Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsik Kép kimondhatatlanul sajnálom! Ölelést küldök!

Maccs
vörösmacska

Na azért nem leszek önző, mindenkinek jut a leptetőmből, akinek csak szüksége van rá!

Kép
judit0713

NAVINAK BOLDOGSÁGOS KRISZTUSI KORT KÍVÁNOK :D

Kép
judit0713

Hú tényleg, Navikám Kép

Maccs
vörösmacska

Navared, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
mako30

Lukácsné remélem minden rendben lesz a vérnyomásoddal, annak örülök, hogy a kocsi elkészült.

Kispatak sajnálom a melóhelyet :cry: , kívánom, hogy minél hamarabb találj új munkát.

Mieza gratulálok a két kis picurhoz, biztos minden rendben lesz, pihenj sokat! Szívhangot mi sem hallottunk, csak kép volt. Remélem csak egyszeri alkalom volta a rosszulléted és már jobban vagy, azért az megnyugtató, ha mindig van veled valaki.
A táblában kijavítanád légyszí, hogy nem lesz 3. lombik. Köszi

Judit,Anagyal küldöm a babaragacsot, és mindenkinek akinek szüksége van rá. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Brumi üdv nálunk, mielőbbi babásodást! :D

Zsu14 a bmc nagyon jó hely, a Kaáli-t én sem ismerem. Nem tudom Konc milyen, de aki hozzájár elégedett vele, én Szűcs dokihoz kerültem első alkalommal, szimpatikus volt, így nála is maradtam, de szerintem a többi doki is nagyon normális, jó szakember.

Zsu1981, Zsuzsó nagyon sajnálom, :cry: :cry: :cry: kitartást nektek, egyszer tuti sikerülni fog.

Vörösmacs, de jó,hogy már mozognak a babák, :lol: klassz érzés lehet, most már nemcsak tudod, hogy veled vannak, hanem érzed is. Nagyon várom én is, hogy megmozduljanak.

Szerdán voltunk a bmc-ben utoljára, kaptunk képet is. Már mind a két babónak van szívverése, mutatta is a doki, de nem sok mindent láttunk belőle. "B" baba még mindig le van maradva egy kicsit, majd két hét múlva meg kell nézni uh-on, hogy velünk van-e még. Szorítsatok légyszí, hogy ő is velünk maradjon! Most itthon keresek valami nőgyógyászt, de tanácstalan vagyok kihez menjek, mindenki mást mond.
mako30

Zsuzsó, Zsu!

Nagyon sajnálom :cry:
Remélem, hogy mindkettőtöknél mihamarabb sikerülni fog, nem szabad feladni! Tuti, hogy sokszor halljátok ezt, de szerintem csak így, ezzel a hittel lehet tovább menni az úton.
Nagy ölelés mindkettőtöknek!

Navi

Boldog szülinapot kívánok én is :D

Macs

Mikor olvastalak, nekem is könnyes lett a szemem...
Biztos csodálatos érzés!! Úgy szeretném már én is érezni... Remélem, hogy idén megadatik.

Mako

Gratulálok neked is a szívhangokhoz :D
B baba is tutira behozza a lemaradást, drukkolok!

Judit

Hűha, már csak 8 nap :D
A laptető tuti siker.

Rólam: tegnap óta szúrom a Decát, ami sajnos nem szűnt meg csípni :twisted:
2-án kontroll uh, aztán indul a stimu :D :D
angi81

Zsuzsik: nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Lélek simi megy :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsu:tényleg kéne neke erre egy alapos kivizsgálás...kérdezd meg a dokkert,hogy milyen vizsgálatokat kell megcsináltatnod...

Mako:meg fog nőni B baba is :!: :!: :!: Bízzál benne :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navi: Boldog szülinapot :!: :D :!: Léna nagyon szép név :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok,
Hát leguccsó hsz-m óta szinte nem is voltam, és megint egy csomót írtatok, kezdem is csütörtök reggelnél, csak előtte leoperálom fiamat a mérlegről, órák óta méri magát, ennyire hiú nem lehet :shock:

Vikus,
Most akkor mi lesz a vizelettel ? szerk. olvasom hogy 22. napi vv-nél.
Szerintem az eredmények vv, vizelet (?) ismeretében beszéltek a dokival a következő talin.

Nava,
Jaja azt mondják hogy a lányok szeretnek előbb jönni, remélem én (mi) leszünk a kivétel.
No para, mi baj lehetne ? semmi ! Örülök hogy párod is jóváhagyta a 4D-t. Hova mentek ebben az egy hétben ?
Nagyon boldog születésnapot kívánok !

Angyal,
Húúúúúúúúú dupla ET, ilyet se hallottam még. Hipergigamegadrukkok.
18 beavatkozás ? úristen.

Marianna,
De jó hogy jöttél !
Gyönyörű a kép !
Vigyázz Magatokra, készülődéssel jól álltok ?

