Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa!

Nem Te írtad el! A Bori-féle talin készült első képen a felsorolásban Zsombi van. Persze csak egy kopasz golyófej látszik, így érthető. Na de a Minnie egeres cucc... :lol: :lol: :lol: Sztem Kaktusz a hibás! :lol:

És elküldtem újra a képet, még akkor küldtem, amikor kérted, csak sztem túl nagy volt...

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Csilla!Gratula a fiadnak,szép eredmények! :D

Én is megsütöttem a lusta asszony rétesét,csak én őszibarackbefőttet kockáztam bele!Fincsi lett! (bár a vendégek lemondták,de mi megoldottuk,mi mentünk át tesómékhoz és vittünk nekik):D Köszi,az ötletet lezsombizott Noémi anyukája! :D

Mivel pénteken szültem,így pénteken mérünk a 15 hetes fiam 8100gramm....most már nagyon rá kell startolnom a kendő témára,eladom a rugit,utána jöhet a szövött.

Fürdőruha:én az uccsó két hétben zebrásodtam a hasamon sajna...pedig annyit,de annyit kentem...de pofátlanul fel fogom venni a tavalyi fürdőrucit én is,a mellem igaz kilóg belőle itt-ott.Bár nem hinném,hogy túl sokat strandolnánk idén,arra az egy-két alkalomra nem veszek másikat,aki meg lát,hát bírja ki!

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Bori! Heh! Naná!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De feltettem a Noi mappába dísznek! Most a betyárpajesz miatt fürdőrucis képet nem vállalok! :oops: :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Boldog hófordulót az Emővel egy napon születetteknek: Kittinek, Domónak és Eriknek! Ezen a napon született a legtöbb gyerek (mármint a topicból) - figyeltétek már?

Megvolt az itthoni súlymérés: 5920g, azaz 20g-mal több, mint a születési súly kétszerese. Hm. 8)

Hát, Nóri és Szilvi, még gondolkodom, melyik képek készültek rólatok régen, s melyik most... Én nem látom a változást. De tudom, miről "panaszkodtok", magamon én is érzem, hogy más lett a testem. Bori után nem volt ilyen érzésem... Még jó, hogy a terhesség alatt egy kórusos "ruhabörze" alkalmával felszerelkeztem nagy méretű nadrágokból, így most van mit magamra vegyek. :lol: Sosem gondoltam volna, hogy azok komolyan jók lesznek rám. :lol:

Leventéknek boldogságos névnapot!

Kép
ktc

jah, majd rakok fel diplomaosztós képket (53 kg), meg mostanit (72 kg :oops: )

de tudjátok, mit? olyan boldogtalan és magányos voltam 53 kilósan, mint amennyire jól érzem magam így asszonyosan :)

boruska

Zsuzsa!

Esküszöm nem ismertem fel Bendét! Nézegettem, hogy hát ő meg kicsoda! :oops: Most vagy rég láttam, vagy még soha nem is láttam... HüJenő! :lol:
Olyan szépek a babák!

Reni, Zsubi formára tiszta apja, de olyan szép, mint Te! A nagy kék szemek a kreol bőréhez! Kis szívtipró lesz! :wink:

Juti Blanka meg micsoda kis szöszke csaj lesz!!!!

Zsombi meg a kis Buddha! Olyan édes! Elfogult vagyok Luca óta, de imádom a nagy, husi babákat!!!! Persze a kicsik is édesek, de egy hurkás comb nekem a Mennyország! :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Bori buzz, Neked legalább van kondid! Nekem úgy fájnak az ízületeim mint öreganyámnak! És olyan puha a testem, mint egy meztelencsiga! :cry:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri: megtaláltam! Valamiért betette a gmail a leveleidet a SPAM mappába :shock:
zuzmooo

Nóri a nem baby feliratos Jana is babavíz? Mert olyat sikerült a nagy nézelődésben. Hülyeanyu :lol:
Végül is csak azért vettünk, hogy ha nagyon szomjas lesz nyáron, legyen itthon. Bár egyelőre elég neki a cici.
Tényleg, mérted Noncsit, vagy most mi az állás?
Az üléses ajánlatot köszönöm, elkezdünk gyűjteni rá. :) Ezzel meg kell várnom amíg ülni tud?
Amúgy felmerült bennem, hogy ha új ülése lesz, eladom a babakocsit és veszek sporit. Imádom, nekünk nagyon beválik, de nem sok kedvem van 2 évig őrizgetni a mózest, hordozót és társait. Meg kicsit olyan furcsán néz ki a sportállásban a kocsi, nagyon elöl van az ülés a "sátorhoz" képest. És szerintem nem lehet hátrébb csúsztatni. Ja, apának még nem mondtam, szerintem agyon is ütne ha azt mondanám megválok a szerelmetes narancssárga babakocsitól. :D :D :lol:

