Sziasztok!
Próbálok jönni most már többször, ha a fiatal úr engedi. Domi éjszaka általában 2-szer kel szopizni, kivéve az elmúlt két napot. Pocija fáj, de nappal sír, éjszaka visszaalszik, viszont 4-5 körül már kel és nem igazán akar visszaaludni. Most nem tudom mi van vele, mert alszik.
most az espumisan cseppeket teszteljük. Talán bejön. Jó lenne, ha már nem fájna a pocija, mert napközben semmit nem tudok csinálni. Van mikor nem is fáj a pocak, de mégis sírdogál és csak akkor nyugszik meg ha felveszem. Félek, hogy így elkapatom, de ha nem veszem fel nagyon berág és már levegőt sem kap a sírástól.
Lois,
jobbulást!!!! Szegénykém, milyen nagyon fájhat neki.
Keny,
cuki kiságy!!
Most már megnyugodhatsz szerencsére nem lett semmi baj! Nekem mindenki azt mondta, hogy pihenjek amennyit csak tudok. Ezt meg is fogadtam és nagyon jókat aludtam még az utolsó napokban is. Most viszont én mondom PIHENJ!!!! minél többet. Utána nem lesz rá lehetőséged egy ideig.
Baba,
ez neked is szól próbálj meg pihenni.
Ne csodálkozz rajta, hogy nyűgös voltál. Ki tudja elviselni ezt a sz@r időjárást. Domi is teljesen kész volt szegénykém. A babák nagyon megérzik. Nem keményedtél nagyon a frontok miatt?
Vanda,
sajnálom az éjszakázást. Együtt érzek. Balunak jobbulást!! Engem tegnap fogott el a sírás. Egész nap sírt hajnal 3 órától. Nagyon fájt a pocija. Este 10 órakor hagyta abba. Bealudt. Lehet, hogy most azért alszik.
Rani,
nektek meddig tartott a hasfájás? Milánban nagy akaraterő lehet.
Lassan ülni fog.
Hunci,
Remélem lemegy a láza szegénykének. Nagyon sajnálom.