Wikka,
„nagyon figyelmes ember lehetsz, hogy ennyire próbálsz képben lenni mindenki gondjával-örömével.” :oops:
Nagyon szép a babák beszélgetése

Andrea,
Yes, jól értelmezed, jövő pénteken lesz még két vizsgám aztán vége.
Hajrá virágrehab.
Húúúú „barátnős” sztori, hát én úgy ahogy van elfelejteném.
Remek hogy elkezdtétek, hajrá hajrá.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mieza,
Nagyon nagyon örülök Nektek. És kérlek nyugi !
Háát nem tudom mennyi az ikerszülés, de biztosan más a tarifa, gondolom hamarosan úgyis megtudjátok :lol: ) Kiváncsi vagyok mit sikerül intézned tarifailag :?:
Fura gondolkodásmódja volt annak a csajnak akiről írtál.
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=368
mondjuk Mo-n sokkal több vizsgálatot csinálnak mint akár más európai országban is, külföldön élő barátnőm állandóan csodálkozik hogy havi szinten kell menni orvoshoz, védőnőhöz az embernek.
Uh szüleid barátnője gáz, vidéki kórházas sztori dettó.
PIC Jánosban nagyon jó !
De szép kép !
Fülöp-szigetek: párom nagyon irigy-irigy az útért, idén mi is mentünk volna Marcussal, de Liza közbeszólt, hát kimaradt. Amikor megismertem a párom, előtte pár nappal jött haza a F-szigetekről, majd 2 hónapot volt kint (nyaralni), úristen olyan fekete volt :lol: )))
Rosszullétet sajnálom, vigyi Magatokra.
Tutira mehetsz anyuddal, kedves Tőle hogy elkísér.

Vickany,
Húúúúúúúúúúúúúúú ilyet, hatalmas gratula Nektek.

Kisbeeka,
Hajrá holnap.
Persze nem félek, na jó a szüléstől picit, hiszen Marcit is indították, zárt méhszáj mellett természetes úton egy 4300 gr baba 57 cm, szóval csak ezért van para.

Csucsu,
Hogy vagy ?
10 alatt van még magánrendelés :lol: , tulképpen van a B verzió is ha nem tud fizetni az ember akkor az intézmény normál terhesgondozójába jár minden vizsgálatra és szülés az ügyeleten, bizonyos kórházakban ugyanazt a bánásmódot kapja az ember választott doki vs ügyeleti szülésnél, de ez ritka.

kubuspace

Woody,
Menjünk egyszerre szülni és akkor nem megyek magánszobába, hanem mondjuk az egyik kétágyasba…. Na jól van álmodik a nyomor :lol:
Várom a hétfői beszámolót.

Vicky,
Nem vagy elfogult :!: :!:

Kispatak,
Jaj múljon már el a fogfájás.
Virágaid gyönyörűek.
Munkahelyi dolgot borzasztóan sajnálom.
Vizsga még jövő pénteken kettő, pakolás (kórházi) sehol :shock: ellenben Lizának 5 köbméter ruha kimosva, szárítógépezve azokat ma reggel pakoltam el a szekrényébe. Ha vége a vizsgáknak, utána hétfőn nekiállok nagytakarítani 4 nap alatt mindennel készen leszek, aztán már csak ilyen apróságok hogy tisztítóba vinni szőnyegeket, polcot felfúrni stb. stb. marad. Tátra júl 9-12. Nagyon király lesz a progink, lanovka, kisvonat, tutajozás stb. stb. úgy várom már.

Hófehérke,
Energiák mentek ám péntekre. Uh jó kis erőltetett meneted lesz 22 napon.
11 pinty ? Jó kis élet lesz nálatok :lol:
Csinálj majd képet róluk.

Brumy,
Üdv itt, nekem nem fájt a pf sem a derekam.
Felváltva szúrtam.

kubuspace

Judit,
Nagyon örülök Nektek, tényleg most pihenni pihenni. Nagyon sokat gondolok Rátok.
Jól tetted hogy nem fogadsz vendégeket hétvégén. azért olvasom hogy mégis lesz vendégetek.
Hajrá hormonok, nekem nagyon tetszett az érzelgős sztájl. :lol:
Vizsgám remélem sikerült 100 pontos volt, két nagy esszé azok 80 pontot értek, na azt a kettőt megcsináltam, mindent leírtam róluk ami a könyvben volt, remélem kettes meglesz.

Munka: Most itthon vagyok :lol: :lol: de Marcinál 5 hetes terhességtől kezdve Sz ügynök ágynyugalomra intett és megmondta hogy max wc-fürdőt látogathatom otthon, úgyhogy én kénytelen voltam 5 hetesen megmondani a munkahelyemen hogy miszitu van és attól a naptól kezdve 4 hónapot ágyban, párnák között (vagy éppen kórházban) töltöttem, otthonról dolgoztam…. Jó volt nagyon :lol: )) aztán utána két hónapra visszamentem dolgozni :lol: :lol: betanítani az utódaimat.
Főtt kajával nekem most van gondom, szerintem hetente ha 1x eszek valami főtt cuccot akkor sokat mondtam…
Igaza van a párodnak, semmit ne csinálj !!! ejnye-bejnye.

Macs,
Köszi varázslást, kérhetek egy extra mega adagot majd jövő hét péntekre is :?:
Éljen a rugdosás, csuda egy érzés ugye ?

Angi,
Hajrá bökés. Drukkolok.

Lukácsné,
Vérnyomás, remélem végig rendben lesz, vigyázz Magatokra.
Jó pihenést, szupi hogy autó készen.

Zsu14,
Üdv itt. Kaálit nem ismerem. BMC-ről csak jót tudok mondani.

Zsu,
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ez nem lehet. Istenem, annyira sajnálom. :( :( :( :( :(

Zsuzsó,
Istenem, potyognak a könnyeim ! :( :( :( :( :(

Mako,
Nagyon szorítunk B babáért :!: :!:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.06.20 12:55-kor.

kubuspace

János kórház szülészet:
Totál felújítva, übermodern szülőszobákkal, (keressek képet is ?) sarokkád, apukának kényelmes fotel, tv, zene, fürdő wc-vel, tusolóval. Minden orvosi kellékkel, babacucokkal stb. stb. felszerelve.