Elfelejtettem mondani, anyóspajti hoz holnap borsót. Milyen adagokat fagyasszak le? És főzve, vagy nyersen? Ég a pofám hogy nem tudok ilyeneket, inkább be sem vallom hogy 2 gyerekem van. :lol:

Erika, köszi a gratulációt. Egyrészt büszke, másrészt meg kicsit mérges is vagyok rá.

Megint hosszú lett, bocsi.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hurkáscombügyben egyetértek!!! :D Jól meg lehet dögönyözni! :D

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Csilla!

Az összes Jana egyforma! Egyiken van baba, másikon nincs! :evil:
Nem mértem! Nem alszik, ordít egész nap! De várok! Hátha észre sem veszem és féléves lesz! Meg MT-ben ma szuszmákolt vagy fél órát! :roll:

Én is a nagy babakocsi árából vettem az ülést meg a kicsi sportot. Apa meg fogja érteni, hacsak nem akar 60valahányezret kicsengetni! :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri! denagyonjó, hogy újra felkerült ez a kép. kimondottan örültem, hogy letörölted. :lol:

Kép

Kép
koviki

Nóri! Ohhh köszönöm a bókot :lol: meg persze Zsubika nevében is. De régen mondták már, hogy szép vagyok (még ha nem is túl igaz) :oops: Apjuk nem egy túl romantikus fajta :roll:

Nagyon szépek a kölkecek. Mind egy szálig :lol:

Én nem rakok fel ilyen volt és ilyen lett képet, mert sok értelme nem lenne. :oops: De tudom, majd a második után, bár apa ma felvetette, hogy biztos, hogy akarok én másodikat? Mert nem biztos, hogy a másodiknak már meg tudjuk adni azt amit az elsőnek. Hááááát nem tom. Azért én szeretnék. Na majd meglássuk :roll:

Nekem is kiabál Kornél. Meg ha nem úgy van valami ahogy ő akarja akkor akaratosan mérgelődősen kiabál. Olyan mint a annya :lol:

Megyek eldőlök. Joccakát.

bellerreni
Eger

Nóri, demegkellvárnomhogyüljön?
Jana víz, köszi, akkor már csak a napozó a saram mára. Meg hogy elfelejtettem beváltani az 1000,- Ft-os kuponunkat. :)

Ja. Akar esetleg valaki edényt venni a Tesco-ban? Tudjátok, amit most reklámoznak pontgyűjtés után. Nekünk már van vagy 5 tele füzetünk, akár hármat is fel tudok ajánlani ha kell valakinek.
Én tavaly feltankoltam Tefalból, úgyhogy most szerintem csak egyet veszek, másikat anyukámnak adom.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zsuzsa!
Én mindjárt a gmailbe raktam D. képét, mert lusta vagyok visszalapozni az emil címedért. :roll:

Csuppancs!
Gratula az érett fiadhoz/nak!

Kattkat

Kép
kattkat

Csilla! Ha szűknek érzed, vegyetek 0-18kg-s ülést. De igen,nem árt,ha már ül! Esetleg nekem kellene füzet. Tesco pont nincs a környéken, pedig nagyon szeretnék készletet. Nekem a serpenyő fogyóeszköz! Viszont a Spar akciókban tudok segíteni,ha vmi kell!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri, írd meg a címedet és küldöm is. Kéred mindhármat?

