fel.
Visszajelőltelek skype-on. Csak az a baj, hogy ennél a gépnél a kamera game over, a hangszóró meg elég sz@r....

Na, ma sikerült helyre raknom Zsombit. Olyan lelkiismeret furdalásom van, mert ez valahol az én gyengeségem. Sajnos, elszakadt a cérna, így kapott a fenekére. Valahol már nagyon ért a dolog, mert nem bírtam vele sehogy sem, de elég pocsék napom lett így. Próbáltam suzép szóval, érvekkel, zsarolással, nem odafigyeléssel, semmi nem jött be....
Sőt, még ma ott is alszanak ez is a része a dolognak. Csak, Zsófit sajnálom mert ő tényleg annyira jó mostanában, bár őt meg imádja az ovit, így talán nem leszneki gond a délutáni ott lét sem.
Hozzá tartozik a dologhoz, hogy Kristóf éjjel hányt, így nem aludtam valami jól, a türelmem nullán volt..... Na, mindegy kiváncsi elszek mi lesz délután, hogy viselkedik a fiatalúr.

Meme
szinta

[quote]C írta:sajok, nem fogjátok elhinni, de tegnap egy teljes nagy színházban pont egymás mellé szólt a jegyünk Vikóval :lol: :lol: !!!

Hát ez vicces. :lol: És képzeld ma is egy ismerős fog melletted ülni. :wink:

Meme :)
Az anyagot csak holnap küldöm skypon, mert ma igazoltan távol leszek. :lol:

Azért duruzsoltunk sokat a színházban, mert muszáj volt felhívni egymás figyelmét egy két kulisszatitokra, mint Ázsia Centeres mintás gumicsizma V.Szuzsin, vödör bekészítése drámai jelenetnél a telefonasztal mellé, ikeás cetli a vödör alján, késlekedve emelt díszletek stb. :D Laci nem figyel a részletekre. :wink:

Ne bántson a dolog, hogy Zsombit kicsit leteremtetted. Néha kell egy kis fejmosás a fiatalúrnak, különben rátok telepszik. Mivel indokolja az oviundorát?

Jobbulást Kristófnak, remélem semmi komoly.

Detti :)
Szerintem is legyen a Menza! Van még kipróbálatlan kaja ott. És hátha lesz néhány szülinap is. :lol:

Cat
Kép
cateye

Na, itt vagyok én is.
Szóval mókás volt épp Nettke mellé lehuppani a színházban. Lehet, hogy vegyek egy lottószelvényt is?

Ami a Rebeccát illeti: nagyon bejött. Jó, nem fogom Xszer megnézni, de egy másik szereposztásra azért gyúrni fogok őszre. Nekem Polyák Lilla hangja jön be nagyon. A többiekről annyira nincsn markáns véleményem, de kíváncsi vagyok SZPSZ mit hoz ki ebből a szerepből.

Várom a keddi talit! Akkor Menza? Hány óra?

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok,

Akkor 6 főre foglaltatok asztalt. 7 óra? vagy fél 8? Annál később ne legyen már, mert 6 hónapja kb. 2x ettem 5 óra után, és nehogy megártson :)

Kata,

Az a kemping, amit én ajánlottam nagyon jó, tényleg tiszta, tök jó helyen van, és szerintem nem drága. Asszem, hogy úgy kell fizetni, hogy sátrohely, plusz erre jön rá a gyerekár meg a felnőttár.

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
én legkorábban fél 8 -ra érek, de mehettek korábban ha mindenkinek jó, és akkor csatlakozom majd. És akkor tudtok kaját is rendelni hamarabb, nekem nem baj ha Ti már desszerteztek mikor érkezem :wink: :lol:

Meme,
háát, tegnap sem volt rossz éppen :lol: :lol: csak mint megállapítottuk, Max néha Oberon a tündérkirály osonó lépteivel vonult, plusz púpos is volt a nagy györtelemtől. 8)
Sose legyen lelkiismeretfurdalásod egy popsira ütés miatt!!! van, mikor már nincs más eszköze az embernek...
Anyud hogy van?