Szülésznő: nem választottunk előre, aki velünk volt a szülésnél csudakedves,alapos, jó volt, nagyon nagyon meg voltunk elégedve vele, de gondolom ez az összes szülésznőről elmondható.

Szobákat is úgy hallom hogy folyamatosan újítják fel, Marcussal mi alapítványi szobában voltunk, jó volt hogy nem kellett a közös wc-fürdőt látogatnom (hiszen alig tudtam járni a szülés után napokig) de borzasztóan „unatkoztam” Marcus aludt, csend volt az egész kórházban (karácsony) így hiányzott egy kis társaság. Persze nem szeretnék 5 ágyas szobába menni most sem, de örülnék egy kétágyas lehetőségnek, aztán majd meglátjuk.

Nővérek nagyon aranyosak, van egy nagyon nagy kedvencem, de tényleg mindenki segítőkész, picit persze túlterheltek.

Csecsemősök picit necces, tőlük meg kérdezni kérdezni kérdezni kell állandóan, ők is leterheltek, de ha megy az ember, kérdez, akkor segítenek.

Naaaaa ma nincs valami jó napunk, Marcus 7-kor kezdte a napot 9-11 között konstans üvöltött :twisted: kb. semmi nem volt jó neki, ha felvettük azért akarta a földhöz vágni magát, ha nem akkor azért és kb ez minden dologra így volt, nem fáj semmije, világbékében rötyög apjával most is a nagyágyban, csak éppen akkor valamiért nem volt kerek a világ... már ott tartottam hogy kinyitom az ablakot és kiugrom, na jó viccelek. A helyzet az hogy másfél év alatt egy kezemen meg tudom számolni az ennyire car napokat, és valahogy most nem viseltük jól. Lehet front volt...

kubuspace

Mieza,
kaphatok titkos listát én is :-) van egy-két név aki nekem nincs meg.
köszönöm

kubuspace

Zsu, nagyon sajnálom. Mi lehet az oka, majd kérdezz rá légyszi. Annnyira szorítottam, mert februárban pont előttem jártál, most meg ott voltam, amikor megkaptad az első adag receptet.
És a lombik lelkileg annyira sok.
Tuti, hogy elment? Hallottunk már olyat, hogy volt görcs és mégis megmaradt... Nem lehet?
Ha mégis elment, akkor tuti, hogy a megtapadással lehet valami..
Nagy-nagy ölelések!!!
A fagyisok előtt mindenképp vizsgáltasd ki magad.

Zsuzsó, neked is nagyon sajnálom. Tuti? honnan tudod, hogy nem sikerült? Beszámolsz majd, hogy mi lehetett az oka?
Szerencsére az inszemnél nem kell várni hónapokat, hamarabb kezdhetsz :) Akkor majd tuti sikerülni fog!!!!!
Nézd, Juditnak sem sikerült az első inszem, a mostani lombik pedig fog !
mieza

Navi, nagggggyon boldogságos születésnapot!!! NEM SOKÁRA MÁS VALAKI SZÜLINAPJÁT IS ÁTÉLHETED :)
mieza

Mako, azóta jól vagyok. Te hogy vagy? Mik a tüneteid? A bmc már elengedett, akkor átraklak a kismamijaink közé :) Navi, ezt ilyenkor kell ugye? Van a 12. hét után?

Mako, Neked ugye ez a 2. lombik volt?
Egerben fogsz szülni?
Miket mondtak, miben kell másként viselkedned, mint egy normál terhességnél?
Nekem van lombikos egri barátnőm aki ikereket szült, szóval ha szeretnéd, rákérdezhetek hogy ki volt a dokija :) Sokat volt kórházban, de teljesen egészséges, időben született babái lettek :)
Maccs, ez csodálatos érzés lehet, annnnyira jó+
mieza

Mako, hajrá B babának!!! Hajrá-hajrá!!!!

Angi, mindent bele, biztos, hogy ez most sikerülni fog!!!

Brumi, én is úgy szurtam, hogy egyet ide, egyet oda. Sőt, volt, hogy köldök fölöttbe mert alatta annyira fájt már mindenhol :)

Kubu, majd jelentkezem hogy mit intéztem :) Egyenlőre legyenek meg a szívhangocskák :) Hajrá TÁTRA!
mieza

Kubu kitartás, csak gondolj arra,hogy holnap sokkkkal jobb nap lesz :) Ha csak ilyen kevés szokott lenni, akkor szerencsés vagy :)

Titkoslistára még keddig várok, hogy aki akar jelentkezni, az tegye. És akkor azoknak akik kérték, elküldöm :)
mieza

Sziasztok!

Navi!Boldog születésnapot!!! :D :D 8) 8)

Kubu!
vizelet csak a 22.napi vv-nél kell vinnem és akkor bejelentkezek Szügynökhöz! :D :D
vikus82

Zsuk!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult! De higgyétek el, sikerülni fog! :cry:
Szerintem terheléses cukrot és inzulint nézesd meg, ha még nem tetted!

