Helló Csajok!!
Szissz- Tényleg jobb így a tábla, hogy kettőbe szedted, sokkal átláthatóbb, ügyi vagy
Észrevettétek, hogy hogy felzárkóztak a lányok????
Gratula a kiskukishoz nálatok
Engem érdekelnének a receptjeid
Nagyon jól néz ki a Micimaci torta és a keksz is nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!Köszi a babakocsi linket, nem rossz ez a 4tec sem és 30.000-el olcsóbb.....
Szerintem ha hazamegyünk tuti, hogy elmegyünk ebbe a Baby outletbe, csomó minden kéne ( konkrétan még nem vettem semmit egy hálózsákon és egy overállon kívűl
)....Bár Apa már igent mondott a 3tec-re is
...Nagyon tetszenek ez a kis tradíciók, én is szeretnék ilyeneket majd kialakítani karácsonykor, télapókor
Dorka- Kitartás a 2 héthez, gyorsan el fog menni
A terhes gatyókat feltehetnéd, kiváncsi vagyok
Rabbe- Cuki pocakod van
Kinga- Flórának egy nagy kalappal holnapra!!!
Nekem is , mint kezdő Anyukának vannak ilyen gondolataim, hogy majd mit és mennyit adok a gyerekre
De szerintem úgy is érezni fogjuk, bent a lakásban szerintem nem kell annyira beöltöztetni, ki meg nem hiszem, hogy kiviszem az első 2-3 hétben, utána meg harisnya, hosszú ujjú body, nadrág, pulcsi, egy meleg overáll, bundazsák, polár pléd és persze sapi meg kesztyű....Én így öltöztetném sétához
Vaya- Ezt a hasat rejtegetted eddig????
Hát ez nagyon aranyosss
Vörösmaccs- Még egyedüli babáknál is szokott szar AFP kijönni, így szerintem neked nincs semmi izgulni valód, tuti, hogy minden rendben, hiszen eddig minden vizsgálat ezt támasztotta alá
Ügyesen az amnion!!!!Utána szigorú pihenés!
Ebba-Én már beruháztam egy tankinire, a CundA-ban vettem, nagyon jók vannak....Nekem most is kényelmesen elfér benne a cicim-hasam, elvileg annyira brutálul csak nem nő meg egy hónap alatt....Mi akkor megyünk nyaralni
Szerintem egy picit legyen esetleg nagy és akkor kihúzod vele a nyarat!
Start- Puszi neked!
Sophie-Jobban van már Beni???Gyönyörű a torta amit Beni első szülinapjára csináltál!
Aranyoska- Nagyon jól jártál a rucikkal, egyszerűen meseszépek, pihe-puhák,nagyon tetszenek
Derekad jobban van már??Én is nagyon derékfájós vagyok, néha alig bírok felállni, ha tüsszentek akkor meg mintha egy konyhakést szúrnának a derekamba....Úgyhogy átérzem
Vikooo- A te pocakod is egyre szebb, komolyan mondom
Én is szeretem a tesco-s cuccokat, tesóm egy csomó mindent vett ott a gyerekeinek, 100% pamut és tényleg nagyon cukik és nem mellesleg olcsók is
Mai Uh-hoz drukk!
Telokin- Nem semmi az autós sztori, jó hogy végül azért jó kimenetele lett, én tuti beszartam volna
MikeGirl- Én is kiváncsi vagyok tesóbaba nevére
Csajok én tegnap rohangáltam , mint pók a falon, ezért nem tudtam jönni...Reggel elmentem a Tiszti orvoshoz és tegnaptól hivatalosan is itthon vagyok
Magához képest nem volt annyira bunkó, mondjuk ilyen beutalóval szép is lett volna ha elkezd görénykedni
Aztán bementem Linzbe leadni egy papírt, aztán voltam melltartót venni, utána kimentem a reptérre leadni a táppénzes papírt és megmondani, hogy asta la vista
Utána boltban voltam, bevásároltam, utána gyors főztem, aztán elmentünk úszni majd utána meccset nézni egy barátunkhoz...11-kor zuhantam ágyba, mint egy rongybaba
....Ja és képzeljétek mim van nekem....Rendeltem az e-bay-en egy hordozókendőt és tegnap jött meg, annyira szééééép, úgyhogy meg van a mai elfoglaltságom, kötésmódokat fogok tanulni a netről
Mindenkinek szép napot!
Ancsa