Kép
nettke

Nettke,

igen, nekem is ez volt a bajom, a mozgása, de a végén ráfogtam a bokájára. Rossz volt kritikát mondani rá. A tartása sem volt éppen minta... Bár, szerintem fáradt is, és ilyenkor a mozgás sem az igazi... Na, de jó magyarázatot találtam. :lol: :lol: :lol:
De, az öltönyök határozottan jól álltak neki, ugye?
Anyu: képzeld még ott van, s ha minden igaz holnap jön végleg haza. ( vasárnap járna le , de most megyek a főorvossal egyeztetni, hogy engedje haza holnap d.u-án, mert semmi nem fog történni szombat, vasárnap, így inkább azokat már itthon töltené el.)
Szóval, kibírta/bírtuk a 3 hónapot, amire nagyon büszkék vagyunk. Már egyedül is megy a 3 lábú bottal, segédeszközökkel. De, ami szerintem nagyon fontos, kiegyensúlyozott, érzi, hogy milyen jól halad a gyógyulással, és még koránt sincs vége, sőt!
4 hétvégét itthon töltött, így arra is fel tudtunk készülni, ha végleg jön.
Július 6-án megyünk a yamamoto intézetbe fonal beültetéses akupunktúrára. Ettől is sokat remélünk.
Aztán ősszel megy majd vissza Kulcsra 2-3 hétre ismét, szóval, alakulunk.

Zsombi, azóta rendben van, ma reggel is " bal " lábbal kelt, és elég volt figyelmeztetni a tegnap reggelre, máris észhez tért.

Cat,

Zsombinak " uncsi " az ovi, ennyi a magyarázata.Szerintem a baj forrása, hogy a barátai már nem járnak, ez lehet benne. De, jún. 28-tól aug. 9-ig szünet lesz nekik, így remélem rendbe jön a lelki világa. Közben itthon lesznek az unokatesói, meg ők is mennek Gyulára Lacival vagy velem, így lesz ideje helyre jönni. :wink:

Meme
szinta

Sziasztok,

Foglaltam asztalt 29-re, 7 órára.

Mindenkinek szép hétvégét!

Detti

KépKép
kiliman

[quote="kiliman"]S írta:kilimanziasztok,

Foglaltam asztalt 29-re, 7 órára.

Mindenkinek szép hétvégét!

Detti

Jó 7végét! Köszi a foglalást! Remélem nem ez a fos idő lesz a 7végén. :( :evil:

Cat
Kép
cateye

sziasztok..
látom nem mostanában voltatok itt gondolom megjött a nyári szabadságolás ideje és kevesebb időtök van netezni.
nekem 1évesek múltak a 3as ikreim májusban. jelenleg a tesómék vigyáznak rájuk igy van időm gép elé kerülni gondoltam hátha tudtok segiteni az alvással kapcsolatban kérnék segitséget még mindig altatni kell őket nem tudom ez mennyire normális még?
köszi a tanácsokat
mindenkinek szép napot és kellemes nyarat....

Kép
paradizs

Paradizs :)

Hello. Mi azért elég sűrűn fórumozunk, ha a dátumokat nézed. :lol:

Én nem altattam sosem őket, egy évesen sem. Vezessetek be egy állandó rituálét, és ehhez ragaszkodva szoktassátok le őket az altatásról. Ne legyen már fürdés után hancúrozás, hanem levezető, lenyugtató rituálék. Pl. fürdés, evés, besötétítés, kis mese esetleg, és elköszönés mindig ugyanazzal a szöveggel. Ha sírás van, akkor utána menjetek be 3-5 percenként, megnyugtató szöveggel, hogy alvás van, anya és apa is alszik stb.

Az is bejöhet, hogy nem te mész be, mert neked jobban cirkuszolnak, hanem apa. Hamarabb ráunnak a cirkuszra a férfiakkal, hatásosabb. :D

Csajok :)
Holnap vacsi. Már nagyon várom. Az idő is velünk van. Szerintem 19 órára ott vagyok simán.

Ma itthon ragadtam, mert Samunak tegnap és ma reggel is 37,5-37,8 volt a láza. Viszem a dokihoz, de közben semmi baja, már szétszedték a lakást.

Ugye nem utaztatok? :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat,

Valami nyavaja lehet a levegően, mert Ambrusnak a múlt héten egy napig volt hasonló "láza", Bernátnak meg másfél napig, aztán nagyon gyorsan elmúlt.
De a hangulatukon és az étvágyukon állítólag nem látszott (a Balatonnál voltak nagyszülőkkel) :lol:

Úgyhogy szerintem Samun is hamar átmegy. Legalábbis reméljük...

Viszont tegnap reggelre Bernátnak nagyon durván begyulladt a fütyije :( Szegény tegnap egész nap félmeztelenül volt, egy törölköző volt köré tekerve, mert nem bírt elviselni magán semmi ruhát. De mára szerencsére már jobban van, tegnap egész nap kezeltük.