Sajti!
Genetikát csak pénzért csinálják, én az istenhegyin voltam. Apának és nekem is megcsinálták, koponyánként 30 ezerért! Ha jól emlékszem 3 hét múlva volt eredmény!
Trombózist és immunológián én is az ÁEK-ben voltam a Széllessy doktornőnél, ő nagyon kiterjedt vizsgálatot csinált, már nem emlékszem, de vagy 7-8 kémcsőnyi vért vettek le tőlem. Ott is vagy 3 hét múlva lehetett visszamenni az eredményekért, és minden eredményt szépen elmagyarázott. Kérj hamar időpontot, még akkor is, ha nincs még a kezedbe a beutaló, mert én is vagy 3 hétre kaptam csak az időpontot.

Navi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Mako30!
Nagyon szurkolok B babának! Vigyázz magadra!

rodina74

Egy kis hétvégi jó hangulat.
Nézzétek, ilyen a jó kedv !!! (mármint ragadós :)

http://www.youtube.com/watch?v=xGIQieG7-tw
mieza

Jó estét! :)

Navi:
Éljen - éljen - éljen Navi kismami! Bódottágot Szülinapocskát kívánok!!! :lol:
Kép

Angi:
Kép
Ügyes vagy te, kibírod a csípős szurikat, kitartás! :)

Mako:
Nagyon drukkolok a picurkának, hogy veletek maradjon, egészségesen! :)

Judit:
Bakker én elég banya vagyok ilyen téren és nehezen viseltem volna "apa régi női szingli ismerősét"... És nem is azért mert féltékeny volnék, csak nekem eszembe nem jutna meglátogatni egyedül a párodat, biztos vittem volna még egy közös ismerőst, akkor nem lett volna furi és fél 11-ig sem maradtam volna a csajszi helyében. Hát, nem vagyunk egyformák.

Kubu:
Ez a dinnye fronthatásosdi mindenki megvisel, biztos Marci is azért volt nyűgi, lényeg, hogy elmúlt. Ablakugrálás egy új relaxációs gyakorlat lenne? Hamis a gurud, aki erre bíztatott, ne bízz benne! :wink: :lol:

Rodina:
Genetikai 30/fő? :shock: Ezt mikor érdemes megcsináltatni, mi indokolja? Ezekről tudom, hogy már írtál a múltkor, most nem is magam miatt kérdeztem, hanem Zsut érdekelte, neki szerettem volna egy tapasztaltabbtól infót. Köszönöm! :)

Mieza:
Örülök, hogy jobban vagy(tok). :D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi: Boldogságos szülinapot!

Kubu: nagyon iparkodsz és nagyon elfoglalt lehetsz, mindenhez gratula. Reméljük Liza baba pontosan fog érkezni, előtte minden elkészül és Tátra is ok-s lesz. Az én tátrai utam most kérdés: mire találtam utitársat addig nem tudom ráérek-e a tervezett időben, lehet dolgozni kell menni, hiszen a munka az első ilyen inséges időben.

Mako: remélem mindkét babó szépen fog fejlődni!

Rodi, Macsek: annyira örülök hogy nektek is szépen fejlődik és mocorognak.

Zsuzsik: türelem de előtte pár vizsgálat biztos nem árt.

Mieza: jó alaposan járj utána a tarifának és végül is hol akarsz szülni?

Angi: remélem sikerül neked is minden és követed a babások táborát!

Fogam változó, néha jobb majd rosszabb, de nagyon megkinoztak.
Semmi kedvem a jövő héthez, minek nekem oda még bemenni? Meg ujat sincs kedvem keresgélni, belefáradtam már, de a pénz meg kell. Olyan jó volna, ha tudnám lenne egy hely, ahová aug. 1-től lehetne menni, addig meg nyugton lehetnék. Nagyon megérdemelném.

Az eső most nagyon veri a virágokat, örülök, hogy a képek elkészültek akkor. Mindig az első virágzás a legszebb.

További szép estét

üdv

kispatak
Vendég

Sajti, több helyen olvastam, hogy mk esetén érdemes a genetikát megcsináltatni. De nem emlékszem, hogy miért...
mieza

Szia Kispatak :) Fogtündért küldöm :) na nem a fogaidért, de a gyógyításért :)

Nekem van saját nőgyógyászom, aki a Jánosban dolgozik. Ő műtött endora és ő is irányított egy kis protekcióval a BMC-be :) Most, hogy írtátok van PIC ott (és milyen jó:), így már tuti, hogy ott :)
mieza

Sziasztok!
visszaolvasok,aztán jövök :lol:
sok volt a munka :?
Vendég

Először is,Zsu, Zsuzsó, nagyon nagy ölelés mindkettőtöknek...
Nagyon sajnálom,hogy ez a próbálkozás így sikerült...

KÍvánom,hogy a következő időszak Nektek is sok örömet hozzon!!

Judit: Nem gond az Aviva,az megvan nekem is (netről bányásztam), Arwen-es dvd-m már van, csak Avivát is ki szeretném próbálni :)

Angi: Ahogy olvasom,mi korban,problémában, csillagjegyben és a longban is egyezünk,sőt,majdnem a kezdésben is,csak Te 19-én kezdtél,én 21-én fogok :)

Azaz holnap.

Kispatak: sajnálom a munkát,de biztos,hogy okkal történt,hogy vmi sokkal jobb következzen!

Mako: gratula a szívhanghoz,nagyon drukkolok,hogy 2 babó egyszerre érkezzen,ne kistestvérként később a másik... :)

Kubu: :shock: zárt méhszáj?? nagyon durva!!
Akkor Neked jól kijutott a szülésből...

Csajok!

Lehet a szurit egy gyors bökéssel beadni? Vagy muszáj nagyon lassan?

