Sziasztok!
Csak nem sikerult ideernem....na de most!
Bucus:tegnap nem tudtam befejezni az irast.....Szoval teljesen egyet tudok erteni,hogy miert probalkozol az egyedul elalvassal.....igy azert nem lehetett egyszeru,hogy ilyen hosszadalmas!De latom,lanykad nagyon kis ugyes,menni fog ez,megha neha kisse nehez is az anyai szivnek
Nalunk az elejen eleve maga az alvas nem ment,hiaba cici,kovetkezetesseg,stb.....aztan szerencsere rajott,hogy aludni jooo
En mindig cicin altatok,mert semmiben sem gatol meg es nem okoz nehezseget egyenlore,de ahogy elnezem,ugyis leszokik majd magatol.....ha tejcsi mar nem lesz,szerintem tutira rajon
,es elhagyjuk idovel.....Most mar egyszeru a helyzetunk,mert szopizik,elalszik,es siman be tudom tenni az agyaba,nem ebred fel,mig bemegyunk a szobajaba
olyan mely alomba szenderul kis kakimanci
Ha meg a teoriam nem valik,be,majd kitalaunk valamit.De ma ejjel is olyan szepen aludt,egy nyikk sem volt,reggel 6kor ebredt,akkor megetettem,majd lefordult a cicirol es mellettem aludt tovabb a hatan
ami nagyszo,mert hasonalvo a lelkem.
De olyan kis edes volt,simiztem,arra sem ebredt fel...
Tehat igy mar ertem...csak azt hittem,azert akarod leszoktatni,mert "nyomas"van rajtad,hogy nagylany mar es cici nelkul kell ezt mar csinalni
Nalatok azert mennyivel egyszerubb ez a dolog....ide ugye azert 6 honap utan vizum kell,addig lehet maradni turistakent.....De!Itt nem adnak csak ugy se "taj' szamot,se semmit,addig amig a statuszod nem rendezodik...jelenleg meg mindig turista vagyok
igy Hangi utani jaradekokat is nagyon nehezen tudtuk elintezni,pedig o mar kanadai allampolgar lett automatikusan,mivel itt szuletett.Hiaba vagyunk mi magyarok,ez itt nem jelent semmit...ez esetben szerencse!!!De vegre mar visszamenoleg is kaptunk penzt,es havonta is jar mar neki
En nyustolom pasikamat,hogy amint az en letelepedesim meg lesz,akkor vegre intezze mar el az allampolgarsagot...elvegre 10 eve el itt,eleg jo pont volna ez,es nemmellesleg a kanadai utlevel
Mar csak rajtam lesz a sor...azt hiszem 3 ev folyamatos itt eles kell hozza......meg nem tudom,de majd utanajarok idovel....En egyenlore nem szandekozok otthon elni,de Alex mar nagyon menne.....hiaba mondom neki hogy otthon aztan meg nehezebb lenne helyre jonnunk,eloszor itt rakjuk magunkat rendbe es aztan majd jo par ev mulva kitalajuk mi is legyen....Mert teljesen felesleges volt ez a jo par belefeccolt ev es energia,ha ujra a nullarol kell majd otthon kezdenunk....
A parod miert nem szeret ott lenni?Csalad?Baratok?Mert ez ertheto
De gondolom otthon is baromi sokat kene meloznia,hogy megeljetek....
Hogyan telt az ejszakatok?Altatas?
Auto:hat igazan jo lenne mar egy kocsi.......bar siman elkozlekedunk ide-oda,itt is rengeteg ember van am mindenutt....de a kiskocsival sokkal egyszerubb mar....a bevasarlas erdekes,mint a cirkuszosok,vonulunk a batyukkal
,neha taxizunk....Apanak lejart a jogsija,most az a kovetkezo dolog,amit meg kell csinaltatnia,es akkor majd gondolkozunk mi is autoban
miutan vegre a korhazi szamla lassan rendezve lesz......
Igen,nagyon varom hogy mar futkarozhassunk egyutt...szerintem nem lesz sok a kulonbseg,mar igy is masodpercek alatt helyetvaltoztat.....!!!