Kata szerintem nem jön holnap, mert ma vagy tegnap elutaztak.

Detti

KépKép
kiliman

Paradizs,
Cat a számól vette ki a szót! Mi sosem altattunk, szóval hogy még mindig altattok, az csakis a szoktatás eredménye. Teljesen normális, de ha már belefáradtatok, le kell őket szoktatni róla. Mese. puszi, villanyoltás. Utána már csak ha nagyon ordítanak, akkor mennék be. Szerintem pár nap alatt megemésztik, ha kitartotok!

Cat,
no, milyen volt a 3.???
Mi is lenyomtunk egy gyors betegséget Benivel közben. Szerda éjjel pokoli magas lázzal ébredt (39.3), és reggel vittük dokihoz: fertőző fekélyes szájüreg gyulladás - most ez a trend a betegségben. Azt mondta, magas láz, és legalább 5-6 nap. Ehhez képest 2 napig volt még láza, a sebek 2 nap alatt el is múltak. És a csajok sem kapták el. :lol:
A holnapot én is várom, de én nem tudom mikor érek oda. igyekszem.

Meme,
de jó!! Örülök a híreknek!!! Szép munka volt! :wink: Részéről is, részetekről is.

Kép
nettke

Detti,
uhh, szegény Bernát!!! :shock:

Kép
nettke

Nálunk is volt egynapos láz: egy hete kedd délután 38' mindkét gyereknek, aztán azóta semmi. Kopp-kopp..

Holnap este szupi! Ott leszek... :lol:

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Paradizs!
Hű,már ekkorák vagytok!!!
Alvás: az altatás addig normális,amíg annak érzitek. Önszántából kevés gyerek tanul meg egyedül aludni.
Mi sem altattunk a fiúkat sose. Nem is lett volna rá energiánk.Elég volt a betegségeket és a fogzást végigcsinálni.
1,5éves korukig napközben babakocsiban aludtak a fiúk. Egy kis tologatás,aztán aludtak is. 1,5évesen (mivel kinőtték a b.kocsit és jött a tél) szoktattuk be őket nappalra is a kiságyba. Első nap egy órát sírtak (nem értették,mit akarunk tőlük),második nap 5perc nyöszörgés volt,3. nap elaludtak egyből.

Cat!
Mit mondott a doki?

BETEGESKEDŐKNEK JOBBULÁST!!!

Kép

Kép
edit73

Detti, Vikó, Edit, Nettke
Igazatok volt. Kutya baja Samunak. Ma már láza sincs. Elvittem a dokinőhöz ha már itthon maradtam, a garatíve kicsit hólyagos, apró pettyes, mutatta a dokinő. A hátsó garatfal tiszta. Kicsi lerakódás van az orrüregben így homeos orrcseppet kaptunk (euphorbium) és slussz. Ha este nem megy fel a láza, akkor holnap mennek oviba.

Mitől gyulladhatott be Bernát fütyije? Szegény :( :( Gyors gyógyulást!

Azt hittem, hogy a 3. Rebecca után csömöröm lesz, de már tegnap újra mentem volna, annyira megbabonázott Manderley. :lol: Kész voltam az első sortól, brutál hatása volt, levegőt is alig mertem venni. :lol: Ezután első soros jegyekre fogok vadászni.

Cat
Kép
cateye

Csajok!
Ne haragudjatok, de muszáj lemondanom a mai vacsit. :( Közbejött valami más.
De nektek jó szórakozást!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok,

Csajok,

Jó volt ismételten a tegnap este! Rámfért nagyon, hogy kimozduljak végre...

Vikóka,

Köszi az infót, jegyek megvannak!

Brigi,

Kár, hogy nem tudtál jönni, majd legközelebb.

Most egy ideig búcsúzom, mert holnap indulunk Törökországba, és rengeteg pakolni valóm van még.

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
jó utat!!!

Lányok,
szerintem menjünk valamikor augusztus elején megint, irtó klassz volt ezen a szép nyári estén kint ücsörögni és dumcsizni :D

Kép
nettke

Már biztos úton vagytok, de jó utazást nektek!

Én is benne vagyok egy augusztus eleji kiülősben. Augusztus 2. hetében már itthon leszünk. Nagyon klassz volt kedden!