Más: olvastam,hogy írta itt vki,hogy szurik alatt spontán terhessége sikerült.
Azaz szabad próbálkozni szurizás alatt?
Csak azért kérdem,mert azt gondoltam,hogy talán a sok tüsző lehetősége miatt ez "veszélyes" lenne,ha összejön (nem sok esély van rá nálunk).

Wikka: Veled holnap találkozom (remélem :) ).
Vendég

Genetikát akkor érdemes, ha sorozatos vetélések vannak. Lehet, hogy két ember genetikailag nem illik össze, és hiába fogan meg a baba, az osztódások vagy a korai fejlődésben olyan genetikai probléma van, hogy korán elhalnak a babák. Nekem ezt mondta az egyik doki, – nem a BMC-ben - és mi ezért csináltattuk meg. Igaz, ez azért nagyon ritka. Én is két vetélésben 3 babát vesztettem el, és volt egy csomó vizsgálat, amit elvégeztettem. Ezt már több embernek is kérésre elküldtem, akit érdekel, most felrakom ide is.

1277065206.9564.xls

rodina74

Sziasztok,

Köszönöm lányok a válaszokat! :)

Vayacon de jó Nektek, hogy elsőre sikerült! :) Jó ötlet akkor vinni ajándékot, mikor a babával mentek vissza.

Judit0713 köszönöm a biztatást és invitálást. Tök jó dolog, hogy ilyen összetartó kis csapat vagytok és lelkileg ennyire tudjátok, akarjátok támogatni egymást.

Mieza Neked is köszönöm a kedves fogadtatást! Köszönöm a táblázatot is! Persze, hogy kicsit idiótaság azt kérdeznem ezen a fórumon, hogy elégedettek vagytok-e a BMC-vel, dehát... hirtelen kerültem most ebbe a szituba és mi alapján is döntsek, honnan is szerezzek infókat..(?) Az kicsit kiábrándító, hogy mindenhol futószalagon mennek a dolgok, de sajnos ez igaz lehet. Az megnyugtató, hogy szerintetek profi orvosok vannak, megfelelő technikai és egyéb háttérrel. A várakozási idő egy-egy alkalommal annyiban érdekes, hogy aznapra szabit kell-e kivegyek, vagy reménykedhetek, hogy még esetleg dél körül hazaérek és be tudok menni a melóhelyre. Nem tudom még egyelőre, a főnökasszonyom hogy fogja tolerálni a gyakori távolléteimet. Pontosabban a távolléteinket, mert a párommal egy munkahelyen dolgozunk.
Lányok, Titeket elkísér a párotok a kezelésekre?

Sajt@ köszi a jókívánságot! :)

Vörörsmacs, Kubuspace, Mako30 köszönöm a véleményt.

Kedves Zsuzsák, ismeretlenül is sajnálom, ami történt. :(
zsu14

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a progeszteron injekciókat már belehet hozatni Pharmafutárral vagy még mindig hiánycikk? Nekem még szükségem lenne 40 ampullára.Ha tudtok valakit akinek van megmaradt készlete szívesen átvenném, kérlek szóljatok. Köszönöm mindenkinek.

Kisbeeka:Minket nem tiltottak el a sextől, így az előkészítő szakaszban lett spontánbaba.
Vendég

Sziasztok!
Jóreggel, jó hetet Mindenkinek!

Sajtikám: Férjed nagyon jófej, látom Neked is a tuti jutott!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy kb. ilyen pasit tudtam eddig is elképzelni Melléd!! (Csajok, csak hogy tudjátok miről van szó, Gonal beadással töketlenkedtünk otthon, aztán mivel nem minden volt tiszta felhívtam Sajtit, a férje magyarázta el mit hogyan...... és az oktatást a végén Dart Vader lélegzési hanggal és az "erő legyen veled!" felkiálltással fejezte be... :)...) Kééééééész van ez a pasi :)
Egyébként sikerült a művelet, beadtuk, már úgy megy, mint a karikacsapás....az a másik, a csípős ennél már csak nem lesz bonyoultabb...?

Judit, hogy vagy??? Nem semmi a vendégcsajszitok... még jó hogy nem hajnalig nyomta.... :shock:

Navi: Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!! :lol: :lol:

Mieza, nemtudom, hogy írtam-e már, de gratula a duplikumhoz!!! Ez aztán a kellemes meglepetés!!! Olyan jó volt olvasni, ahogy írtad.... Vigyázz Magatokra, pihenj sokat, Macsek majd adja az iránymutatást ikresmamiként :)

Zsuzsik: nagyon-nagyon sajnálom én is..... ilyenkor nem sok okosat tud mondani az ember, de lélekben nagyon Veletek vagyunk, ha az könnyít valamit, gyertek, beszélgessünk.
Nagy ölelés Nektek (((((((((((((((((( O ))))))))))))))))))

Zsu14: Én nem szoktam szabit kivenni a BMC-s napokra. Igyekszem reggel viszonylag korán odaérni, fél 8-8-ig max, így eddig még mindig dél előtt beértem a munkahelyemre. Mondjuk nálam tudják mi az ábra, és most pl. szóltam hogy a lombiknál vérvételek is lesznek, és előfordulhat hogy csak délutánra érek majd be.
Egyébként a kezelésekre egyedül szoktam menni, csak a beavatkozásokkor jön a férjem velem (az ő munkahelyén nem igazán lehetne megengednie magának, hogy délfele gasszáljon bel....), de sok lányt látok, akikkel a párjuk is ottvan, többször is.

