Szia:)
Nagyon örülök, hogy ilyen segítőkész vagy
És mi a véleményed a mérlegről, tehát, hogy minden evés után mérlegezni kell, hogy jól fejlődik-e, mert hát azt se tudom, hogy nem lennék-e sokkal idegesebb ha állandóan nézegetném...tehát még azt se vettünk, de szerinted van értelme?
Nekünk is ugy van most megoldva, hogy a hálószoba félig meddig átminősült gyerekszobává, mert igy nyugodtabb leszek, ha mellettem alszik
Meg nem is annyira igyekeztünk, hogy kész legyen a szobája mire megjön, tehát ugy tervezzük, hogy majd karácsony körül mikorra nagylány lesz már akkora kész lesz a szobája és akkor külön rakjuk
A teljes neve Flaskay Kira Bianka lesz, remélem neki is fog tetszeni ha felnő
Sajnos ugy néz ki nem tudjuk y-al anyakönyveztetni ahogy akartuk, de hát majd megbékélünk az i-vel
Szombaton voltunk a korházba, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy ahhoz képest, hogy milyen a korház egyes része...a szülőszoba nekem eléggé tetszik, nem az a borzalom amire számítottam, meg megnéztünk egy 3ágyas szobát is, mert, hogy ugye mi azt szeretnénk, és az is nagyon kultúrált
A személyzet is nagyon segítőkész volt, találkoztunk egy csecsemőssel is meg egy-két sima nővérrel is, és én meg voltam elégedve a hozzáállásukkal.
Direkt figyeltem a csecsemőst, hogy hogy bánik az emberekkel és ugy vettem észre, hogy aki nem sürgette és kedves volt vele avval ő is nagyon aranyos volt, aki meg ott toporgott és folyamatosan koporászott neki azzal meg igen, kicsit mufurcabb volt, de talán ez érthető is
Szóval összbenyomásom jó volt, már persze továbbra is tisztába vagyok vele, hogy nem a Hiltonba megyek egy relax hétvégére, de most már kevésbé aggódok
Babakocsiból mi egy egyszerűbbet választottunk, egy ABC típusu két funkciósat, és külön vettünk hordozót hozzá, mert még így is olcsóbb volt, meg ami 3funkciós az álltlában kiskerekű volt, ez meg elég nagy kerekű ami nem rossz szerintem itt Pátyon
Nem a felfujható oriás kerekű mert azt meg szerintem nehéz irányítani, de szerintem elég masszív...
Bár ugyis akkor derül ki ha majd elkezdjük használni!
Nektek milyen van?
Szép napot!