Cat
Kép
cateye

Ok, augusztus 2. hete nekem is jó lehet. Ragaszkodom a Liszt Ferenc térhez! Annyira jó hangulata van...és jó volt dumcsizni...mindig elgondolkodtattok...:lol:

Cat!
Jelentem a kedd esti felbuzdulásra, Detti is és én is beszereztünk jegyeket az okt 24-i Musicalmesékre.

Viki

KépKép
vikóka

[quote]
írta:
Cat!
Jelentem a kedd esti felbuzdulásra, Detti is és én is beszereztünk jegyeket az okt 24-i Musicalmesékre.

Hajrá, hajrá. Mondom, hogy fertőzök. :D Én is gondolkodtam rajta, de aznap már megyünk Nettkéékkel a Szerdán tavasz lesz-re 15 órától. :D

A pasik szülinapjára beujítottam szeptember 22-re egy-egy Szépség és Szörnyeteg jegyre. :D Úgy látszik ez minden évben szülinapi ajándék lesz. :lol:

Lassan kénytelen leszek elmenni a Kenguru Goldba öltönynadrágért, mert nem ússzuk meg ennek a vásárlását. Első sorba nem lehet farmerben ülni. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Ma Győrköc fesztiválon voltunk. Nem tudom,mennyire ismeritek ezt az ingyenes programot,de ajánlom figyelmetekbe. Minden év júliusában van.

Oli egy levegővel teli nagy golyóban (nem tudom,mi a neve,de mászni kell benne és ezzel halad a golyó)
Kép

ezt készítettük
Kép

Marci az evezőpadon
Kép

palack-kilövő
Kép

sorban állva
Kép

csónakázunk
Kép

és ebben az őrült melegben a legjobb program
Kép

Volt még rengeteg egyéb program,de vagy nem fényképeztem vagy nem álltunk hozzá sorba,mert eltelt a nap

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit :)
Nagyon jók a képek! Olyan nagyon már a fiúk, és jó soványak. :D
Dávid nem volt veletek?

Mi Dunaújvárosban voltunk az élményfürdőben, de szörnyű volt. Mint a heringek, a víz koszos volt, szolgáltatások szörnyűek, szóval nyitottak egy európai strandot balkáni módszerekkel és szolgáltatásokkal. Csináltunk pár képet, majd feldobom.

Rengeteg munkám van, azt sem tudom hol áll a fejem. :roll:
Szabi előtt bele kell tekerni, minden este 6-7 ig vagyok. :(

Cat
Kép
cateye

Edit,
sose halottam erről a programról. Jónak tűnt a képekből!! Ez ott van Tatán nálatok? Milyen langaléták a srácok! :lol:
Lesz valami nyaralás Nálatok? Mikor mész szabira?

Cat,
kitartás!! Ez az utolsó hét!!! :lol: bennem is ez tartja a lelket 8)
Más: Szólj ha átveszed a jegyeket, hogy mikor utaljuk.

Kép
nettke

Nem tudjátok,mi lehet Lillával????? Lassan 3hete nem jelentkezett!!!!!!

LILLA!
Írj pár sort!!!

Cat!
Dávid nem volt velünk. Neki ez már csocsós program.
A fiúk még mindig 17kilóval nyomják. A tieid mennyit híznak egy év alatt???
Szabi előtt nálunk is extrán gáz a helyzet!!!Bár ezek a negyed-fél éves jelentések anélkül is kicsinálnak. Ennyi szar táblázat nincs is!!!!!! Már lassan azt is jelenteni kell,hogy ki hányszor vesz levegőt,mennyi az átlagos oxigén-fogyasztás... :roll: :roll: :roll:

Nettke!
Keres rá!!! Győrköc-fesztivál honlapja
http://www.gyorkoc.hu/
19-e hetében leszek itthon a fiúkkal,majd aug. első hetében megyünk Balcsira. Már alig várom!Sokszor olyan zaklatottak a napjaink. Mindig megy valaki valahová vagy épp jön valahonnan. Állandóan pakolok valakinek vagy be, vagy ki.(ja,amikor meg nyugalomban itthon lehettem,az volt a bajom :wink: :lol: )
Ti oviztok egész nyáron? Ott mikor van szünet?