Kispatak: Sajnálom a munkahelyed :( Bízom benne, hogy egy sokkal jobb ajtó fog kinyílni előtted!! Drukkolok!!!

Rodina: Köszi a táblát!!! Húh, nem semmi a gentekika 30/fő.. dobtam a hátast... mindenesetre kinyomtattam a táblát, bár adják az égiek, hogy soha ne kelljen ténylegesen, de jó, hogy így összeszedted! :)

Kisbeeka, Angyalka, a mai naphoz pedig Nektek megy a drukk! Gyertek majd mesélni mi volt....! :)

Én holnap megyek, valaki holnap?????

andi
andrea-1

Jó reggelt,

Mieza,
Rendben várom a jelentkezésed :lol:
Háááát ha a mai reggel 7 órás ébredés jobbnak számít mint a tegnapi 7 órás akkor ma tényleg jobb napunk lesz :evil: , még nem ér rá velem foglalkozni, játszik a játékaival, kész zenebona van a szobájában, addig asszem én is összedobom az ebédet, jó kis pariszósz krumplival. Imádja.
Tényleg szerencsés vagyok Marcussal kapcsolatban csak magamon érzem hogy kevésbé toleráns….. fáradok én is, elfáradtam a vizsgákban is, a héten még tanulnom kell rengeteget, szóóóóóóóval brrrrr
Titoklistát várom 8)

Vikus,
Jól választottál :lol:

Kispatak,
Annyira nagyon drukkolok hogy találj valami jó helyet.

Kisbeeka,
Jaja zárt, mivel tudott volt az inszem időpontja, és Marcust két héttel túlhordtam így dec 23-án beindították a szülést, kaptam oxitocint hogy legyen és EDA-t hogy ne legyen fájdalmam, hát nem nevettem az tuti, a víz tiszta volt, magzatmozgás rendben, zárt méhszáj, töki nagyon jól érezte magát odabent :lol: de pár óra alatt összehoztuk, (ja a barátnőm múlt héten szülte 4. bébijét természetes úton 5640 gr és 63 cm-el :shock: )
Én tutira lassan adnám be a szurit hogy miért azt nem tudom, de biztos megmondja valaki a tutkót.
Várjuk a beszámolót.

Zsu,
Engem mindig elkísért a párom :lol:

kubuspace

Szia Andi,

Terveim szerint majd én is megpróbálok úgy időzíteni, hogy korán odaérjek, csak én szolnoki vagyok, így plusz két óra mire kiverekedjük magunkat pestről és hazaérünk. Elképzelhető, hogy a párom akkor nem tart majd velem, nehogy a főnökasszony is besokalljon. No meg a párom türelme is gyorsan elfogy, ha várakozásról van szó..:)
zsu14

Óóóó, kubuspace, de szerencsés vagy! Irígyellek! :wink: :D
zsu14

Sziasztok!
Szépséges napsütése ébredtünk, ráadásul nesokára indulunk a lánykámmal fodorászhoz, szóval ez egy gyönyörű reggel :D

Andi,
nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a Gonal a legegyszerűbb, meg a legkevésbé fájdalmas is.... a többit ugyanis magadnak kell feloldani por+oldószerampulla segítségével :roll:
Bár ha jól emlékszem Te kapod azt a fura nevűt, amit nem igazán ismerünk...vagy Angi kapja? Na, ezt most jól összezavartam :oops:
Mindegy, a lényeg hogy ki lehet bírni mindegyiket, és te is nemsokára már csak a tesztelés napját számolgatod :)

Angi,
akkor már te is szúrod magad? Mennek ám a drukkok!!!

Breki,
neked is, bár ha jól látom, te éppen ma kezded!
Reggeli vagy esti szurival indítasz? Mert ha reggelivel, akkor már lecsúsztam, de ha csak este, akkor nagyon erősen gondolok majd rád :wink:
Beadni egy gyors bökéssel kell, csak utána kinyomni az anyagot kell lassabban, sőt, van amikor utána mág bent kell tartani a tűt pár mp-ig (pl. Gonal).

Rodi,
látom azért te is bekukucskálsz néha, hogy mi van velünk :) A vonalzód különösen inspiráló, épp most csodálkoztam rá, hogy már 18 hetes???
Te is érzed már a mocorgást, vagy Macsi azért érzi, mert ők duplán vannak?
Pancsiról tudsz valamit??? Úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben :shock:

Kubu,
köszi a felvilágosítást a Jánosról, egyre szimpibb! Már csak dokker kell, bár lehet, hogy felkérem S ügynöknőt, nekem végül is csak jó tapasztalatom van vele :oops:

Kép
judit0713

Zsu14,
nekem is az a tapasztalatom, hogy ha nyitásra ott vagy, akkor viszonylag korán (10 körül) már szabadulhatsz. (én is mindig melózni megyek utána, Tatabányára)
Bár szerintem ezt ügynöke válogatja :roll:
Először én is ragaszkodtam hozzá, hogy mindig legyen ott a párom, de bevallom őszintén, a második sikertelen inszem eredményhirdetésére már egyedül mentem. Azóta a vizsgálatokra is, csak a beavatkozásoknál volt ott a lombiknál.
Van elég dolga, meg nem is túl lélekemelő az a rengeteg csajszi sorbanállva...na meg így, hogy egyre többen vagyunk fórumosok, sokkal nagyobb az esélye hogy az ember találkozik ismerőssel és jól eldumál amíg sorra kerül.