Amúgy most nézem, hogy a Römer ülésnek szellőzős a háta. :twisted: Jó hogy ma vettünk szellőzős izét. :lol:
0-18-ig korban kábé meddig jó? Tudom hogy nincs alapszabály, nálunk a hordozónál sem jön be, az már biztos. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszönet a névnapi üdvözletekért :D ! Épp ma reggel vitatkozott férjem és nagyfiam, hogy mikor is legyen Levi nevenapja: ma vagy 28.-án. Merthogy még nem döntöttünk :oops: . Apa szerint 28.-án. Ő a főnök, Nekem meg mindegy. Egynél több névnapja úgy sem lesz a fiatalúrnak egy évben :lol: .
pammut

Zuzmoo Én is küldök majd fotót (mail címed itt virít előttem), csak előbb csinálnom kéne egy jót. Momentán 2 randa nagy szúnyogcsípés díszíti legkisebb sarjam (egyébként gyönyörű)képesfelét. Azért igyekszem...
pammut

Na én már az első gyerek után is elég ramatyul nézek ki, úgyhogy ha csak nem jön záros határidőn belül a fehér lovon nyargalászó herceg, aki feltétlenül akar tőlem egyet, akkor több nem lesz.
Ráadásul én majdnem egy tízessel több vagyok sokatoknál (Bea, Reni, Nóri).
Ha belegondolok miket műveltem 8-10 éve...
Hát nem a családalapításon fáradoztam.
Pasim volt, csak gyereket nem akart, úgyhogy egy idő után én sem.

Katica!
Köszi!:D
Szép súlyú Emő babának is boldog hófordulót!
És a többi érintetnek is természetesen! :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Koviki!

Hol szerváltátok Dani sityakját? Nagyon vagány!
Jóképű a kis srác!

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat! Domó kb hány kg most? Luca 3320g és Noé 3410g. Az együt alig 1kg-val több Domónál! Azért érdekes,mert képen D. nem tűnik most óriásnak,mint Pl A nagy Zsombi! Viszont újszülöttnek mennyivel nagyobb volt mindenkiné!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Feldobtam a kocsicsere témát. (Nem sokat sz@roztam.)
Viszont én ilyen robusztus kocsit szeretnék, ötlet? Hauckról mik a vélemények?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kattkat, köszi! :) Satyekot örököltük, kb másik hússzal együtt, úgyhogy nagyon jó dolgunk van, tudunk válogatni. De mintha lenne egy nagyon hasonló, szivesen átpasszolom ha gondolod.

Kép

Kép
koviki

Nóri!
Nem tudom. Már nincs mérlegünk.
Hétfőn szuri, majd akkor kiderül, de sztem max 7,5 kiló.
Nem kicsi, de arányos.
Ma kék és zöld színekbe volt öltöztetve, erre egy mammer megkérdezte, hogy ugye kislány?
Mert olyan szép a szeme meg a bőre.
Igen, Dominika.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat! Nekem is megkérdezik a fodros, fülbevalós, rózsaszín szoknyásra, h FIÚ? He? En meg visszakérdezek,h SZERINTED? Vazze? Aszongya, CSAK MER NINCS HAJA! Áááá! Tényleg,majd ragasztok! (nagyon ide tartozik, de Novák Józsit nem ismered? Nálatok dolgozik, ő rendezi az nagygép osztályokat pl áruház nyitáskor?)

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

névmemóriám kula, de meglestem wiwen és úgy sem ismerős :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

No még zuhanyzásnál eszembe jutott, hogy nem reagáltam
Koviki!
Nem akarom elorozni Dani sapkáit :oops:
Esetleg ha lesz tali, felpróbálnám D-re, hogy hogy áll neki, aztán majd möglássuk.

Boruska!
Ki Douglas Adams fan nálatok? :)

Kattkat

Kép
kattkat

Úgy is jó, ha mint Kattkat, a picasara teszitek a képet, csak szóljatok, hogy ott találom ;)
zuzmooo

Zsuzsa!
Akkor en szolok! Most raktam fel Erikrol masik fotot a picassara, inkabb ezt hasznald legyszi, ez valamivel frissebb. Bar nem naprakesz.
Vendég

A 18 kg-ig hasznalhato ules szerintem sokaig funkcional, Kristof hiaba nagy, de meg boven jo neki. Pedig ez a 0-18as, dontheto es valamivel szukebb kialakitasu is.

Nori!
Az unokahug nem olyan nagy, mint mondjuk K. volt, de nem is pici szerintem, asszem most van olyan 10 kg korul, nem is valami rovid. Inkabb arrol van szo, hogy az o hordozojuk konkretan teljesen mas kialakitasu, mint a mienk pl. Nekunk ilyen van:
Kép
Ez viszonylag keskeny, illetve gombolyded. De van Graco is, az sem sokkal nagyobb, talan egy picivel. Az ove nemtom milyen tipus, de ettol sokkal szelesebb, illetve dontottebb is, majdnem ugy fekszik benne a gyerek, mintha pihenoszek lenne.
Vendég

Bea!