Timi:edes vagy ahogyan elkepzelem hogy fekudtel Tami agya mellett a foldon
!
Orsi:nagyon szepen megoldottad ezt az altatasosdit!Ez nalunk is ment egy idoben,hogy Alex kihozta,mert nem almos....
De meguntam hogy hetvegen konnyen dumal,de nekem egesz heten kell megoldast talanom az altatasra.....azota jol megy ez!
En ugy emlekeztem hogy nektek sincsen cumitok
de miert???
Sillia:en majdnem sirtam mikor olvastam a soraidat az altatasrol....miattad is es Loci miatt is...Szerintem nagyon hasonloan mukodnek a gyermekeink
...en azert irtam anno azt Neked,mert ha neked igy jo es Locinak is,akkor hajra!!!Szerintem a leirtak alapjan siman megtanulja majd idovel o is az elalvast.....ugyanugy csinal mint Hangi
Szerintem sokan cicin altatnak meg sokaig,es ha ez nem vezet csaladi viszalyhoz,nehezsegekhez,kit erdekel hogy masok szeint mikor kell ezt megszuntetni...ugysem tarthat mar sokaig,elvezzuk ki amig megadatik
Es eszedbe ne jusson az,hogy ez igy nem jo,nem helyes....ki szerint?Amig Loci ettol kiegyensulyozott,addig ez a helyes!!!En jartam egy foglalkozasra,ami nem kifejezetten a jatekrol szolt,hanem a mamak es a babak kapcsolatarol....ott ezekrol is volt szo!Es amig ti igy vagytok boldogok,akkor minden megengedett!!!Nem lehet saktulyazni,nem vagyunk egyformak,igy nem is csinalhatjuk egyforman...es lam,nehany kiveteltol eltekintve nem igen latni 3-4-5 eves gyerekeket szopizni,es ott is mas lehet a hatterben....Szoval en orulok hogy nem probalkozol tovabb,majd eljon az ideje!!!
Timi:ez a kovetkezetesseg is sok iranybol felfoghato
ram is azt mondtak paran,hogy nem vagyok az,mert az elso fel evben nehezen mentek a dolgok...pedig en az vagyok,csak nem minden dolog illik mindenkire....mashonnan kell megkozeliteni....
Es lam,azert nagyon szepen eszunk,pedig jol megkaptam hogy ez sosem lesz az igazi,alszunk is rendesen,pedig az volt a legnehezebb,jol eljatszik Hangi egyedul is,pedig mindig megyek ha hiv.....nem tudom......a lenyeg,hogy Te legyel magabiztos,hiaba is utkozol neha akadalyokba...de ha meggyozodessel teszed azt amit teszel,akkor Tami is tudni fogja mik a lehetosegek,mik a hatarok,es nem agyalsz azon masok "Jo tanacsai"miatt,hogy na most akkor mit is rontottam el????Szerintem semmit...es ez most nem a jaj de ugyes vagy,mindent jol csinalsz...
Eleinte,mikor Hangi el kezdett kozlekedni a lakasban,akkor en is agyaltam,na majd hogyan oldom meg a hazimunkakat...es olyan szepen kialakult.....ma mar megy rendesen minden,neha ideugrok hozza a nappaliba,vagy velem molyol a konyhaban,vagy az etkezoben olvasgat,pakolaszik....rajott,ha nem korlatozom a mozgasaban,szepen mindent megoldunk egyutt....egyedul a zuhanyzasom nem megoldhato.....az csak ha alszik,illetve apa itthon van....Amennyire tudtam,biztonsagossa tettem a lakast,ami meg nem olyan arra odafigyelek...Lehet hogy a racs ellen tiltakozik Tami???En is akartam...persze most nem a racs ellen beszelek,csak beszelek
gondolkodok....majd megszokja szepen ha szukseges,de biztos a korlatozas az ami nem tetszik neki,nem a Te kovetkezetessegeddel van a baj!!!
na ezt elkuldom,es folytatom....