Kép
judit0713

Judit,
Mostmár egyértelmű Sajtiék magyarázata után, csak 1 lépés valahogy kimaradt a bmc-s betanítás után...... A leírásban meg nem találtam....
Amúgy nekem a kavargatós felszívós injekciókkal nem volt soha gond.... aztán most olvasom ennek a Cetrotide-nak a leírását....ennek a beadását is megmutatják először???? Kicsit megrémültem ettől amit a 13-as pont ír... hogy van ez, eltudnátok mondani????

"13. Óvatosan húzza kifelé a fecskendő dugattyúját. Ha ekkor vér keveredik az oldathoz, folytassa a 14. lépéssel. Ha nem, akkor a dugattyút lassan és óvatosan befelé nyomva fecskendezze be az oldatot. Ha ez megtörtént, az alkoholos törlőt a beszúrás helyére szorítva húzza ki lassan - a beszúráséval azonos szögben - az injekciós tűt a bőre alól.
14. Ha vér keveredik az oldathoz, húzza ki az injekciós tűt fecskendővel együtt a bőre alól és szorítson alkoholos törlőt a beszúrás helyére. A véressé vált oldatot fecskendezze ki a lefolyóba és kezdje elölről a műveletsort az 1. lépéstől."

andi
andrea-1

Szia Judit,

Annak örülnék, ha 10 körül szabadulnék, akkor ebéd idő után itthon lennék és csak fél napokat vennék ki. (Vagy remélhetőleg annyit se, hanem tudomásul vennék, h. mi a helyzet..) Te melyik ügynökhöz jársz? (jó ez a szó, jót mosolyogtam, mikor olvastam hogy így hívjátok őket.. :D )
Egyre inkább azt gondolom, hogy tényleg felesleges egyszerűbb vizsgálatnál vagy vérvételnél a párom idegzetét terhelnem, ráadásul ő nehezebben szakad el a munkából, mint én.
zsu14

Kisbeeka, nekem azt mondta SZ, hogy ne próbálkozzunk... De látod, másnak nagy szerencsét hozott, hogy nem így tett :)

Zsu14, tegnap olvasgattam más fórumokba, itt érdemes 1-2-3 oldalt visszaolvasnod, eléggé szidják a Kaálit. MOndjuk a bmcbe ennyire durva futószalag nincs :)
Illetve ott ha fizetősre mész, azonnal kezdhetsz. Viszont hogy ha államilag támogatottra szeretnél, csak novemberre kaphatsz időpontot, ha tuti lombik...
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=2530

CSAJOK, érdemes beleolvasni, valami gynex cseppeket ajánlgatnak, ami gondolom olyan gyógynövényes cucc nőknak, mint a pasiknak a FER 14 :)

Engem gyakran elkísért a párom, mert nekem kellett a lelki támogatás. De sokkal gyakrabban látsz magányos lányokat, mint párokat :) Mert a csajokat vizsgálják többször :)

Vickany, nekem többen mondták a bmc-be (nővérke és S. néni), hogy teljesen abbahagyták a gyártását, már a bmc-s dokik is csak utrot írnak fel helyette. Szerintem hívd fel a recit és kérdezd meg!

Valaki kérdezte, hogy lassú vagy gyors injekció beadást csináltunk?
Nekem úgy volt, hogy a párom elkezdte és mondta. még kétharmad. még a felénél járok. Ha bírtam, lassú lett. Ha nem és szóltam, hogy ááá, akkor a maradékot benyomta 1 mp alatt :)
Szóval, igyekeztünk lassan, mert azt tanácsolják, de ha nem ment, hát nem ment. Olyan ügyes volt hogy a 2 lombik alatt, csak 2szer volt kékfoltom, (egyszer azért, mert meglöktem a kezét a térdemmel, de ezt tagadom azóta is :)

Andrea, köszi!!! De még drukkoljatok, hogy legyenek szívhangok is. Jaj, mikor lesz már csütörtök...

Képzeljétek, beszéltem a párommal, megnézte Amszterdamot, meg Hong kongot is, már meg is mutatta a fényképeket, amiket csinált. Az Amszterdam - Hong kong 10 órás út alatt a mellette ülő kínai néni végig (! :shock: ) hányta az utat. Szóval mondta, hogy már elég kemény kiképzést kapott, így most már nyugodtan lehetek hányós a terhesség alatt. Akár mellett is, miközben alszik :)))
Ez szuper, hogy a férjed is kint volt!!! Nekem is úgy lett volna, hogy ha most nem sikerül, megyek vele :) De hát SIKERÜLT és ez nagyobb kaland, mit a Fülöp szigetek :)
mieza

Zsu1981, nagyon-nagyon sajnálom. :cry: Voltál már IR vizsgálaton BMC-ben? Ha igen, akkor elkérhetnéd a papírt és itt szívesen megnéznénk.
Sajnos az IR-nél van olyan probléma, hogy a 12.hétig korai vetélést okoz, ha nem kapod a Met-et.

Zsuzsibmc, nagyon sajnálom. :cry:

Kubu, a közös szoba nagyon jól hangzik. Mivel én sem szeretnék 5 fősbe menni.