Tegnap banyanet szerint 994hsz-ed volt! Mi van, töröltél párat, vagy banyanet szórakozik??? :lol: :lol: :lol:

Amúgy ja, a mi ülésünk is kisebb! De sztem nem gáz, mert egy egyévesnek jó, hogy nem akkora ülés kell, mint egy újszülöttnek!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Csilla, gratulálok az érettségihez. Gondolom nem kis megkönnyebbülés. :) Én néha azt álmodom, hogy újra érettségizem, ott ülök, és nem tudok semmit. :)

Én is imádom a hurkás babókat. Nekünk azt mondta az ortopédián a doktornő, hogy olyan Réka, mint egy kis Michelin baba. Egy pasi meg azt mondta a múltkor a trolin, hogyha ilyen lábakon állna Magyarország, nem lenne gond. :)

Ági

KépKép
agci

Zsuzsa! Én is tettem fel egy újabb képet picasara!
Vendég

Zsuzsa,

Én is tettem képet a picasara. :wink:

9-18 kg-ig én most Maxi Cosi Tobit vennék vagy Römer kinget valószínűleg – bár az sem olcsó. Jázminnak Maxi Cosi Priori van, azt is szeretem nagyon. S én ugyan nagyon nem vagyok híve a 9-36kg-ig kategóriának, de nagyon szemezek a Cybex pallas üléssel. A teszten is jól szerepelt, ára sem vészes.

Reni,
Még neked akartam írni, hogy a Berbert én nem hiszem, hogy megvenném. :oops: Sosem hallottam még róla. Viszont például ismerőstől vennék használtan egy „jobb” ülést – nálam ez annyit jelent, hogy törésteszten jól szerepelt, és nem bukott meg, mint mostanság néhány...Persze csak olyantól, akiről nem feltételezem, hogy kamuzná a balesetmentességet. S mindig vannak tök jó akciók is az ülésekre, még van néhány hónapotok, hogy lecsapjatok egy tök jóra. Szerintem ne siesd el a vásárlást. Ha nem haragszol belinkelem az adac idevonatkozó értékeléseit (9-18 kg-ig, ebben az isofixesek is szerepelnek)
http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/ergebnistabelle_suchmaske.asp?ComponentID=276015&SourcePageID=291796

Na, de amiért jöttem... Szóval a Mei tai fantasztikus!!! Míra imádja, nekem is kényelmes, szellősebb, mint a kendő - szóval nagyon fontolóra vesszük a vásárlást. Bár Míra nem egy pehelysúlyú versenyző :lol: A nap végére még az ideális hordozás mellett is leszakad a derekam.

Na felébredt a Törpi...

Kép
Kép
szana80

Hú bocsi, rossz a link...Ebben most minden benne van úgy látom.

Kép
Kép
szana80

Szana!
A kocsiban hagyjátok a gyerekülést?
Nem nyomják fel miatta?
Ahhoz drága mulatság, hogy ellopják, én viszont nem tudom folyton felhordani a lakásba pedig kevesebbért is törnek fel kocsit...
És hát a VI.kerület nem éppen a közbiztonságáról híres...

Ezt mástól is kérdezem, hogy benne hagyjátok a kocsiban?

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, mi benne hagyjuk. Tény, hogy bennt áll az udvaron az autó :roll:

De ha Pesten vagyunk ott is benne hagyjuk... Két gyerekülést én nem szoktam felcígölni a kilencedikre :? Nem is tudnánk hova rakni.

Gyerekülést eddig nem loptak az autónkból Pesten, csak ködlámpát meg indexlámpát :twisted:

dalika

Kattkat, én áthhidaló megoldásként beteszem a csonmagtartóba, mert felcipelni minden alkalommal én sem szeretem

boruska

Kattkat!
Mi a kocsiban hagyjuk, eddig meg nem volt gond, kopp-kopp.

