Na hogy ráéreztem, h hiányolni fogtok....sikerült visszaolvasnom.
gyerekek alszanak.
Jucmuc
Amíg nem mászott és jött utánnunk mindenhová addig Lilla is puszilgatta. Most megint kicsit riválist lát benne.
és ha nyűgös nem engedi magához. A múltkor rácsapta a fürdőszoba ajtót
Amúgy nem bántja...csak ez most megint kicsit nehezebb időszak minkettőnknek/vagy hármunknak.
Remélem nyaralás jól sikerült, majd gyere és mesélj.
Hihetetlen, hogy titeket felvettek
érdekes odakint nincsenek olyan idióta szabályok,hogyha tesód van nem mehetsz oviba.....
Cseresznye
aranyos ahogy így harcoltok a madarakkal
Ovi: amúgy pont azon gondolkoztam, h akkora marhák odafenn a vezetésben itt helyileg, mert most nem engedik a gyereket, mert kevés a hely (igazából mindenféle mondvacsinált indokot kiatalálnak, hogy minél több gyereket elutasítsanak)
, de ugyanezt az elutasított gyerekmennyiséget+akiket most felvettek fel kell venniük legkésőbb 2 év múlva, amikor ovisok lesznek...
marhára megoldották a problémát...akkor mi lesz vajon?????
Csak ezen elmélkedtem itt valamelyik nap....
Kinga
Csak örülj neki, h nem híztál
nekem az első 12 hétben rendesen szaladtak fel a kilók
mert állandóan éhes voltam.....talán arányaiban akkor jött fel a legtöbb utánna lelassult a dolog (mondjuk elég vékony voltam a gyerekek előtt)
Csobbanás: én végig jártam úszni (muszáj volt)...a jó uszodák vizeit tisztítják abban semmi nincs és a természetes vizek is tiszták, mint pl a Balaton (persze nem déli part szerintem, ahol mindenki áztatja magát a pisi meleg vízben..ott én sem mertem bemenni nagyon tavaly)
Én anno a dokival is megkonzultáltam.
Csini a pocak
És igen a psziché nagyon sok dolgot befolyásol. Tessék abbahagyni, h butaságokat mondasz magadnak!!! Igrum burgum....
Párod: Lehet őt fusztrálja a téma...sebaj itt vagyunk mi, mond el nekünk...mi lehet amúgy is többet tudunk segíteni mint egy pasi. Vele csak azt beszéld meg amit muszáj, meg hogy legyen nyitott a vizsgálatokra, ha szükséges)
Ha már most látják a kukit azt már valószínű jól is látták. Lillát csak valami 25. héten tudtuk meg hogy lány, Danit meg már a 18. hetin tudtuk, h fiú
Kacsa
Nagyon szorítok, h jó idő legyen.
Amúgy a műtét után már rendben vagy?
Norwell
Ne máár...szerintem egyik gyerek sem hasonlít rám
és nem tudom hogy csináltuk....de lehet csak én nem látom, mert mostanában sokan mondják, h Lilla rám hasonlít.
Angie
Ez csupa örömhír (főleg az előzményeket tekintve) hogy minden ok
neked is hatalmas a pocid a másodikkal
(mint nekem) Sziszkó ilyenkor még nem is nagyon látszott rajtad
De ugye már nem dolgozol sokáig??
Jeanner
Nagyon jó és te is meg fogod tapasztalni, csak próbáld meg soha nem feladni a reményt. Ettől függetlenül biztosan lesznek jobb meg rosszabb időszakok, de túl kell élni a rosszakat is és erőt meríteni belőle és menni tovább.
Nagyon sokan vagyunk ebben a topikban (sajnos) akiknek nagyon nehezen jött össze a babuci, sőt olyan is van, akinek a sok küzdelem ellenére még mindig nem.....
Bízzál benne és sikerülni fog.....
(olvasom, hogy az egyik nap fent másik nap lent már most is megvan)
És tessék főtt kaját enni, erősnek és egészségesnek kell lenni ez az első mikor babát szeretnénk
Gratulálok a matekhoz!
Kacsa
Ne viccelj már
hát persze, hogy nem tetszik apának, h kritizálod. Valószínű úgy érzi ő mindent megtesz, neked meg semmi nem jó
(nekem is hosszú időbe tellet levetkőzni, h ne szóljak bele mindenbe, ha megkértem P-t hogy mecsinálja és meg is csinálta. Pl ilyen alapba, h hogy vágja a krumplit fel. Mert ő vágódeszkán
)
Lazíts és nem fogtok annyit vitázni, legyél kicsit elfogadóbb....biztos neki sem egyszerű ez a helyzet. Írtad, h sokat dolgozik....
Te jó ég nem is emlékeztem, h anyud ennyit küzdött érted.......te nagyon akartál maradni velük...
Hasas műtétek: ahogy olvaslak titeket, de jó, h nem volt benne részem
Évi
Pocak hogy van??
Gyerekek...röhej, hogy itt laktok Miklóson és soha nem találkozunk...Márti detto....
Maci
Neked is csini pocak és hihetetlen, hogy Levi is mekkora már.