sziasztok,
bocsánat, h nem jövök, de Nándus teljesen lefoglal, nem is magyarázkodom, hisz tudjátok!
Monic: sokat gondolok rád! örülök, h nem zavarnak meg a frontok. a múlt héten én nagyon görcsöltem egy egész délelőtt, nagyon be voltam tojva. kitartás, már nincs sok hátra.
Ditulika: Miló vagyán és nagyon helyes kissrác! mindenhol vannak balesetek, Nándus is esett már le az ágyról hancur közben, szerencsésen esett ő is.
Vikimami: Lackó milyen nagyfiú már, nagyon helyes!! nálunk is vannak nemtörődöm kismamák, de nálunk jobb az arány! legalábbis a délelőtti játszóteresek között. du mások jönnek ki.
Némóka: Boldog szülinapot! de jó , h voltatok nyaralni, irigykedem a tenger miatt!
úgy hiányzik egy kis tengeri fürdőzés, búvárkodás. Réka annyira édes, nem csoda, h megy a harc érte! nagyon kis vagány !!
Linácska: Levi nagyon helyes!
hogy repül az idő, minden gyerkőc olyan nagy már, és olyan sokat változtak!!
mi jól vagyunk! Nándus imádnivaló, okos, ügyes, egész nap pörög , be nem áll a szája, mindent megismétel, és később is használja a szavakat megfelelően, már rövid mondatokat mond. eszméletlen. mindig idősebbnek hiszik, és meglepődnek, h még csak 18 hós és ilyen szépen beszél. van 3 kis rövid mondóka, amit még hiányosan, de elmond.
voltunk az őrségben 12 éjszakát. sokat mentünk, sokat láttunk, de a romantika 0 volt, pihenés 1 %-kal több. szóval nem ilyen nyaralásra vágytam.
anyósomék 4 éjszakát voltak velünk, semmi segitség, egyszer nem mondták, h vigyáznak 1 órát Nándusra, mi pihenjünk v sétáljunk 2esben, reggel 9-10nél előbb nem láttam őket. ráadásul elég nehéz is volt velük. uh mondtam,h legközelebb max 2 napot vállalok be velük. anyuék 2 éjszakát voltak, uh volt 2 nyugodt reggelünk, amikor nyugodtan reggeliztünk és készültünk össze a kirándulásra, rengeteget foglalkoztak Nándussal, ez a 2 nap pihentetőre sikerült, pedig az egyik nap egy nagyot kirándultunk. amúgy Nándus alig evett és éjszaka többet volt köztünk és kézben, mint az ágyában, alig aludt. amúgy Nándus nagyon élvezte a nyaralást, volt fedett terasz, esőben is kint volt, és közvetlen kert, egész nap kint lett volna, már reggel 7,30kor topogott az ajtóban , h ki akar menni. ez van azóta is!
azóta voltunk anyuéknál is 2 napot, ott is imádta a kertet, volt medence, sajnos csak az 1ik nap, mert a 2. nap jégeső volt. ilyen hülye időt! tök édi volt Nándus, egy szál papucsban , meztelen fokhagyma fenékkel rohangált, kergette a nyuszit, etette a kacsákat, pancsizott, hintázott, motorozott, fűnyirózott (őrségbe volt fűnyiró és kénytelenek voltunk venni anyuékhoz is
). és persze élvezte, h kényeztetik anyuék!
1 hete nagyon megy a motorozás, uh du-ként motorozni kell mennünk, szerencsére nagyon szép lassan megy.
kistesó jól van, szépen rugdos, jövőhéten megyünk uh-ra, név ügyben még mindig nem döntöttünk. az őrségben már úgy volt, h másnap döntünk, h Botond v Csanád, erre másnap reggel a párom mondta, h neki nagyon tetszik a Márton, uh még mindig nem döntöttünk
de még van időnk.
ezt a hülye időt, egész jól birom, nehezebben birom,h Nándus nem alszik elég jól éjszakánként. Csaba ledöbben , h emelgetem, hátamra veszem Nándust, de hát nincs mit tenni.
szóval jól vagyunk, csak semmi időnk. jövő héten Csaba elutazik, megyünk anyuékhoz csüttől vasig. remélem jó idő lesz, legalább annyi, h ne essen és a kertbe lehessünk! de mostanság többször is megyek Nándival majd hozzájuk 2-3 napra, meg majd anyósékhoz is , h szokja őket. amúgy jól elvan mindenhol, de a kert miatt anyuéknál jobb neki, mert anyósomék még a játszóra se viszik le, pedig 5 perc. de anyósom mondta, h ő bizony babakocsi nélkül le nem meri vinni Nándit. hát én bizony nagy hassal kézbe vettem és sétáltam felváltva vele, amikor levittem nálunk a minap.
puszi mindenkinek ! remélem nem lesz ilyen hülye nyarunk, h egyik nap 30-35 fok , másik nap 20 fok és eső, jégeső.