Ezt lattatok mar? http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=523&page=1
Kulonbozo szoptatasi poziciok bemutatasa. Erdekes, legalabbis aranyosak a kepek eleinte, de a vegen mar vannak annyira extrem pozok es extrem meretu babak (??? inkabb gyerekek), hogy engem eleg furcsa, nem feltetlenul pozitiv erzesek keritettek hatalmukba a kepeket nezegetven.
Nah, most ezzel en egyaltalan nem bantani akarom oket, mert mindenki addig es ugy szoptat, ahogy szeretne. Gondolom, hogy en csak azert lepodok meg a nagyobb babak, gyerekek szoptatasan, mert en eddig sajna csak piciket tudtam es egyszeruen nem vagyok hozzaszokva ahhoz, hogy meg a nagyobbakat is lehet, kell.
Vendég

Sziasztok!

Itthon van apa és kikéééééssszzííííttttttttttttttt!

Kezdődött h. rábaszta a gyerekre ugy a kocsiajtot h. majdnem kiugrott az ablakon a légnyomástól...szegény...(öööi lyen kombink van aminek kva nagy a hátsó ajtaja...)
utána uyg vezetett oda vissza mintha F1 es piloták lennénk, erre én amikor hazaértünk a szélvédőre a kormány elé ragasztottam egy "baba a kocsiban" matricát.
közbe még történtek a szokásos agymenései,a szanaszét koszos ruháitól kezdve a gyerek és az én tűrőképességem határát próbálgatás és még 1000 más dolog
2x beszivatott azzal, h. kapott egy telefont és mennie kell,amikor én meg maár majdnem sírtam, akkor hi-hi, ő viccelt
én meg kétszer be is vettem :x
erre kapott egy sms-t amit látni akartam, hát az ex irt egy sms-t a kisfia nevében h. hívja föl
erre fölhívta utána meg itt magyarázkodott
én meg mondtam, h. ne magyarázkodjon, mert a világ legtermészetesebb dolgának vélem, ha beszél a fiával
és most ezért "kér bocsánatot" nem azért mert egész nap szivat
ez az ember fordítva működik
vagy én vagyok a selejt, nemtom
lehet .h ö a normális, és én vok hülye.
tul komolyan veszem a szivatgatásokat, a kamionnal szembe előzgetéseket gyerekkel a hátsó ülésen, és az istennek nem tudom leszarni a kisfiút......

zsó
Kép
pcd1985

Jesszus Bea, ezek a végén már nagyo durvák (legalábbis nekem). Két gyereket egyszerre?? :shock:

dalika

a szopis képek közül az egyiket(amelyik inkább sajtófotó jellegű)azt ki is mentettem!
naaagggyon arik!!!!!!!

zsó
Kép
pcd1985

bocs hogy az elöbb kifakadtam
:oops:

zsó
Kép
pcd1985

Kattkat,

Mi eddig az autóban hagytuk a Priori-t, a hordozóban visszük be Mírát, de mi földszinten lakunk, szóval nem túl megterhelő – hacsak nem a város másik végén találunk parkolóhelyet :twisted: -, szerencsére eddig nem törték fel...koppkopp. Viszont ezen valószínűleg változtatunk, mivel mi ritkán autózunk, inkább nem hagyjuk kint az üléseket, - tényleg nem a legbiztonságosabb a környék...,de Boruska csomagtartós megoldása is tetszik.

Mikor jöttök vissza? Tudunk majd találkozni?

Kép
Kép
szana80

Kép
probálok leereszteni
remélem nem baj h. mutogatom a lányt, ez ma reggel készült.. :oops:

zsó
Kép
pcd1985

zsó, ne húzd fel magad ezen a 'link apán'...

Helyes Mirci nagyon - van egy nézése :)

boruska

Zso!
Mirci gyonyoru! Tehat az mar biztos, hogy a parod nagyon szep gyermeket tud kesziteni. :D
Ami a kiborulasodat illeti es a korabbi leirasaidat: nekem kicsit az jon le (bocsi), hogy a parod nem eppen apakent viselkedik altalaban annak ellenere, hogy mar ket gyermeke van. Ez nagyon idegesito.
Ugyanakkor meg innen nem lehet itelkezni, mert ugy vettem eszre, hogy mindannyian hajlamosak vagyunk a negativ dolgokat elmeselni reszletesen, a pozitivakat meg csak megemlitjuk.
Vendég

köszi-köszi :oops: :oops:
ananácska:tökigazad van, a negatív dolgokat pletykáljuk(lom)általában
de már nem vagyok leeresztve zsófi= :) :)
apa és gyerek alszik

zsó
Kép
pcd1985

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?