Sziasztok! Én is megvagyok ám, nem tévedtem el! Bááárrr, Ágica az a buszmegálló nem az a buszmegálló volt ám, ahová a mi buszunk jön.
Felhívtam apát, hogy előttem a játszótér, mögöttem a szülészet bejárata (ezt megismertem) mostakkorhovamenjek? És ő jól elnavigált a rendes buszmegállóba, ami nem is volt messze, de én másik irányba mentem volna, de ez már tudjuk, hogy nem újdonság. Végül kemény 4 percet még vártunk is a buszra.
Nagyon jól éreztük magunkat. Gyerekeim 7 óta alszanak. Dorcsinak kimaradt a déli alvása, de nem viselte meg annyira, mint Levit a korán kelés. Levi tiszta nyügi volt egész délután, hisztis, durcás, bár már délelőtt is bedurcázott néha, de délután már hüppögős hisztit is produkált, ami nála már nagyon-nagyon régóta nem volt. Most betudtam annak, hogy korán kelt, rengeteg inger érte, nagyon elfáradt, de mikor utoljára ilyen hisztit lerendezett itthon, akkor kapott hideg zuhanyt az arcába.
A játszóház nekem is nagyon bejött, főleg, hogy a nagyobbak le tudják foglalni magukat, nemcsak a kicsik.
Legközelebb is megyünk, kicsit féltem, hogy a hosszú úton mit csinálok két gyerekkel, de még a könyvet sem kellett kivennem a táskámból, tök jól elvoltak a buszon. Dorcsika énekelt, Levivel meg beszélgettünk.
Betti: Dorcsinak én is 4,5 hónaposan kezdtem a gyümit, mert addigra már ő is tápos volt. Én is azt gondoltam, hogy az jobb, mint a tápszer. Levinél 6 hónapig csak anyatej volt, így ő csak utána kóstolgatott.
Holnap mentek úszásra, kiváncsi vagyok milyen lesz!
Any: legközelebb remélem tudunk majd beszélgetni, most pont váltottuk egymást a játszóházban.
Ágica: mégegyszer köszönjük a fuvart!
Nikuc: én is erre a korai fejlesztőre gondoltam, nem feltétlen Dévényesre Tüncinek, ők is küldhetnek dévényre is de egy csomó mást is tudnak.
Agyaég, te mindjárt szülsz!!! Kórházi csomagod már össze van rakva?
Most elhatároztam, hogy veszek olyan vajat, ami ti ajánlottatok ekcémára. De mi is az? Winchi, asszem te írtad.
Ja igen, az a horgolt baseball ütő nagy sikert aratott? Basszus te ilyeneket tudsz izélgetni? Mikor említetted a horgolós könyvet, azt hittem most tanulod a dolgot.
Na megyek a gyerekek mellé, apa ma pecázik. Ott ül a parton az ernyője alatt, nálunk most szakad az eső.