Zsu14, nálam a férjem nem volt ott a vizsgálatoknál, mivel sokat kell várakozni, és a vizsgálat meg csak pár perc. Nálam még az inszeminációnál sem volt ott, jobb volt így nekem, mivel így sokat tudtam beszélgetni a többi lánnyal (pl. az elsőnél Lukácsnéval) :D . Annyi volt, hogy taxival mentem haza és nem busszal.
A lombiknál más volt a helyzet, ott természetesen szabit vett ki és végig ott is volt.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Judit, ez minden injekció esetében így van. Az egyetlen, amit nem szabad, hogy nyomod a cuccot a pociba és közben kihúzod a tűt. ettől lesznek a véraláfutások, a véres tű, meg a többi. Ha jól csinálod és cuccnyomás közben nem mozgatod a tűt, akkor sosem találkozol vérrel :)

Hát, a tüszőrepit nem fogják megmutatni előtte :) de ugyanúgy kell, mint a többit, semmi különleges.

Jó tanács, nem tudom, hgoy tudjátok-e.
Én ha mentem bmc-be, akkor mindig beadattam velük az injekciókat is, jó fejek voltak, be is adták. Mindig hűtőtáskában vittem. Ez jó az új injekcióknál, mert ott legalább megmutatják, hogy melyiket milyen szögben... stb :) (gonal 90, többi 45 fokos :))
A hűtőtáskáról tudni kell, hogy ha veszed az injekciót a gyógyszertárban, akkor kérhetsz kispiros hűtőtáskát, amit INGYEN ad a gyógyszertár. Ha majd már egyszer nem használod, akkor majd vissza kell vinni, én remélem nemsokára visszavihetem, már csak a szívhangot várom :)

Egy kicsit a környezetvédelemért:
Mi úgy csináltuk, hogy a tűket összegyűjtöttük és leadtuk a bmc-be. Mindig nagyon örültek neki és megdícsértek minket.
(egyrészt azért, mert nálunk hajléktalanok túrják a kukákat és egy kicsit sajnáltam őket, másrészt mert a kukások is szétválogatják még bent a szemetet és őket is sajnáltam...)

Na, nem tanítónéniskedem többet :)
Persze az első inszem alatt még ezeket nem tudtam, szóval nem így csináltam :)))
mieza

woody, inszemnél nem volt ott? :o Reggel azért gondolom csak bement és hagyott ott kiskatonákat, max. aztán (is) elment. :D
zsu14

Csajok, hol vagytok? :)

Intim kérdés: Ha véletlenül nem tudok elmenni pipilni amikor épppen kell, akkor iszonyúan fáj utána. Ez nálatok is így volt? Tuti semmi fertőzés, inkább mintha a méhem nyomná. Ez normális?

Jaj, mindenki nagyon ügyesen és szépen küldi a neveket, szerintem holnapra meg is lesznek az oszlopos tagok :) Persze bárki megírhatja :) És akkor mehet is majd minden listában szereplőnek a titkoslista és indulhat a nagy bejelölés az iwiwen :)
Már alig várom, hogy jól végignézegessem mindenki képeit :)))))

Ma el is döntöttem, hogy kicsit frissíteni fogom az iwiwet :)
mieza

mieza,

Állami támogatottnál november? :-o Az azért nem semmi!
Visszaolvasok, ahogy az időm engedi.
Köszönöm a linket. Jó azért azt is olvasni, hogy nem vagyok egyedüli, aki közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz vagy 35-höz. :)
zsu14

:lol: :lol: :lol: :lol:
zsu, ok reggel ott volt nyitásra, utána rohant dolgozni....

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza:Ez normális. Nem olyan mintha pipi inger helyett a hasad feszítene?

Sziasztok!

Decapeptyl kezelés/lombikos long protokoll előkészítő szakaszában/ alatt spontán terhes lettem.HCG:812.

Ezért a következő gyógyszerein megmaradtak:hütőben tárolom, bontatlanok:A következő árakra gondoltam:
Gonal-F 900 -as hütőben tárolt.Lejárati idő:2011.07 Patikai ára:29.837 Ft. Eladási ára:26.000 Ft.-odaigérve!!
Menopur 75 NE 10 ampulla és oldószer.Lejárati idő:2012.06 .Patikai ára:15.625 Ft. Eladási ára 12.000 Ft.
14 előretöltött fecskendő Decapeptyl injekció .Lejárati idő:2012.05 Patikai ára:24.592 Ft. Eladási ára 21.000 Ft.
3 doboz bontatlan Ultrogestan /Crinonera váltottunk a Decapeptyl Kezelés miatt./:Lejárati idő:2012.07 Patikai ára:1660 Ft. Eladási ára:1400 Ft
Gynazol 2% hüvelykrém.Lejárati idő:2011.08. Patikai ára:1615 Ft. Eladási ára :1400 Ft.
Pregnyl 5000 NE 3 porampulla+3 oldószer injekció.Lejárati idő:2012.09. Patikai ára:4250 Ft. Eladási ára 3800 Ft.-Elkellt!
Metypred 16 mg tabletta 28 szem bontott/4 szem hiányzik belőle/.Lejárati idő:2013.10 Eladási ára:300 Ft.

Ha érdekel írjál:vickany@citromail.hu email címre
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.23 16:55-kor.
Vendég

bocsi, hogy ide tettem fel, de az erre szánt külön topik megszünt.
Vendég

Sziasztok!
Mivel bizonytalan ideig nem tudok lombikozni újra, kiürítem én is a raktárkészletemet.
Eladó 7 darab (1 doboz) Decapeptyl 0,1 mg előretöltött injekció 10.000 ft-ért. Lejárati idő: 2011. 09 hó
Ja! És van 3-4 doboz Merional szurim is, szintén kimaradt, baráti áron...
Írjon privit, akinek esetleg kell.
Sok sikert mindenkinek! :)
micsek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?