Kép

Kép
edit73

Edit,
Nálunk jövő héten van az utolsó ovis hét, aztán 4 hét szünet. de jövő héten T-sal felváltva leszünk szabin, és úszásra visszük őket napi 2x. Utána héten irány a nyaralás, 2 hétre utazunk (1 hét tenger, 1 hét Zkaros). Aztán 1-1 hetet lesznek a nagymamiknál Pesten, de csak reggeltől délutánig. Aludni mindig hozom majd őket haza. Szóval nekik beindul a nyár hamarosan!! :lol: Meg nekünk is, hisz jövő héten már csak 2 napot dolgozom :wink:
Szabi előtt törvényszerűen mindig gáz van mindenhol :evil: Nálunk is annyi a beteg, teljesen kidöglök, mire elutazunk!

Kép
nettke

Nettke!
És majd nyaralás alatt jól megmasszíroztatod magad!!!!! :wink:Mi ezen a héten járunk úszni. Iszonyúan élvezik. Nem is gondoltuk volna,hogy ennyire bejön majd nekik az egész napos elfoglaltság.(bár azt tudtuk mindig,hogy imádnak fürdöni) Holnap pluszban még (az úszás mellett) íjászkodni fognak,csütörtökön meg kajakozni. Igaz,el is fáradnak,mert mindhárman már alszanak.
Kiváncsi leszek,nálatok hogy megy majd az úszás!!!

Kép

Kép
edit73

Edit :), Nettke :)
Megnyugtató, hogy másnál is nagy a hajtás. Mi a seggünkön vesszük a levegőt. Már sikerült később hazaérni mint Zoli, pedig ő a munka hőse. :twisted:

Sajnos én még a jövő héten is dolgozom, és szerintem csomagolni is péntek éjjel fogok. Szombaton hajnalban akarunk a Balcsira indulni.

Hízás: Mindkét gyerek 118 cm, Oli 20,5 kiló Samu 21 kiló. Pedig soványak, Anyukám szerint Oli ijesztően. De látom vannak fokozatok. :P Majd dobok fel fürdőruhás képet róluk, ők még képernyőképesek. :lol:

Az Erzsébetligetbe mentek úszni? Sári is megy?
Most Dunaújvárosban láttam, hogy milyen jó, hogy jártunk úszni, olyan vizi aligátorok lettek, nem lehetett a vízből kiszedni őket.

Cat
Kép
cateye

Cat!
Már én is azt várom,hogy aligátorok legyenek. Az enyémek olyan eszetlenek lettek,hogy a hajam égnek áll attóla,mit művelnek (nem is értem,hogy nem sikerült még vízbe fulladniuk). Komolyan úgy csinálnak,mint akik bármilyen mély vízből kieveznének. Remélem, kicsit változik a hozzáállásuk.
Hú,akkor hozzánk képest,ti vastagok vagytok!!!Enyémeknek méterekről is meg lehet számolni a bordájukat. 115-116 centihez 17-18kg.(azon nem kell morfondíroznom,hogy mit nem ehetnek meg :wink: -jöhet chips,csoki este 10kor is)

Kép

Kép
edit73

Jelentem nálunk csontra ugyanaz, mint Nálatok:

- Melóhalom (de elég jól kezelem)
- Naponta úszás (csak vízhezszoktató 45 perc az Erzsébetligetben, imádják!)
- Július 19-től 4 hét oviszünet
- Éjszakai pakolás következő pénteken az egyhetes Balcsi-nyaralásra...

Kitartás mindenkinek! :roll:

Viki

KépKép
vikóka

És akkor a képek, a dunaújvárosi Aquantis élményfürdőből:

A fiúk kedvenc játéka volt, a fenti dézsa lengett, és időnként a vizet ráborította az emberekre. (szolg. közl. kék fürdőruhában nem én vagyok a képen, a fiúk karúszókban ott guggolnak)

Kép

Ez a strand külső része.
Kép

Na itt borult a dézsa, a fiúk karúszóval ott kushadtak egész nap alatta, amíg mi napoztunk.
Kép

Oli mutatja, hogy már cafatosra ázott az ujja.

Kép

Samu modelleket megszégyenítően pózol a vízben.

Kép

Kép

Ez is egy élményelem ami alatt a fiúk állnak, de az alkatuk miatt tettem fel a képet.
Kép :D

Még egy hasonlóság, lehet, hogy mi is Bibionéba megyünk júli 24-től. Ha lesz hely. :wink:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Hozzánk képest vastagok a fiaid!!! Na mondjuk amennyit az enyémek újabban esznek! :shock:
A képek alapján pedig jónak néz ki ez az élményfürdő!!!!Jó a a fiúk fürdőnacija!!! :lol:

Vikó!
Nálunk július 1-aug 23 közt van oviszünet. Ez több,mint 7hét!!!!! És július 1-2-re még ügyeletes óvoda sem volt. Itt már felháborító,amit az óvodák (és az önkormányzat) megenged magának!!!!
Mi pont ezért megyünk vasárnap nyaralni. Egyrászt olyankor már mindenki az ellenkező irányba megy.Másrészt lesz időm szombaton összepakolni.

Kép

Kép
edit73

Hú, Edit, ez nem semmi. 7 hét???!!! Akkor mi nagyon szerencsések vagyunk. Majd a suliban....

Cat! Hova akartok menni?

Viki

KépKép
vikóka

Edit :)
A 7 hét az nagyon durva!!!!!! Én írnék a jegyzőnek. A mi önkormányzatunk minden ilyen panaszt orvosol. Tényleg. Zugló ebben nagyon rendes, és képvisel minket.

A fürdő csak kívülről szép. Éppen tegnap írtam a dunaújvárosi jegyzőnek és a strandnak, a panaszainkkal. Remélem kivizsgálják.

Marco Polo üdülőtelepet néztük ki Bibionéban. Szerintem nagyon klassz, de nem biztos, hogy lesz hely. Egy baja van, a parttól 600 m-re van. Ahol Cavallinoban voltunk az közvetlen parti, de ott már úgy elszálltak az árak, hogy egy emeleti apartman 300 ezer Ft fölött van egy hétre. :shock:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Nagyon nem volt még időm visszaolvasni, de a képeket megnéztem :)

Edit,

Jó nagyok a fiaid! Én hallottam erről a rendezvényről egyébként, terveztük is, hogy megyünk (útban a nagyihoz), de aztán elmaradt.

Cat,

A képekből ítélve pedig egész jól néz ki ez a strand. Mi volt a baj vele? Csúszdáztak is a fiúk?
Mondjuk az a 600 m, ami a szállás és a tenger között van, elég sok. Oda mindenképpen autóval kell menni, vagy biciklivel.

Mi sajnos hazajöttünk a nyaralásból :cry: :cry: :cry: Talán az eddigi legjobb nyaralásunk volt, amit a gyerekekkel töltöttünk. (Mallorca volt még hasonlóan jó, de az a szállodai kaja miatt csak a 2. helyre szorult :roll: )

Csúcsszuper szállodában voltunk, iszonyatos mennyiségű és nagyon fiom kajával (a leadott 16 kg-hoz szerintem 1-2 kg visszaugrott). A tenger kék zászlós volt, nagyon tiszta és nagyon szép. Az biztos, hogy a következő években minél délebre megyünk nyaralni, mert tenger arrafelé sokkal, de sokkal szebb (kivétel az Adria, mert az elejétől végéig tök tiszta).

A gyerekek is nagyon élvezték, Bernát sírt, amikor hazajöttünk, de én is majdnem. Rengetegek fürödtek, profin megtanultak fejest ugrani a vízbe. Tényleg nagyon sokat fejlődött az úszásuk ez alatt az egy hét alatt. Tök barnák lettek, meg tiszta szőke a hajuk. Anyukám nem is ismerte őket meg :roll:

Majd este teszek fel képeket, csak nagyon nehéz kiválogatni a 700 db-ból azt a néhányat... :wink:

A hétvégén voltunk a Balatonon Soundon. Na, az is nagyon jó volt!!!!

Megyek dolgozni :twisted: :twisted: :twisted:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Jó régen írtam már :oops:
Jól vagyunk, a fiúk nőnek, mint a gomba.
Atika 117 cm 22kg, Ákos 115cm 20kg.
Egy hónapja járnak kung fu-ra, amit nagyon élveznek, és természetes nem fáradnak el!!!
Ovi van még 2 hétég, majd utánna 5 hét szünet.
Még nincs konkrét úticélunk, de mindenképpen belföld lesz.
A ház bővítésével már majdenm készen vagyunk, már csak a zuhanykabin hiányzik, na meg a ház színezése, de az majd csak jövőre.

Képek a srácokról:

Szülinap:

Kép Kép
Kép Kép

Kung Fu
Kép Kép

Judyt
KépKép
judyt

Örülök, hogy ilyen jól sikerült Törökország! Az 1-2 kiló még belefér, majd itthon lemegy. :D Képeket várjuk!

Judyt :)
Isten éltesse, a fiúkat! Olyan helyesek a képeken! Nagyobb bicikli volt az ajándék?

A küzdősport nagyon jó lesz nekik, mi is gondolkozunk a judón jövőre. Úszni jártok?

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?